opaaaaaaa
cini mi se da su vratili hallway na prvu stranicu, a ne sugave slike :D
odlicno, jos samo neki bot da ubodem hahahah
opaaaaaaa
cini mi se da su vratili hallway na prvu stranicu, a ne sugave slike :D
odlicno, jos samo neki bot da ubodem hahahah
Jeste vi dobili kakav mail za one nagrade kaj ste redeemali pretprošli redeem? Meni su došla 2 mejla, jedan na svoj, i jedan na mamin da su mi poslane i pokrivke za slušalice i gumeni kejs za iPhone. :) Jedva čekam da stignu ^^
Ja neznam kad oni misle stavit pare na AlterPay/PayPal. Ako su več maknuli dostavu nagrada u Europu i ostatak svijeta,mogli su to bar riješit u par dana,al valjda će bit uskoro.
Jeeeeeeeee poslali su mu UW majicu koju su trebali poslati prije 5 mjeseci XD
Dobio i ja mail da salju iPod Nano 16 GB :)
Upravo sam dobio onaj DVd koji sam osvojio u prvome mjesecu hehe!
Meni stigle dvije majice. M i L :)
Nakon dva dana natezanja s Overseasom za moj IPOD Nano 16 GB Graphite naplatili su mi 479,56kn uff.Sigurno ću zadržat Shuffle od 2 GB za koji nisam platio ništa al Nano sigurno ide na prodaju.
PS:Sa predzadnjeg Reedema stigao mi je Eminem-Live from New York DVD,nisam ništa platio
ja sam provjerio mail, imam confirmation za majicu pred 2 tjedna dobio na mail, i za fifu 11, dobio pred 6 tjedana na mail...valjda ce doc? i jos mi duguju drugu majicu sa zadnjeg redema (ili predzadnjeg - vise se ne sijecam)
Nakon dva dana natezanja s Overseasom za moj IPOD Nano 16 GB Graphite naplatili su mi 479,56kn uff.Sigurno ću zadržat Shuffle od 2 GB za koji nisam platio ništa al Nano sigurno ide na prodaju.
PS:Sa predzadnjeg Reedema stigao mi je Eminem-Live from New York DVD,nisam ništa platio
Sto je bilo? Zato sto i ja isto ocekujem iPod Nano
Nekidan sam bio u istyle i isti takav je 1500 kn
Znaci u USA je oko 1000 kn + nasih 500 = 1500
Tako sam ja isto prosao lani sa iPod Touch. Isto je bio 1000 kn u USA i platio sam 500 kn carine
Imam pitanje jel se da kako sredit da ti dođe doma 500 $ ?
Imam pitanje jel se da kako sredit da ti dođe doma 500 $ ?
ne, mozes dobit samo na paypalu i alertpayu
Ja nisam bio nista platio na Shuffle 4 GB. Postar samo doneo kuci
Ovaj Lockerz je stvarno čudan. Prvo me optuže da varam, pa mi otkažu podlogu, a sad mi šalju majicu
Ako prođe sve uredno i ako stvarno dođem idem ja u Perkan SHOP
mozes napraviti paypal na sloveniju..pa prebacit na to pare...i onda kupis preka acc koji je reg na hrv nes na ebay ili gdje vec...tak sam ja jos prije
mozes napraviti paypal na sloveniju..pa prebacit na to pare...i onda kupis preka acc koji je reg na hrv nes na ebay ili gdje vec...tak sam ja jos prije
Znaći ja bi trebao napraviti paypall acc na sloveniju, onda poslije napravit acc ebay i poslat si novce s paypal na ebayl?
Napravio sam na paypal acc s lažnim imenom jel to ok?
ok je jedino ako te nepece savjest!
najbitnije ime prezime i adresa...
Jel radi kome LPA normalno?Meni ne radi nes,krene video i onda stane i ne mice se dalje.
jel ima smisla sad ga koristiti kad nema 5x?
A kako mislis da ce ti nesto doci doma xD