Neugodna istina torrenthra? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.255
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Neugodna istina torrenthra?

Vidjela sam ovaj link jutros: http://pastebin.com/HXdAHasD

Molim neka netko kaze da to nije istina?

0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me o cemu se radi ali sumnjam da ce veliki broj ljudi imat volje citat sav ovaj tekst. Ako si procitao sve da li mozes skratit u par recenica o cemu se radi?

Korisnik sam thr-a.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Ili snimi kratki video uradak na tu temu i stavi na youtube da slucajno nitko ne bi procitao vise od pola stranice teksta, pa tko normalan danas vise cita bilo sto? {#}

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Good riddance, lik je u mojim očima kreten.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Neugodna istina torrenthra?

Slažem se s njime, ali isto tako i ovaj koji je pisao je debil jer lako je sada tako govoriti kad su ga izbacili iz tima, tu pise kako je kad je na donacijama prikazano 50% da su tada pokriveni troskovi servera i da vise ne davaju ni lipu, a kad je taj lik bio u timu i primao lovu od ostalih 50% onda nije nista govorio.... bolje da je sutao nego napisao sve ovo. Samo ovo sa donacijama prikazuje thr lopovima i prevarantima.

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
Tamara1987 kaže...

Vidjela sam ovaj link jutros: http://pastebin.com/HXdAHasD

Molim neka netko kaze da to nije istina?

Popcorns ready!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Slažem se s njime, ali isto tako i ovaj koji je pisao je debil jer lako je sada tako govoriti kad su ga izbacili iz tima, tu pise kako je kad je na donacijama prikazano 50% da su tada pokriveni troskovi servera i da vise ne davaju ni lipu, a kad je taj lik bio u timu i primao lovu od ostalih 50% onda nije nista govorio.... bolje da je sutao nego napisao sve ovo. Samo ovo sa donacijama prikazuje thr lopovima i prevarantima.

A ti da si malo bolje procitao tekst vidio bi da autor teksta nigje nije napisao da je on dobijao pare...takođe ima dio teksta gdje drugi član govori kako je autor posvećivao svoje slobodno vrijeme i trud bez naknade.

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice