OMG pa stvarno su napravili cirkus od stranice, vec tri "glupa" puta mi pišu da reendemam(kako li se vec pise) i izdvoio sam čak 4-5 h na tu "glupu" stranicu skupljajući PTZ misleći da sam eligible za tu "glupost", stvarno neloš marketinški trik.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako mi je sve letjelo prekrasno i onda na zadnjem koraku se pojavi ERROR
Ja usao i odmah na apperals baci me na prvu torbu iz liste dok napisem capchu i reedem i baci me natrag vratim se nazad a iz liste sve fresh out a imao sam valjda 20 itema
To se meni dogodilo ali posto imam "nesto" mi je odmah odletilo na drgu nagradu koja isto nije losa :)
Sad vam umjesto fresh outtj da vas izbaci na login dodje ta whooops something went wrong stranica!
Perkane, kaj si ti ulovio? Daj reci na PM bar, ali inače čestitam. :)
Ja sam u 5. redeemu sigurno sa jednim accountom, i nadam se da ću pokupit neš bolje :)
hvala ti perkane sta dijelis s nama HRVATIMA svoje izume...ajde bilo bi jasno da smo turcini koji su nas izbacili sa prvenstva, ili englezi kojih mrzimo iz dna duse...
naravno da meni nije nista radilo - udem u roku 5-6 sek, autoselector mi trazi i stane na canonovom aparatu od 120 dolara ako se ne varam, dode do stranice od math zadatka i izbaci, dalje izbacuje sve ostalo sta sam pokusavao (i u butiku krpica i pantalona) i to je to, pa sam odustao
kako mozes rec da je bio dobar redem????? tj bez stekanja, meni je sve stekalo osim ovih fejlova (tj i nisu fejlovi nego je sve tako brzo otisli da nemogu vjerovat) a jos lockerz govorio bit ce vise nagrada, dodat cemo one koje niste prosli put uzeli, bla bla bla, nabijem ih
jos preksutra, ako ne SHOP
ja na onom nakitu od 2500 bodova i on meni izbaci error dva puta i na kraju 5$.
ahhh bolje ista nego nista
hvala ti perkane sta dijelis s nama HRVATIMA svoje izume...ajde bilo bi jasno da smo turcini koji su nas izbacili sa prvenstva, ili englezi kojih mrzimo iz dna duse...
naravno da meni nije nista radilo - udem u roku 5-6 sek, autoselector mi trazi i stane na canonovom aparatu od 120 dolara ako se ne varam, dode do stranice od math zadatka i izbaci, dalje izbacuje sve ostalo sta sam pokusavao (i u butiku krpica i pantalona) i to je to, pa sam odustao
kako mozes rec da je bio dobar redem????? tj bez stekanja, meni je sve stekalo osim ovih fejlova (tj i nisu fejlovi nego je sve tako brzo otisli da nemogu vjerovat) a jos lockerz govorio bit ce vise nagrada, dodat cemo one koje niste prosli put uzeli, bla bla bla, nabijem ih
Mislim da je 100 kn za captcha bypass program fer cijena!
Inace strancima prodajem po 25-30$
Da ocito su seruckali za one nagrade da ce biti vise ja nemogu vjerovati majce koje budu inace 30min planule u 2 min i sad kad sam uzeo paypal 5dolara vratim se sa drugim acc unutra nema vise niti to
bio je 150 prosli put...
reedemo sam
Decalz 5-Pack: Music Lovers sta je to??Ovisi sto taj program radi, ako samo mice captchu s lockerza onda ne vrijedi ni kune, Ako prepoznaje captchu i upisuje je, onda vrijedi puuuuunooo vise nego 100kn.
reedemo sam
Decalz 5-Pack: Music Lovers sta je to??kur*c koji nikad neces dobiti..redemao sam to najmanje 5 puta i nikad nisam primio
ja to reedemo neznam ni sta je xD
A i nemreš nam dat barem jednom samo da probamo redeemat sa bypassom pa ti platimo...Al aj dobro...Ja budem kupio od tebe po cijeni od 100kn...
ma to su vam oni decalzi sto imate na profilu...
bio je 150 prosli put...
150 je bider i bypass !
To se meni dogodilo ali posto imam "nesto" mi je odmah odletilo na drgu nagradu koja isto nije losa :)
Sad vam umjesto fresh outtj da vas izbaci na login dodje ta whooops something went wrong stranica!
a da. nisam to znal. znači netko je bio brži od mene. onda dobro ako je to posrijedi.......
a ništ idem na 5 redeem- valjda ću napokon nešt upecat
reedemo sam
Decalz 5-Pack: Music Lovers sta je to??I ja sam isto, a to su samo decalz-i, ne vrijede nista!
reedemo sam
Decalz 5-Pack: Music Lovers sta je to??I ja sam isto, a to su samo decalz-i, ne vrijede nista!
sta decalzi?? jel to dode kuci sta je to uopce??
inace u shopu vrijede 1$ komad ali ce vam to spojiti na acc i nista od toga
Ovisi sto taj program radi, ako samo mice captchu s lockerza onda ne vrijedi ni kune, Ako prepoznaje captchu i upisuje je, onda vrijedi puuuuunooo vise nego 100kn.
Imaš na YouTubeu...Imaš program u koji upišeš prikazanu captchu i onda on to spremi kao custom scriptu za LRC Pro i onda samo moraš loadati tu skirptu sa LRCom i radi kolko sam ja skužio....
inace u shopu vrijede 1$ komad ali ce vam to spojiti na acc i nista od toga
moze li se to iskoristiti na shoopers redeem ???
e to nebih znao inace se mora kupiti decalz za to pa pretpostavljam da ne...
Kolko su torbe bile zelene,ak je netko pratio?
kojih 20sec ja sam imao prvu na listi i dok sam capchu upisao otisla je...
-.-