NE mogućnost rada ,posjećivanja foruma... zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.037
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NE mogućnost rada ,posjećivanja foruma...
pitanje

Ovako radi se o naizgled jednostavnom problemu. Naime unazad par mjeseci ne mogu posjećivati Pc expert forum, mogu otvorit naslovnu stranu, međutim pritiskom na BILO KOJU temu otvara se blank page, bez errora bez iceg, samo blang page. Pokusao sam koristit Operu 9.5, IE 7 te FF 3.0, problem se nije otklonio. account mi nije banan, tako da nije niti u tome problem. Stvar radi kada idem preko proxy-a međutim to nije trajno riješenje, jako je sporo i to nije to, zelim znati razlog zbog cega se desava to sto se desava. Da bi stvar bila bolje, i da se netko sjeti i veli da imam virus ili da su mi s*ebani Win, nije niti to, jer sam kupio novo racunalo, friski Win, drugi programi, isti problem, dakle mozda je to mog ISP, routera ili DNS postavki, ja neznam, zahvaljujem se na bilo kakvom obliku pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi se probao logirati na forum sa drugog računala?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S obzirom da ovaj forum vidiš, tema nema smisla.

BUG Online ne pruža podršku za PCEkspert ili kako se već zove, niti ima namjeru. Obrati se administraciji foruma s kojim imaš problema.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice