A kako mislis da ce ti nesto doci doma xD
hahahaha xD car :D
A kako mislis da ce ti nesto doci doma xD
hahahaha xD car :D
Jel mogu dobit pozivnicu?
antonio.andelic@hotmail.com
EDIT: Dobio sam i zahvaljujem! :D
Jel mogu dobit pozivnicu?
antonio.andelic@hotmail.com
Poslano!
Pitanje u vezi paypala. Dali ti uplacuju na paypal racun cija adresa odgovara onoj na lockerzu, il treba nesto mjenjati u podesavanjima...ii sta akko si i na paypal i alerpay reg istom adresom, na koju ce uplatiti? mislim ako nesto dobijes...
Od kad to? Ne vidim da se išta promjenilo na 24/7...
Play bez captche? Otkada? Znači li to da će LPA moći vrtiti sve video-e bez da upisivamo captchu?
Stigao mi iPod na carinu. Sad im moram poslati one sve papire i osobnu
iz kojeg je to reedema
Imam pitanje
Kod ovoga za bindanje piše na nekima "US/Canada-compatible only" jel to znaći da se svi proizvodi di to piše plaćaju a ovi na kojima to ne piše da su besplatni?
evo kad su vec uklonili captchu sa playa kako postavit LPA da sam vrti video...on dovrsi do kraja i primi bodove ali ne ode dalje?
jos da oce sa redeema sklonit captchu...
evo kad su vec uklonili captchu sa playa kako postavit LPA da sam vrti video...on dovrsi do kraja i primi bodove ali ne ode dalje?
Di se skine taj LPA?
E da fkt kako :S
Maloprije dodjoh kuci kad me doceka majica od lockerz-a i papiric da podignem nesto na posti. Ja kontao naocale za kolegu ja u postu kad ono paket od lockerz-a XD dosao mi i aluminiumska sveska sa reedema od 27.1. ja mislim :D
I da nije mi uopste dosao confirmation mail za svesku XD
iz kojeg je to reedema
9.2.
Evo stigao je i predracun, 430 kn
Tak puno.
tebi već stiglo i za 9.2. pa ne mogu vjerovat meni ni traga ni glasa za taj reedem kao ni za onaj prije tog
meni isto jos nista nije doslo hebemu a treba doci bar 6 nagrada + alertpay
moze li mi neko na pp poslati kako mu je konfigurisan ovaj LPA ( ako se moze to uraditi xD ) ???
i koliko je sad ono za Play jel 3x3 ili tako ?? ??
EDIT: sto mi za neke video-e (lol) trazi captchu a za neke ne :S
gdje pise to da nema vise kepci? meni nigdje ne pise...
A miline bez captcha-e :D jos samo da uvdu da mozemo praviti playlist-u :D
E da captcha se pojavljuje nasumicno koliko sam skontao :D jednom u 3-4 klipa :D
Ej jel mos dat link od toga i di si ga nabavio
@CroVandal, jesi osvojio šta s onom skriptom?
E ljudi nesto mi je pro key od lrc-a. Sad imam samo free version.Išo sam tamo di se upisuje za novi key ali me pita za stari da upišem.A neznam koji mi je.Jel zna netko di bi ga mogo naći?
nisam jucer sam u zadnjih 10sec vodio paypal i ostanem bez njega...sad nema nista sto bi mogao uloviti posto testiram na sekundarnom racunu gdje imam malo bodova ali sve u svemu dobro je sad bar ima sanse jedino se skripta nekada zbrejka i prestane raditi pa moras manual bid koji je ujedno dosta brzi...
@šaki01, potraži ga u mailu.
@CroVandal, ajd kad osvojiš neš javi ovdje. :)
Nadam se da ce biti nesto...
Nemam ga u mailu.Imam samo račun od paypala kad sam bio uzeo lrc.Neznam di ga mogu naći. Nije puno dati 38 kuna opet ali ono.Ako se može nekako naći bi bilo bolje. Jel zna netko di bi još mogo biti?
jel itko od vas dobio confirmation mail sa zadnja 2 general redeema...???
ja jos nista
Ovako skripta ima problem posto cesto zaglavi to jest ako se previse forsira bid onda se vrti bid bezkonacno i mozete lupati kapche ali lockerzov sistem nepusta sad jel to zbog opterecenosti njihovih servera ili zbog skripte neznam ali tako je! manual bid radi puno bolje nego auto ali isto se nesmije silovat gumb bid posto zaglavi onda i zaglavi kad ukucate krivu kapchu! inace svaki item mozete voditi bez obzira koliko ima do kraja ali opet onaj zadnji bid se racuna :-)