Novi Googleov izgled

poruka: 190
|
čitano: 25.612
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Novi Googleov izgled
vlad0 kaže...
stoncin3 kaže...

Jer se može to ikako isključiti?

Lol taj sidebar mi smeta, ja volim jednostavnost.

Nisam iskompleksiran ipakPlač

Evo ti link do skripte za GreaseMonkey za Firefox s kojom ga možeš prebaciti na desnu stranu. Meni je to puno, puno bolje nego da mi stoji lijevo.

Ista skripta tj. GreaseMonkey moze u potpunosti maknit taj sidebar. Koristim je na Firefox-u i radi odlicno, makar FF sam u zadnjih mj. dana mozda pokrenio max dva-tri puta i to samo da provjerim dali je stvar u Chrome-u ili nesto uistinu ne valja sa nekom stranicom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
vlad0 kaže...
stoncin3 kaže...

Jer se može to ikako isključiti?

Lol taj sidebar mi smeta, ja volim jednostavnost.

Nisam iskompleksiran ipakPlač

Evo ti link do skripte za GreaseMonkey za Firefox s kojom ga možeš prebaciti na desnu stranu. Meni je to puno, puno bolje nego da mi stoji lijevo.

Ista skripta tj. GreaseMonkey moze u potpunosti maknit taj sidebar. Koristim je na Firefox-u i radi odlicno, makar FF sam u zadnjih mj. dana mozda pokrenio max dva-tri puta i to samo da provjerim dali je stvar u Chrome-u ili nesto uistinu ne valja sa nekom stranicom.

Znam, ali ponekad Sidebar dobro dođe (ne da mi se uvijek probijati kroz opije naprednog pretraživanja niti stavljati query modifikatore) - pa nije zgoreg da ga imaš negdje. A desno stvarno ne smeta.

15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

jel se to meni čini ili je google vratio dizajn gumba za pretraživanje i za prati me sreća?

jel to samo kod mene? čudno mi je kako nitko nije reagirao,makar je promjena nezamjetna...

EDIT: evo sada mi google opet ima onaj novi izgled...

očito oni u googlu nešto kombiniraju na tom dizajnu, svaki drugi dan ga malo promijene....

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 17:00 (Smata123).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
evo ga ljudi i bosanski google dobio novi izgled hahaha
16 godina
tarankula kaže...
evo ga ljudi i bosanski google dobio novi izgled hahaha

Dobro su se sjetili. :D Btw, nije ni crnogorski imao novi izgled, sada ima. www.google.me

:D

17 godina
neaktivan

Bosanski?Meni je i dalje isti.

:)
15 godina
protjeran
logic kaže...

Bosanski?Meni je i dalje isti.

ma ima ba sad onaj sajdbar

17 godina
neaktivan

HEhehehe

Pa ba nema  kod mene ;)

Mozda za RS nije jos stiglo.  ;)

:)
15 godina

Kod nas u Hrv. je i Google totalno normalan i ne vidim neke znacajne promjene osim sto sada mozes mjenjati pozadinsku sliku nakon sto su jedan dan eksperimentirali sa svojim slikama pa su se stalno mjenjale.

Sam izgled je ostao isti, jedino sto je dodan sidebar nakon sto zapocnes pretrazivanje...

Google - pocetna stranica Google - pocetna stranica
Google - nakon zapocetog pretrazivanja Google - nakon zapocetog pretrazivanja
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Novi Googleov izgled

Opet Google nešto j*be...{#}

Za sad, srećom, samo na .com varijanti tražilice..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice