Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.431.028
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

opaaaaaaa

cini mi se da su vratili hallway na prvu stranicu, a ne sugave slike :D

odlicno, jos samo neki bot da ubodem hahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Lockerz

Jeste vi dobili kakav mail za one nagrade kaj ste redeemali pretprošli redeem? Meni su došla 2 mejla, jedan na svoj, i jedan na mamin da su mi poslane i pokrivke za slušalice i gumeni kejs za iPhone. :) Jedva čekam da stignu ^^

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja neznam kad oni misle stavit pare na AlterPay/PayPal. Ako su več maknuli dostavu nagrada u Europu i ostatak svijeta,mogli su to bar riješit u par dana,al valjda će bit uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz
I jel ima iko ikakav bidder ?
MasterOdisasteR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Jeeeeeeeee poslali su mu UW majicu koju su trebali  poslati prije 5 mjeseci XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Dobio i ja mail da salju iPod Nano 16 GB :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lockerz

Upravo sam dobio onaj DVd koji sam osvojio u prvome mjesecu hehe!

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Meni stigle dvije majice. M i L :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Nakon dva dana natezanja s Overseasom za moj IPOD Nano 16 GB Graphite naplatili su mi 479,56kn uff.Sigurno ću zadržat Shuffle od 2 GB za koji nisam platio ništa al Nano sigurno ide na prodaju.

PS:Sa predzadnjeg Reedema stigao mi je Eminem-Live from New York DVD,nisam ništa platio

Uskoro moj.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 12:09 (zgsolja).

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz
za koje vi to reedemove ste dobili confirmation? ja nisam dobil od nijednog a redeemal sam 26.01. , i tri puta u drugom mjesecu
http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam dobio sve na svom acc sve osim shoppers a na curinom jos fali majca...nisam jos niti jednu nagradu dobio kuci jedino majca od reedema odprosle godine...
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
Lockerz

ja sam provjerio mail, imam confirmation za majicu pred 2 tjedna dobio na mail, i za fifu 11, dobio pred 6 tjedana na mail...valjda ce doc? i jos mi duguju drugu majicu sa zadnjeg redema (ili predzadnjeg - vise se ne sijecam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zgsolja kaže...

Nakon dva dana natezanja s Overseasom za moj IPOD Nano 16 GB Graphite naplatili su mi 479,56kn uff.Sigurno ću zadržat Shuffle od 2 GB za koji nisam platio ništa al Nano sigurno ide na prodaju.

PS:Sa predzadnjeg Reedema stigao mi je Eminem-Live from New York DVD,nisam ništa platio

Sto je bilo? Zato sto i ja isto ocekujem iPod Nano

Nekidan sam bio u istyle i isti takav je 1500 kn

Znaci u USA je oko 1000 kn + nasih 500 = 1500

Tako sam ja isto prosao lani sa iPod Touch. Isto je bio 1000 kn u USA i platio sam 500 kn carine

15 godina
neaktivan
Lockerz
ja sam dobio majcu jutros....a mejl za reedem u prvom mjesecu sam dobio prosli tjedan cini mi se....potvrdili su mi neku lizalicu ili bokte pitaj sta vec

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Imam pitanje jel se da kako sredit da ti dođe doma 500 $ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Imam pitanje jel se da kako sredit da ti dođe doma 500 $ ?

ne, mozes dobit samo na paypalu i alertpayu

15 godina
Lockerz
Koliko bi me koštala carina da uzmem Apple iPod Shuffle 2GB? Il neš slićno
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 14:48 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gremlin144 kaže...
Koliko bi me koštala carina da uzmem Apple iPod Shuffle 2GB? Il neš slićno

Ja nisam bio nista platio na Shuffle 4 GB. Postar samo doneo kuci

15 godina
Lockerz
A postoji mogućnost da moram platiti? A mogu li kako napravit lažni raćun na paypal da tamo stavim 20 $ koje bi dobio na Lockerz pa da kupim ovu igru Minecraft iz Hrvatske sam da nebi bilo zabune
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 15:59 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj Lockerz je stvarno čudan. Prvo me optuže da varam, pa mi otkažu podlogu, a sad mi šalju majicu {#}

Ako prođe sve uredno i ako stvarno dođem idem ja u Perkan SHOP {#}

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
A postoji mogućnost da moram platiti? A mogu li kako napravit lažni raćun na paypal da tamo stavim 20 $ koje bi dobio na Lockerz pa da kupim ovu igru Minecraft iz Hrvatske sam da nebi bilo zabune

mozes napraviti paypal na sloveniju..pa prebacit na to pare...i onda kupis preka acc koji je reg na hrv nes na ebay ili gdje vec...tak sam ja jos prije

15 godina
Lockerzboy kaže...
Gremlin144 kaže...

mozes napraviti paypal na sloveniju..pa prebacit na to pare...i onda kupis preka acc koji je reg na hrv nes na ebay ili gdje vec...tak sam ja jos prije

Znaći ja bi trebao napraviti paypall acc na sloveniju, onda poslije napravit acc ebay i poslat si novce s paypal na ebayl?
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 16:36 (Gremlin144).
15 godina
neaktivan
Lockerz
nemoras slat na ebay pare...nego sam kupis nes prek ebaya s tim parama na paypalu....ali kad radis na ebayu acc onda stavis pravu adresu svoju a ne slovenija...jer ti gledaju taj acc a ne onaj sto si na paypalu napravio

0 0 hvala 1
15 godina
Lockerzboy kaže...
nemoras slat na ebay pare...nego sam kupis nes prek ebaya s tim parama na paypalu....ali kad radis na ebayu acc onda stavis pravu adresu svoju a ne slovenija...jer ti gledaju taj acc a ne onaj sto si na paypalu napravio

Napravio sam na paypal acc s lažnim imenom jel to ok?
15 godina

ok je jedino ako te nepece savjest! {#}

15 godina
Lockerz
Još jedno pitanje xd Na e-bay moram dat sve toćne podatke?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

najbitnije ime prezime i adresa...

15 godina
neaktivan
Lockerz

Jel radi kome LPA normalno?Meni ne radi nes,krene video i onda stane i ne mice se dalje.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

jel ima smisla sad ga koristiti kad nema 5x?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...
Još jedno pitanje xd Na e-bay moram dat sve toćne podatke?

A kako mislis da ce ti nesto doci doma xD

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice