Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.430.348
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Re: Lockerz

ovako ide brzo cak 60capchi u minuti mozda i brze e caka je sto ranije ukljuciti auto bid tako da vas drugi sa bidderi ne pocnu voditi recimo sad sam opet super mario probavao i 7min prije kraja sam bio prvi i onda mi nestalo capchi zato sto sam samo 20 nakucao kad sam ga ukljucio na 2min nisam mogao doci do vodstva tako da sto ranije treba autobid lupiti moze te pripremiti 100kapchi za 10min vremena provjereno...ja sam se iznenadio kako sve brzo radi odlican je bider sutra se bacam na dobivanje nekakve nagrade makar i nesto od 20$ to mi je i bio cilj da se neka manja nagrada moze dobiti kada nije reedem...Hvala ColdPlay na iskazanom povjerenju...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ovako ide brzo cak 60capchi u minuti mozda i brze e caka je sto ranije ukljuciti auto bid tako da vas drugi sa bidderi ne pocnu voditi recimo sad sam opet super mario probavao i 7min prije kraja sam bio prvi i onda mi nestalo capchi zato sto sam samo 20 nakucao kad sam ga ukljucio na 2min nisam mogao doci do vodstva tako da sto ranije treba autobid lupiti moze te pripremiti 100kapchi za 10min vremena provjereno...ja sam se iznenadio kako sve brzo radi odlican je bider sutra se bacam na dobivanje nekakve nagrade makar i nesto od 20$ to mi je i bio cilj da se neka manja nagrada moze dobiti kada nije reedem...Hvala ColdPlay na iskazanom povjerenju...

Drago mi je to cuti, treba sto vise captchi nakucat i sto prije poceti, mozda cak i 20 minuta prije, jer su tako sanse vece. Sad cu ja pokusat sa Auto Clickerom. Znaci nakucat cu captchi i necu ici automatski, nego ce clicker raditi manualno i to bi trebalo dobro ici.

15 godina
protjeran
Lockerz
Evo ljudi znam da sam bio ostar i nagao i JAVNO SE ISPRICAVAM COLDPLAY-u ... iskreno mi je zao i znam da sa svojim izjavama nisam zasluzio bidder tako da... evo jos se jednom ispricavam ...samo da znas vukao si nas za nos dugo vrijeme i sada kako da ne posumljamo... JOs jednom ...DUBOKO SE ISPRICAVAM
MasterOdisasteR

0 0 hvala 0
15 godina
CroVandal kaže...

nema to veze. ja sam bio sa autobiderom nakucao 1000 captchi i krenuo s bidom. dok pred kraj sam vodio a onda je svaka bila outbid

http://kasperskyme.bloger.hr/
16 godina
protjeran
Lockerz

Moram ovo reci.TA SKRIPTA JE BILA JAVNO DOSTUPNA PRIJE NEKOG VREMENA NA JEDNOM FORUMU!TA SKRIPTA VAM NECE POMOCI!

Problem je u tome sto wse reloda cijela stranica i skripta je za greasmonkey i nema svoj vlastiti browser kao moj PROGRAM!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Sta se ljutis odmah...ja kazem da radi brzo i efikasno sad dali je tvoje brze neznam...

15 godina
neaktivan

Tko kaže? Možda baš i osvojimo nešto...

16 godina
protjeran
Lockerz

Evo vam link.Nabrzinu je snimljeno.Frend je napravio slican video i zarazio bidera vajrusom xD Ali evo moj bider.Nisam nista editirao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Perkan Lockerz guru se osjeca malo ugrozenim jer niko ne zeli da kupi njegovu skriptu :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Evo vam link.Nabrzinu je snimljeno.Frend je napravio slican video i zarazio bidera vajrusom xD Ali evo moj bider.Nisam nista editirao!

Pa mogu to isto nabaviti, uopste nije problem.

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Ikreno ja ti nean love za bidder ili bilo tko odavde ali da mi ga das pa da osvojim nesto budi siguran da bi ti dao svotu koju trazis jel nisam smece ...

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan

Nabavi! XD

Nego, daj molim te odg. na PM. :(

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Perkan Lockerz guru se osjeca malo ugrozenim jer niko ne zeli da kupi njegovu skriptu :D 

pa nije niko glup dat pare za nekakvu stranicu na kojoj nikad nista nece osvojiti...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Perkan guru nije ugrozen.Sad bi ti dao stanje paypal racuna :)

Uglavnom se prodaju druge stvari koje ne zelim reklamirati.Takodjer je u opticaju novi russian bot.Skuzio sam kako radi ali mi ga se neda kopirati.Morao bih staviti svoju skriptu za izolaciju svega nepotrebnog i recaptcha bypass sto i nije tako tesko ali mi se neda.

BTW otkud mislis da sam narucio Crysis 2 i Roccat Kone :)

Tek toliko!

CoLdPlay kaže...
Perkan777 kaže...

Pa mogu to isto nabaviti, uopste nije problem.

Haha nabavi!Da i to vidim.CANT BE FASTER THAT ME BECAUSE I WILL BE ALWAYS FASTER THAN U!{#}

15 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...
dex3108 kaže...

pa nije niko glup dat pare za nekakvu stranicu na kojoj nikad nista nece osvojiti...

Ma boli me briga skupljat cu bodove do 130 000 do pocetka ljeta pa cu si kupit yojstick u shopu za 0 dolara od ps3 i to je to i pozravit cu se s tom stranicom 

MasterOdisasteR
16 godina
protjeran
Maharaja kaže...
Perkan777 kaže...

Ikreno ja ti nean love za bidder ili bilo tko odavde ali da mi ga das pa da osvojim nesto budi siguran da bi ti dao svotu koju trazis jel nisam smece ...

Nije bit u tome nego je bit da bi ga dao drugima a ja od toga nebi profitirao!

Isto kao sto se jedan forumas udruzio s onim gejevima koji su htjeli moju math bypass skriptu :)

15 godina
neaktivan

Ja nebi dao drugima, bio bi samnom na Team Vieweru dok pokušavam osvojit PayPal ili bilošto drugo a da je malo skuplje od 20$ i platio bih ti čim mi stignu pare na AlertPay, ali je teško vjerovati zato što su ljudi šupci...

15 godina
neaktivan
Maharaja kaže...
ToMisLaW kaže...
dex3108 kaže...

Ma boli me briga skupljat cu bodove do 130 000 do pocetka ljeta pa cu si kupit yojstick u shopu za 0 dolara od ps3 i to je to i pozravit cu se s tom stranicom 

di ti zivis u njemackoj austriji kanadi??

pa nesalju za Hrvatsku nit ce slat do 2021...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:12 (ToMisLaW).
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Maharaja kaže...
Perkan777 kaže...

Nije bit u tome nego je bit da bi ga dao drugima a ja od toga nebi profitirao!

Isto kao sto se jedan forumas udruzio s onim gejevima koji su htjeli moju math bypass skriptu :)

Gle meni je u interesu da ja zaradim nesto od tog biddera i budi siguran kad bih ga davao drugima da bi ga ovi na lockerzu skuzili tako da mi to nije u interesu a nezz ti stavi nesto tipa jedinstvene ip adrese neki posebni key ili nesto ...  

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan

Hardware ID ili nešto već takvo...

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
dex3108 kaže...

Perkan guru nije ugrozen.Sad bi ti dao stanje paypal racuna :)

Uglavnom se prodaju druge stvari koje ne zelim reklamirati.Takodjer je u opticaju novi russian bot.Skuzio sam kako radi ali mi ga se neda kopirati.Morao bih staviti svoju skriptu za izolaciju svega nepotrebnog i recaptcha bypass sto i nije tako tesko ali mi se neda.

BTW otkud mislis da sam narucio Crysis 2 i Roccat Kone :)

Tek toliko!

Nemoj da ti ja pokazujem svoj bankovni racun :D Ajde C2 moze proci ali baciti pare na misonju nema sanse :D Vjeruj mi i ja sam htio kupiti MX Revolution ali nakon koristenja par dana koleginog sam uvidio da i moj bezzicni Logitech misonja koi je dosao uz tastaturu radi sasvim pristojno i da mi nije potreban novi novac se pereusmjerio negdje drugo :D Samo kazem da nije lijepo da se nameces i da pustis druge da sami odluce sta zele a ne da im guras pod nos {#} Ako zele free neka probaju zasto ih odvracas od toga :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:18 (dex3108).
14 godina
neaktivan
Lockerz

Perkane nije nam do prepirke i ocito je da si se prepao da bi Bidderi mogli propasti. Ne brini se ja ih necu prodavati, ja cu ih dijeliti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

perkane kazes da je tvoj bidder a ja ga imam,a nisam ga kupio od tebe :D al ajde necu ga nikom davat 

0 0 hvala 0
15 godina

HAHHAHAHAH Epic WIN dijeli samo nama sa foruma i tako nemoj onim letacima koji su tu jedan dan da se neprosiri...

16 godina
protjeran
air up there kaže...

perkane kazes da je tvoj bidder a ja ga imam,a nisam ga kupio od tebe :D al ajde necu ga nikom davat 

Ma bit je u tome kad ga kupite od ovakvih likova koji su par tjedana na forumu necete ih vise nikad vidjeti a kod mene cete dobiti update!

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
air up there kaže...

Ma bit je u tome kad ga kupite od ovakvih likova koji su par tjedana na forumu necete ih vise nikad vidjeti a kod mene cete dobiti update!

Nikad od tebe trgovca :D {#}

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan

Ja ne vidim da on prodaje bidder, ja vidim da on dijeli bidder i da nije na forumu par tjedana nego par mjeseci...Čekam da nabavi ovaj bidder kakav ti imaš, i onda krećem na biddanje. ;) A možda ću i prodavat, al ne ovdje. :D

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
air up there kaže...

na netu sam ga naso,nisam kupio :D i nije bas nesto,probat cu ovu skriptu sto je aktuelna,kazu da se s njiom rucno moze bidat,brze mogu tako

15 godina
protjeran
Lockerz

Evo jedna mala preporuka ako ce vam to pomoc u izradi scripti ...zante li da se item moze biddat bez ukucavanja prave captche samo izbrljate nesto na tipkovnici eto probajte na nekom itemu sto mu je ostalo 2 3 sata pa cete vidit

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:39 (Maharaja).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maharaja kaže...

Evo jedna mala preporuka ako ce vam to pomoc u izradi scripti ...zante li da se item moze biddat bez ukucavanja prave captche samo izbrljate nesto na tipkovnici eto probajte na nekom itemu sto mu je ostalo 2 3 sata pa cete vidit

ali opet nije neka velika pomoc :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice