Novi Googleov izgled

poruka: 190
|
čitano: 25.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Novi Googleov izgled

Meni STVARNO nije jasno zašto vam smeta taj sidebar. Zašto? Zašto?

Taj sidebar ima veze sa "clustering searchom" - to je u jednom drugom časopisu (a možda i u Bugu?) bilo prije par godina opisano. Primjer clustering enginea je http://clusty.com/

Isto ima sidebar s kojim se biraju kategorije, a isto je i na Bing-u. Naravno, netko je rekao da pretraga po tim kategorijama nije funkcionalna, ali nadam se da će se to s vremenom ispraviti.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi Googleov izgled

Ummm navika? Osim toga meni nista iz tog sidebara ne treba, zna se sto znaci biti user friendly, a jedan od nacina da se to postigne je i omogucavanje korisniku odredene prilagodbe sucelja. Nije to nikakva znanost igre to omogucavaju vec jako duuuugooooo.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Čim uhvatim vremena, samo me gledaj kako ću napraviti skriptu koja ga baca desno. :]

Da ne bi rekli da pričam u prazno, evo vam linka sa skriptom i uputama za instalaciju. Smijeh

Ako mi je neki bug promakao (što nije nemoguće - već dosta kasno...), vičite pa ću popraviti kad stignem!

17 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Kod pretraživanja slika, taj sidebar lijevo dušu dao. Sad fala Bogu ne moram više otvarat gore opcije, pa namještat, bla bla, samo klik na sidebaru...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ja se svog napokon riješija

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
16 godina
1domagoj1 kaže...

Kod pretraživanja slika, taj sidebar lijevo dušu dao. Sad fala Bogu ne moram više otvarat gore opcije, pa namještat, bla bla, samo klik na sidebaru...

Kakve opcije i namještat??

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
1domagoj1 kaže...

Kakve opcije i namještat??

Ovo stari, ovo. Nemoj mi samo reći dok pretraživaš slike da to ne koristiš...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina

Ahaa..to..=)

Rijetko..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan

ni ja...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

...ipak moram povuci rec jer ovo je google uradio sa svojim search-om je neprimjetno ako se malo bolje ne pogleda....

...ima dosta promjenjenih stvari "ispod haube"....a i kopirali su dosta stvar od bing-a....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Toliko o Google Sidebaru na lijevoj strani, ROFL... Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Taj sidebar je zapravo dobar!Al još uvijek tražim onaj checkbox ispod search bar-a da kliknem na "stranice iz zemlje Hrvatska" Smijeh

Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ja se već totalno ufurao u novi dizajn i sasvim su OK  sidebar i dodatne opcije, pa čak i promjenjeni logo i gumbi Osmijeh

Go Google! Smijeh

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Odlican mi je novi izgled, bolje receno funkcionalnost..

Jos kada bi ubacili mogucnost ubacivanja neke custom slike, pa da mi izgleda ljepo kao Bing :)

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Danas je Google razigran.

Može se igrati Pacman na naslovnoj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 16:58 (klimama).

7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Primijetio sam... jel su to napravili u Flashu ili s pomoću JavaScripta?

17 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Valjda jer je igra bila prvi put izdana 22.5.1980 u Japanu......lijepo da su se sjetili :)

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toTheCore kaže...

Valjda jer je igra bila prvi put izdana 22.5.1980 u Japanu......lijepo da su se sjetili :)

Da stvarno fora Osmijeh Sviđa mi se i ono za novćić hehe

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
17 godina
protjeran
Novi Googleov izgled

Hehe:D Novi google.hr sa pacman igromPlač

free speech for the dumbxD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
toTheCore kaže...

Dvije godine i dva dana prije nego sto sam ja ispao van na ovaj svijet.... Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

Primijetio sam... jel su to napravili u Flashu ili s pomoću JavaScripta?

Java script i canvas...

svaka cast za originalnost i izvedbu :D

EDIT: cini se da ipak nije canvas nego hrpa DIV-ova i sve animirano javascriptom

"This even works on the abomination that is IE6.
That's what they get from not using Canvas or any other technology newer than 10 years old. The game is built of 8x8 pixel DIVs.
"

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:19 (rustweaver).
15 godina
protjeran
koji vam je skor!
15 godina
Novi Googleov izgled

Nakon kojeg tjedna na googleovu sidebaru navikao sam se njega. iše na njega ne obrćama pažnju.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ja koristim iGoogle

alrighty then

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Zna li netko kako vratiti pozadinu na default tj. da bude cisto bijela, bez ikakve slike?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Imaš u donjem lijevom kutu opciju "Ukloni pozadinsku sliku" Namigiva

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Imaš u donjem lijevom kutu opciju "Ukloni pozadinsku sliku" Namigiva

Kod mene samo ima opcija ˝Promijeni pozadinsku sliku˝.

Sto sad?

edit:

Ipak sam nasao nacin - stavio sam da pozadina bude cisto plava i izgleda cak i bolje nego bijela.

A ovo gore je napisano u mahu (kao ˝Koji ku*** su isli stavljati pozadinu, meni je bijela bila najbolja?!)

Eto, i isprika na spamanju

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 11:24 (Guillermo Temblalanza).
17 godina
Dragon23288 kaže...

Jos kada bi ubacili mogucnost ubacivanja neke custom slike, pa da mi izgleda ljepo kao Bing :)

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 12:26 (hrvooje).
15 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
Dragon23288 kaže...

Da, pa kazem ja da Google nadgleda Bugov forum i slusa nase zahtjeve. Da napisemo da nam umjesto sidebara naprave rss bugovog foruma? XD

Odlicno mi je dosla mogucnost pozadinske slike, ali i mogucnost da ju ne koristis ako ne zelis.

15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

zašto ja ne mogu maknut sliku one pustinje sa googla??? neznam niti kako se pojavila tamo, zar svi na početku dobe tu sliku?

kada idem na na promijeni sliku pojavi mi se samo bijeli kvadrat i gore mi piše odaberi pozadinku sliku i to ali mi se ne pojave nikakve slike niti ništa drugo a nakon nekog vremena me ponovo prebaci na to da se ulogiram makar sam već ulogiran!

stvarno nekužim jer sam to probao i na engleskom googlu i tamo sve normalkno radi i nakon što odaberem sliku mi još dolje piše da ju mogu maknut i sve je ok!

EDIT: sad mi se još pojavila još gluplja slika i nikako ju nemogu maknut! i kada sam ulogiran i kada nisam uvijek mi je ta slika!

pomozite kako da ovo maknem...

google google
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 15:22 (Smata123).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice