Mozilla Firefox pitanja

poruka: 593
|
čitano: 204.022
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Probao opet isto. Koristio sam sinkronizaciju ali kada mi se to počelo izbacivati, a problem nisam mogao riješiti obrisao sam račun. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mozilla Firefox pitanja

Previše je mogućih razloga, možda je jednostavno bio preopterećen server a možda je nešto drugo.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
13 godina
Mozilla Firefox pitanja

Imao sam firefox 28 jer nisam htio raditi update i danas uđem, kad ono promijenjen izgled.Tražim koja je verzija kad ono piše 31, a stoji mi u opcijama - never check for updates .Kako je to moguće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
titko kaže...

Imao sam firefox 28 jer nisam htio raditi update i danas uđem, kad ono promijenjen izgled.Tražim koja je verzija kad ono piše 31, a stoji mi u opcijama - never check for updates .Kako je to moguće?

Mozilla maintenance service ti je instaliran i aktivan na sustavu.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
14 godina
Mozilla Firefox pitanja

Meni je Firefox u zadnja dva dana katastrofalan, nemoguc za koristenje, svaku stranicu otvara po 15 sekundi, ne zato sto je konekcija losa, vec sto sve zablokira, imam otvorena 2 taba, FB i Bug forum, i firefox uzima 900 mb, ako slucajno otvorim novi tab, dok ga ucitava, pocne uzimati i do 1,5 gb memorije, i koristi do 50% procesora, kad se tab uspjesno otvori nakon 10 sek, onda se vrati opet na onih 900 mb...

Reinstalirao sam sistem prije sedmicu dana, tako da nije bas opterecen, ne koristim apsolutno nikakve add-ove niti bilo sta, je li moguce da je neki virus ili nesto slicno? Uz to, dnevno mi po 20 puta pukne onaj plugin container te se firefox restartuje...

EDIT: evo samo slanje ovog posta je trajalo oko pola minute, stranica se ucita, sve se vidi, ali on idalje vrti gore onaj kruzic u tabu, i opterecuje procesor i jede memoriju.

You better run, you better take cover!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 23:53 (Smucek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mozilla Firefox pitanja

Probaj resetirat FF.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
rustweaver kaže...
titko kaže...

Mozilla maintenance service ti je instaliran i aktivan na sustavu.

Jeli to ovo?

ff31 ff31
14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Da, to je to.

1 0 hvala 1
14 godina
djigibao kaže...

Probaj resetirat FF.

Hm, cudan dogadjaj, jutros sam vidio tvoj post, ali sam prije toga instalirao Nightly, i koristio ga pola sata, radi super ali ima negi graficki bug gore kod tabova, gdje ostaju cize i plusevi nakon zatvorenog taba, i nestaje tek kad se restartuje.

Ipak ono cudnije je da obicno Firefox sad radi daleko bolje, nema vise usporavanja. Svakako cu pratiti sta ce biti pa ako se pogorsa opet uradit cu ovo. Hvala jos jednom.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
titko kaže...

Jeli to ovo?

...

Marko :D kaže...

Da, to je to.

kod mene je ovako (-:

kaos
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 11:04 (Jurra).
14 godina
neaktivan

Da, to je to.

Zašto toliko palaca dolje? Pa dobro je rekao.

@Jurra, i kod mene. Prošla cijela vječnost otkako sam poslijednji puta instalirao Firefox, ali mislim da postavka nedostaje zato što i mozilla maintenance service nedostaje, tj nije instaliran (koliko me pamćenje služi postoji, ili je bar postojala, postavka pri instalaciji kojom si mogao odabrati ne-instalirati dotičnu komponentu).

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Nikada nećeš dobiti odgovor na to pitanje od tog korisnika (da jedan je ali ima 100 računa). Njegova trenutna imena su chaosbolt, korisnik56, terpderp. Više neću otkrivati da mu ne pokvarim zabavu.

Miro je rekao da će se javiti u vezi tih skrivenih TU i TD jer je na mojoj anketi u jednoj temi bilo dosta glasova da se vrati prikaz korisnika ali nije se javio :)

Možda je zaboravio, hahah.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 17:50 (Marko :D).
13 godina

Sad kad opet promislim , čudno mi je to,  jer se ne sjećam da je postojala ta opcija , i još mi je čudnije da se tek sad to pojavilo kod v31 a ne kod prethodnih verzija( ili je tek kod ove verzije primjetno promijenjen izgled i raspored opcija ).

15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

@Jurra, i kod mene. Prošla cijela vječnost otkako sam poslijednji puta instalirao Firefox, ali mislim da postavka nedostaje zato što i mozilla maintenance service nedostaje, tj nije instaliran (koliko me pamćenje služi postoji, ili je bar postojala, postavka pri instalaciji kojom si mogao odabrati ne-instalirati dotičnu komponentu).

;) dobro te pamćenje služi, trebalo je samo prilikom instalacije odabrati custom instalaciju

i maknuti kvačicu sa install maintenance service, mislim da to još postoji i na novijim verzijama,

ali ja sam još uvijek na 27.0.1 pa ne mogu tvrditi (-:

kaos
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 12:55 (Jurra).
14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Nadogradio mi se Firefox na verziju 32 i dobio navigacijske tipke u kontekstnom meniju. Jel zna netko kako ovo maknuti?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 20:35 (Marko :D).

1 0 hvala 1
13 godina

Nadogradio mi se Firefox na verziju 32 i dobio navigacijske tipke u kontekstnom meniju. Jel zna netko kako ovo maknuti?

Čudno, kad sam vidio poruku ja išao nadograditi svoj, kod mene sve isto kao i prije.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
14 godina

Meni se na novoj verziji stalno freeza YT. Na svim ostalim browserima je ok.

14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Nije ni meni bilo i od jednom se pojavilo {#}

Meni se cijeli YT freeza na par sekundi i tako svako malo.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 21:13 (Marko :D).

0 1 hvala 0
13 godina

Meni se cijeli YT freeza na par sekundi i tako svako malo.,

Kod mene ni toga nema, evo dok ovo pišem Youtube radi u pozadini.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
14 godina
Valentin17 kaže...

Meni se cijeli YT freeza na par sekundi i tako svako malo.,

Kod mene ni toga nema, evo dok ovo pišem Youtube radi u pozadini.

Kaj veli Help -> About Firefox?

14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Evo kaj veli {#}

0 0 hvala 1
14 godina

Evo kaj veli {#}

Tak je i kod mene. Zanima me kaj Valentinu piše.

14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Ma on ga nije ni ažurirao, samo se pravi {#}

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Classic theme restorer

http://www.ghacks.net/2014/09/02/restore-firefox-32-context-menu-labels-and-remove-icons/

14 godina
neaktivan

Vidio sam to i izgleda da je to jedini način.

13 godina

Ma on ga nije ni ažurirao, samo se pravi {#}

{#}

Inače danas nakon što sam ponovno upalio računalo se pojavio ovaj novi meni

na desnom kliku, ne smeta, Youtube radi glatko kao i do sada, to je bitno, je... meni. ;DDDDDD

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 8:52 (Valentin17).
16 godina
Mozilla Firefox pitanja

Firefox 31 i 32 mi na Win 8.1 rade strahovito sporo. Nakon klika ili scrolla nešto se dogodi tek sekundu dvije kasnije. Inače, radi se o čistoj instalaciji Windowsa, a u FF nema nikakvih dodataka osim najnužnijih za surfanje (flash, silverlight). Ne nalazim neko rješenje na netu. Imate li vi kakvu pametnu? Na Windows 8 radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 10:31 (Darmarko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mozilla Firefox pitanja

Svima kojima FF šteka na YT neka naprave sljedeće: upišite u adress bar ovako:
www.youtube.com/html5, kliknite da upotrebljava HTML5 kad može (ili kako ovo u plavom okviru piše).

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Mozilla Firefox pitanja

evo jedno noob pitanje,vi koji imate channel na you tube-u i prijavljujete se na njega,automatski se i spaja na google,e sad pošto je google meni home page,puno duže mi mozilla otvara google kad je spojen na you tube account,dali je moguće biti sign in na you tube ali ne i na google ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pod private browsingom ti će ti jedan session biti izoliran od drugoga, odnosno možeš se ulogirati na yt u normalnom modu i tada nećeš biti ulogiran u google (i u youtube) pod private browsingom, i obratno, ako se ulogiraš pod private browsingom u youtube nećeš automatski biti ulogiran u youtube i google u pod normalnim browsanjem.

E sad, prije si zgodno mogao imati private browsing tab među normalnim tabovima, a sada ti se otvori cijeli private prozor, pa ti to možda neće biti tako praktično.

Možeš probati ovu ekstenziju kako bi vratio tu staru funkcionalnost.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice