Novi Googleov izgled

poruka: 190
|
čitano: 25.581
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Meni isto ne smeta toliko novi izgled,ali onaj sidebar je preglupo.

Novi google-ov izgled: nula bodovaBelji se

Um caruje, snaga dobro dođe :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Novi Googleov izgled
betmen kaže...
trackmanijak kaže...
betmen kaže...

ali ne radi kako treba...

a koji dio točno ne radi?

pa pročitaj moj post od maloprije:

betmen kaže...

napravio sam mali pokus. tražio sam ovu temu preko googla upisivajući ključne riječi 'novi google izgled'.

ova tema je izašla četvrta.

a onda sam pokušao filtirati pretragu, da mi izbaci samo forume. kliknuo sam na 'rasprave'.

ova tema uopće nije pronađena, bar ne u prve četiri stranice.

ne smeta mi previše što su dodali ovo na lijevoj strani, al da bar dobro radi...

joj, pa to uopće nema veze s novim izgledom... to se samo njima ne da organizirat stranice u kategorije.

God is an American
17 godina
Novi Googleov izgled

Nitko ne komenitra da je ovaj lijevi sidebar identičan ko i u bing-u. Otvorite obje tražilice pa ćete viditi "sličnost". Raspored svega je isti kod obje tražilice, no po meni bing sa malo boljim dizajnom.  Ne kužim zašto je google išao kopirati bing, kada je sve bilo super i prije. Odmah sam sa firefox addonom se riješio tog sidebara.

0 0 hvala 0
16 godina
Novi Googleov izgled

Na www.google.ba je još uvijek stari dizajn stranice. :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
P4k1 kaže...

ne radi još mi se pojavljiva ona glupost livo

Pokušaj resetirati browser i računalo. Meni je pomoglo.

http://www.pc44.byethost31.com/
15 godina
neaktivan
XP Master kaže...
P4k1 kaže...

ne radi još mi se pojavljiva ona glupost livo

Pokušaj resetirati browser i računalo. Meni je pomoglo.

i to sam radija i dalje je isto

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
protjeran
P4k1 kaže...

Koji preglednik koristiš? Na Firefoxu ne radi.

http://www.pc44.byethost31.com/
15 godina
neaktivan
XP Master kaže...
P4k1 kaže...

Koji preglednik koristiš? Na Firefoxu ne radi.

jbg ja koristim firefox

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan

Ma ti imas nekakav konflikt s ekstenzijama. Ja sam sidebar uspjesno blockao i sa ekstenzijom i css skriptom.

Mozes jos eventualno probati disejblati sve ekstenzije i ostaviti samo ovaj bloker pa vidi jel radi. Drugo mi nista ne pada na pamet - nisam vise pametan Smijeh

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
Novi Googleov izgled

Meni se novi izgled i sviđa..

Sidebar je katastrofa i odma sam ga maknuo s greasemonkey-om..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

2 0 hvala 1
17 godina
DamageHigh kaže...

Meni se novi izgled i sviđa..

Mene taj sidebar isto ubija.

Steta sto koristim Safari pa ne mogu to maknuti.

Kad ce vise Chrome uvesti neki funkcionalan i oku ugodan speed dial...

- Psiho246
16 godina

Treba ga samo znat namjesitit (stvarno su zaje*ano napravili)..

Nije neki predivan, ali kada se namjesti je super..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
Novi Googleov izgled

Taj sidebar je imho smece.....meni se ne svida, ali vjerojatno ce netko vec naci nesto korisno u njemu.

Skinio sam onaj add-on za FF i radi tj. nema vise sidebara... Cool

11.5.2010, veliki EDIT:

Onaj add-on je smece kao i taj sidebar posto je danas prestao radit!

Hvala Bogu da imamo ruke pa mozemo sami sve slozit bez nekih add-onova koji rade kako se sjete i koje treba prijavit Mozilli da ih ljudi ne skidaju bezveze.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 8:41 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma nije problem u sidebaru, bio je on tu i prije, ali nije bio stalno prikazan nego se mogao prikazati i sakriti po potrebi. A ja ga ne zelim stalno gledati :P

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Radi ljudi, radi! > http://userscripts.org/scripts/show/76127

:aleluja:

15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ako vam smeta taj novi Google Sidebar, jednostavno ga maknite. Ne vidim u čemu je toliki problem? Evo uputa kako to napraviti. Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Ako vam smeta taj novi Google Sidebar, jednostavno ga maknite. Ne vidim u čemu je toliki problem? Evo uputa kako to napraviti. Belji se

al onda mi nema ispdo tražilice oni checkeri za stranice iz hrvatske itd.

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
joze kaže...
vlad0 kaže...

al onda mi nema ispdo tražilice oni checkeri za stranice iz hrvatske itd.

Uvijek imaš mogućnost napradnog pretraživanja, kao i mogućnost podešavanja opcija pretraživanja.

15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ma neka stoji kako je

pokušat ću ne obračat pažnju na njega

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi Googleov izgled

ja fakat ne kužim kaj vas smeta taj sidebar... ionako je pola ekrana u pretragama uvijek ostalo bijelo...

God is an American
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

ja fakat ne kužim kaj vas smeta taj sidebar... ionako je pola ekrana u pretragama uvijek ostalo bijelo...

Da su ga stavili DESNO ja ne bi imao apsolutno nikakvih prigovora. Ali s lijeve strane??? Nisu normalni. K'o da su im Arapi u GUI development timu xD xD

17 godina
neaktivan

Mozda nisu arapi al indijaca ima puno siguran sam ;)

15 godina
protjeran
vlad0 kaže...

Da su ga stavili DESNO ja ne bi imao apsolutno nikakvih prigovora. Ali s lijeve strane??? Nisu normalni. K'o da su im Arapi u GUI development timu xD xD

O.o A ono, smeta ti to što je lijevo? XD, veliki XD... Znaš, miš može ić i na desnu polovicu ekrana, nije kao da su linkovi "unclickable"

God is an American
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
vlad0 kaže...

O.o A ono, smeta ti to što je lijevo? XD, veliki XD... Znaš, miš može ić i na desnu polovicu ekrana, nije kao da su linkovi "unclickable"

Ajde da preformuliram, vidim da nisi 'uhvatio' poantu onoga što sam želio reći... A to je: zašto nisu ljudima ostavili mogućnost da biraju? Nije da je to neki big deal za izvesti (stvarno nije). Ja ga recimo želim vidjeti na DESNOJ strani ili ga uopće ne vidjeti. Zašto to ne mogu? Pa nismo više u '95. Čim uhvatim vremena, samo me gledaj kako ću napraviti skriptu koja ga baca desno. :] Ali poanta je da su oni to sami trebali napraviti, zar ne?

15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ovako možete koristit stari  Google:

Upišete ovaj link u URL : http://www.google.com/webhp?hl=all - za .com

http://www.google.hr/webhp?hl=all - za hrvatski

zakon
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 20:21 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vlad0 kaže..

Ajde da preformuliram, vidim da nisi 'uhvatio' poantu onoga što sam želio reći... A to je: zašto nisu ljudima ostavili mogućnost da biraju? Nije da je to neki big deal za izvesti (stvarno nije). Ja ga recimo želim vidjeti na DESNOJ strani ili ga uopće ne vidjeti. Zašto to ne mogu? Pa nismo više u '95. Čim uhvatim vremena, samo me gledaj kako ću napraviti skriptu koja ga baca desno. :] Ali poanta je da su oni to sami trebali napraviti, zar ne?

ma jasno,ima  već 150 stranica kako maknuti to čudo..
edit:polako se privikavamNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 0:40 (seneka).
15 godina
protjeran
vlad0 kaže...

Istina, tu si u pravu. Stvarno treba postojati mogućnost prilagodbe.

God is an American
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Ne svida mi se sto mi je nestao bookmarks tab is chrome browsera.. Tako da nisam zadovoljan.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ljudiiii

Još bosna nije propala.

Hahaha imamo najbolji google,bez tih sastrane tabova,znači potpuno isti ostao

http://www.google.com/webhp?hl=bs
16 godina
Novi Googleov izgled

Ili posjete bosanski (ili crnogorski) Google na www.google.ba, odnosno www.google.me i odaberu bosanski jezik. Prikazuje stari Google u oba slučaja. :))

edit: Ja koristim Google.ba na hrvatskom jeziku zbog novog izgleda, ne znam zbog čega vam smeta taj Sidebar? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 20:45 (escobar_).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice