ovako ide brzo cak 60capchi u minuti mozda i brze e caka je sto ranije ukljuciti auto bid tako da vas drugi sa bidderi ne pocnu voditi recimo sad sam opet super mario probavao i 7min prije kraja sam bio prvi i onda mi nestalo capchi zato sto sam samo 20 nakucao kad sam ga ukljucio na 2min nisam mogao doci do vodstva tako da sto ranije treba autobid lupiti moze te pripremiti 100kapchi za 10min vremena provjereno...ja sam se iznenadio kako sve brzo radi odlican je bider sutra se bacam na dobivanje nekakve nagrade makar i nesto od 20$ to mi je i bio cilj da se neka manja nagrada moze dobiti kada nije reedem...Hvala ColdPlay na iskazanom povjerenju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako ide brzo cak 60capchi u minuti mozda i brze e caka je sto ranije ukljuciti auto bid tako da vas drugi sa bidderi ne pocnu voditi recimo sad sam opet super mario probavao i 7min prije kraja sam bio prvi i onda mi nestalo capchi zato sto sam samo 20 nakucao kad sam ga ukljucio na 2min nisam mogao doci do vodstva tako da sto ranije treba autobid lupiti moze te pripremiti 100kapchi za 10min vremena provjereno...ja sam se iznenadio kako sve brzo radi odlican je bider sutra se bacam na dobivanje nekakve nagrade makar i nesto od 20$ to mi je i bio cilj da se neka manja nagrada moze dobiti kada nije reedem...Hvala ColdPlay na iskazanom povjerenju...
Drago mi je to cuti, treba sto vise captchi nakucat i sto prije poceti, mozda cak i 20 minuta prije, jer su tako sanse vece. Sad cu ja pokusat sa Auto Clickerom. Znaci nakucat cu captchi i necu ici automatski, nego ce clicker raditi manualno i to bi trebalo dobro ici.
nema to veze. ja sam bio sa autobiderom nakucao 1000 captchi i krenuo s bidom. dok pred kraj sam vodio a onda je svaka bila outbid
Moram ovo reci.TA SKRIPTA JE BILA JAVNO DOSTUPNA PRIJE NEKOG VREMENA NA JEDNOM FORUMU!TA SKRIPTA VAM NECE POMOCI!
Problem je u tome sto wse reloda cijela stranica i skripta je za greasmonkey i nema svoj vlastiti browser kao moj PROGRAM!
Sta se ljutis odmah...ja kazem da radi brzo i efikasno sad dali je tvoje brze neznam...
Tko kaže? Možda baš i osvojimo nešto...
Perkan Lockerz guru se osjeca malo ugrozenim jer niko ne zeli da kupi njegovu skriptu :D
Ikreno ja ti nean love za bidder ili bilo tko odavde ali da mi ga das pa da osvojim nesto budi siguran da bi ti dao svotu koju trazis jel nisam smece ...
Nabavi! XD
Nego, daj molim te odg. na PM. :(
Perkan Lockerz guru se osjeca malo ugrozenim jer niko ne zeli da kupi njegovu skriptu :D
pa nije niko glup dat pare za nekakvu stranicu na kojoj nikad nista nece osvojiti...
Perkan guru nije ugrozen.Sad bi ti dao stanje paypal racuna :)
Uglavnom se prodaju druge stvari koje ne zelim reklamirati.Takodjer je u opticaju novi russian bot.Skuzio sam kako radi ali mi ga se neda kopirati.Morao bih staviti svoju skriptu za izolaciju svega nepotrebnog i recaptcha bypass sto i nije tako tesko ali mi se neda.
BTW otkud mislis da sam narucio Crysis 2 i Roccat Kone :)
Tek toliko!
Haha nabavi!Da i to vidim.CANT BE FASTER THAT ME BECAUSE I WILL BE ALWAYS FASTER THAN U!
pa nije niko glup dat pare za nekakvu stranicu na kojoj nikad nista nece osvojiti...
Ma boli me briga skupljat cu bodove do 130 000 do pocetka ljeta pa cu si kupit yojstick u shopu za 0 dolara od ps3 i to je to i pozravit cu se s tom stranicom
Ikreno ja ti nean love za bidder ili bilo tko odavde ali da mi ga das pa da osvojim nesto budi siguran da bi ti dao svotu koju trazis jel nisam smece ...
Nije bit u tome nego je bit da bi ga dao drugima a ja od toga nebi profitirao!
Isto kao sto se jedan forumas udruzio s onim gejevima koji su htjeli moju math bypass skriptu :)
Ja nebi dao drugima, bio bi samnom na Team Vieweru dok pokušavam osvojit PayPal ili bilošto drugo a da je malo skuplje od 20$ i platio bih ti čim mi stignu pare na AlertPay, ali je teško vjerovati zato što su ljudi šupci...
Ma boli me briga skupljat cu bodove do 130 000 do pocetka ljeta pa cu si kupit yojstick u shopu za 0 dolara od ps3 i to je to i pozravit cu se s tom stranicom
di ti zivis u njemackoj austriji kanadi??
pa nesalju za Hrvatsku nit ce slat do 2021...
Nije bit u tome nego je bit da bi ga dao drugima a ja od toga nebi profitirao!
Isto kao sto se jedan forumas udruzio s onim gejevima koji su htjeli moju math bypass skriptu :)
Gle meni je u interesu da ja zaradim nesto od tog biddera i budi siguran kad bih ga davao drugima da bi ga ovi na lockerzu skuzili tako da mi to nije u interesu a nezz ti stavi nesto tipa jedinstvene ip adrese neki posebni key ili nesto ...
Hardware ID ili nešto već takvo...
Perkan guru nije ugrozen.Sad bi ti dao stanje paypal racuna :)
Uglavnom se prodaju druge stvari koje ne zelim reklamirati.Takodjer je u opticaju novi russian bot.Skuzio sam kako radi ali mi ga se neda kopirati.Morao bih staviti svoju skriptu za izolaciju svega nepotrebnog i recaptcha bypass sto i nije tako tesko ali mi se neda.
BTW otkud mislis da sam narucio Crysis 2 i Roccat Kone :)
Tek toliko!

Perkane nije nam do prepirke i ocito je da si se prepao da bi Bidderi mogli propasti. Ne brini se ja ih necu prodavati, ja cu ih dijeliti.
perkane kazes da je tvoj bidder a ja ga imam,a nisam ga kupio od tebe :D al ajde necu ga nikom davat
HAHHAHAHAH Epic WIN dijeli samo nama sa foruma i tako nemoj onim letacima koji su tu jedan dan da se neprosiri...
perkane kazes da je tvoj bidder a ja ga imam,a nisam ga kupio od tebe :D al ajde necu ga nikom davat
Ma bit je u tome kad ga kupite od ovakvih likova koji su par tjedana na forumu necete ih vise nikad vidjeti a kod mene cete dobiti update!
Ma bit je u tome kad ga kupite od ovakvih likova koji su par tjedana na forumu necete ih vise nikad vidjeti a kod mene cete dobiti update!
Nikad od tebe trgovca :D
Ja ne vidim da on prodaje bidder, ja vidim da on dijeli bidder i da nije na forumu par tjedana nego par mjeseci...Čekam da nabavi ovaj bidder kakav ti imaš, i onda krećem na biddanje. ;) A možda ću i prodavat, al ne ovdje. :D
na netu sam ga naso,nisam kupio :D i nije bas nesto,probat cu ovu skriptu sto je aktuelna,kazu da se s njiom rucno moze bidat,brze mogu tako
Evo jedna mala preporuka ako ce vam to pomoc u izradi scripti ...zante li da se item moze biddat bez ukucavanja prave captche samo izbrljate nesto na tipkovnici eto probajte na nekom itemu sto mu je ostalo 2 3 sata pa cete vidit
Evo jedna mala preporuka ako ce vam to pomoc u izradi scripti ...zante li da se item moze biddat bez ukucavanja prave captche samo izbrljate nesto na tipkovnici eto probajte na nekom itemu sto mu je ostalo 2 3 sata pa cete vidit
ali opet nije neka velika pomoc :)