Novi Googleov izgled

poruka: 190
|
čitano: 25.599
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Novi Googleov izgled

Izmisljaju toplu vodu. U narodu ima izreka "ne mijenjaj konja koji pobjeduje" ili kako bi ameri rekli "if it ain't broken don't fix it.

Bolje neka porade na buzzu i ostalim promasajima...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Nisam skužio jer koristim iGoogle a ono kod search-a mi je bezvezeIzlanuo se

Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kakav god im izgled bio google će se i dalje koristiti.
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

ne znam kakvi su vaši komentari (nisam čitao) ali meni je ovaj novi dizajn preružan

google kao da se vratio 10 godina nazad umjesto da ide naprijed

Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
protjeran
seneka kaže...
Daniman123 kaže...

Neznam za vas ali meni novi googl-ov izgled lići kao na google za sljepe i slabovidne vidim onu ogromnu tipku riga mi se. Nerazumjem šta će mi virtualna tipkovnica?! Bezveze mi je novi izgled nadao sam se nećemu inovativnije i bolje Viče

čuj odavno sam rekao da treba otpustiti te neinventivne štrebere iz googla,al takvi su valjda i šefovi..

Istina, prija par tjedana ako ste primjetili treba saćekati da dođe onaj gore popis! To me užasno nervira oću skoknuti na gmail i onda trebam ćekaat što ponekad potraje užas! Zašto ostave i nediraju taj izgled mogli su dodat novu slićicu (kao bing) ili novi logo pa ćak i pozadinu! Google mi se sada gadi ali ću ga i dalje koristiti jedini koji koliko toliko parira google je bing i snjime bih bio zadovoljan! Ali google dok ne izumre Namigiva

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

Google je uvijek isao na minimalizam, bing na lijep dizajn a yahoo na natrpanost. Sad google nije niti lijep niti minimalisticki nego naginje sve vise yahoou.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Nikad nisam koristio nijednu tražilicu osim Google-a a sad se nekako dvoumim da si Bing postavim na početnu stranicu.Jedino što me spriječava je Gmail

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
17 godina
Novi Googleov izgled

Meni je sve ok, osim onog sta se lijevo pokaze kod searcha...katastrofa!

Izgleda ko onaj search tab na Internet Exploreru prije jedno 15-ak godina dok jos nije bilo google i dok se tako pretrazivao internet!

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Kakav je Ask nisam vidio da netko njega spominje..............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Koji browser koristis? Meni sa firefoxom sasvim uredno radi, mozda ti uklanjanje nije ukljuceno? Ekstenzija se moze aktivirati i deaktivirati, jel ti ikona dolje desno crvena ili siva?

Ja sam si izvukao css iz ekstenzije i postavio ga u UserContent.css tako da mi sada ekstenzija za to vise i nije potrebna, firefox ga automatski formatira kako se meni prohtje :)

Koristim firefox i ikona mi svitli crveno

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Google je uvijek isao na minimalizam, bing na lijep dizajn a yahoo na natrpanost. Sad google nije niti lijep niti minimalisticki nego naginje sve vise yahoou.

To si dobro rekao ''minimalizam'' bravo! Meni se je google uvjek bio lijep ali ovaj je tropa :/ Kod googla mi se najviše sviđa ono mjenjanje slikica poredani po događajima

Za sve kojima se nesviđa ovaj izgled neka probaju

http://www.thatsloco.com/ i http://elgoog.rb-hosting.de/index.cgiNamigiva

Evo sve googlove slikice

16 godina
odjavljen
Novi Googleov izgled

Bome su se promijenili! Sad podsjeća na Apple.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Početna je dobra i sviđa mi se, ali ovaj sidebar... ne znam kaj im je to trebalo...

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
rustweaver kaže...

Koji browser koristis? Meni sa firefoxom sasvim uredno radi, mozda ti uklanjanje nije ukljuceno? Ekstenzija se moze aktivirati i deaktivirati, jel ti ikona dolje desno crvena ili siva?

Ja sam si izvukao css iz ekstenzije i postavio ga u UserContent.css tako da mi sada ekstenzija za to vise i nije potrebna, firefox ga automatski formatira kako se meni prohtje :)

Koristim firefox i ikona mi svitli crveno

I dalje ti se pokazuje ovaj sidebar? Pazi ekstenzija ne mijenja izgled gumba i tekst kontrole, nego samo uklanja sidebar.

Moze SS? Jer mi je ovo stvarno cudno.

17 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Koliko se ja secam pre par meseci su testirali ovaj dizajn. Ako se ne varam cak je na BUG-u bilo vesti o tome. Bilo je potrebno da se ode na google.com i u address bar prekopira neki kod da bi postao takav kao sto je sada. Sa jednom razlikom da je dugmad bila plave boje. Ja sam koristio i mogu reci da je na duzi period dosta bolje od starog nacina. Narocito mi se svidja sto u sidebaru mogu da se biraju kategorije u slucaju da se trazi samo video ili slika...

At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Novi Googleov izgled

Fuj Apple, Fuj Sidebar.

Ajde ovaj je ostao isti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

I dalje ti se pokazuje ovaj sidebar? Pazi ekstenzija ne mijenja izgled gumba i tekst kontrole, nego samo uklanja sidebar.

Moze SS? Jer mi je ovo stvarno cudno.

evo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Eo stavio sam google chrome jel istina da se u njemu moze uklonit taj sidebar..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi Googleov izgled

nakon nekog vremena sam skužio da je to sastrane dosta funkcionalno i upotrebljivo

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
perkoxcar kaže...

Fuj Apple, Fuj Sidebar.

Ajde ovaj je ostao isti.

Taj nevolim prvenstveno zato što nema one padajuće liste¨.

16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

napravio sam mali pokus. tražio sam ovu temu preko googla upisivajući ključne riječi 'novi google izgled'.

ova tema je izašla četvrta.

a onda sam pokušao filtirati pretragu, da mi izbaci samo forume. kliknuo sam na 'rasprave'.

ova tema uopće nije pronađena, bar ne u prve četiri stranice.

ne smeta mi previše što su dodali ovo na lijevoj strani, al da bar dobro radi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Kome se ne svidja,neka koristi "stari" Google.

http://www.google.com/webhp?hl=all

Moj PC  
7 0 hvala 9
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Prvi osjecaj koji se pojavio kada sam vidio novi dizajn bio je iskreno gadjenje... Viče

Uzas...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi Googleov izgled

Meni se sviđa, sve što će mi ikad zatrebati za pretraživanje je tamo lijevo.

God is an American
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

ali ne radi kako treba...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Meni ne smetaIzlanuo se

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
betmen kaže...

a koji dio točno ne radi?

God is an American
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

...sa tim novim izgledom sigurno nece poboljsati pretragu....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Googleov izgled

Zasto ne izbacuje neke određene pojmove kad u trazilicu upisem neko slovo...............

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
betmen kaže...

a koji dio točno ne radi?

pa pročitaj moj post od maloprije:

betmen kaže...

napravio sam mali pokus. tražio sam ovu temu preko googla upisivajući ključne riječi 'novi google izgled'.

ova tema je izašla četvrta.

a onda sam pokušao filtirati pretragu, da mi izbaci samo forume. kliknuo sam na 'rasprave'.

ova tema uopće nije pronađena, bar ne u prve četiri stranice.

ne smeta mi previše što su dodali ovo na lijevoj strani, al da bar dobro radi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice