Ne radi internet, Win8

poruka: 3
|
čitano: 1.199
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Ne radi interne

Pozdrav!

Znam da je bilo mnogo sličnih tema, ali ja još nisam uspio naći rješenje problema.

Znači na Wi-Fi u stanu mi je smartphone uredno spojen i sve funkcionira odlično. Tako je bilo i sa laptopom do prije par dana, ali sada kad otvorim chrome ili explorer piše da povezivanje s internetom nije moguće iako na laptopu u postavkama uredno piše kako je povezan sa Wi-Fi mrežom.

Zvao sam B-net i rekli su da je problem u laptopu, probao sam i sa kabelom, ali ista stvar.

Laptop je Acer Aspire V5. Laik sam što se tiče laptopa i računala pa je svaki savjet dobrodošao.

bilo je i gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne radi internet, Win8

Jesi li sa laptopom dobio CD sa nekim driverima? Ja sam to nasao u kutiji kad sam davno kupovao Samsung Notebook Series 3 i kad mi je internet naglo prestao raditi (samo na laptopu), bezveze sam ubacio CD i kad mi se upali neki program samsungov i pisalo je da taj 1 neki driver fali. Instalirao sam to i kasnije je internet opet proradio.

Apple vs. Samsung= :) :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Ne radi internet, Win8
SonySung kaže...

Jesi li sa laptopom dobio CD sa nekim driverima? Ja sam to nasao u kutiji kad sam davno kupovao Samsung Notebook Series 3 i kad mi je internet naglo prestao raditi (samo na laptopu), bezveze sam ubacio CD i kad mi se upali neki program samsungov i pisalo je da taj 1 neki driver fali. Instalirao sam to i kasnije je internet opet proradio.

Inace, covjek je neaktivan, a pitanje od lani :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice