Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
CroVandal kaže...

ma shuffle ide bez problema nikada nitko ne nabidda do 10k jucer apple tv za 1h do 10k dosao {#}

kaj ti se da bidat do 10 000? ti nabidaš do 9 995 i naleti neki frajer koji ispuni captchu za 10 000. ili ih se nekoliko ubaci pred kraj a ti 4h upisivao captchu......

nije vrijedno toga. još dan dva i dobijam odličnu skriptu za bidanje.

http://kasperskyme.bloger.hr/
16 godina
protjeran
KASA kaže...
CroVandal kaže...

ma shuffle ide bez problema nikada nitko ne nabidda do 10k jucer apple tv za 1h do 10k dosao {#}

kaj ti se da bidat do 10 000? ti nabidaš do 9 995 i naleti neki frajer koji ispuni captchu za 10 000. ili ih se nekoliko ubaci pred kraj a ti 4h upisivao captchu......

Haha mislis od onog lika koji je bio na forumu?!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
KASA kaže...
CroVandal kaže...

Pa kaj moram bidati baš do 10000? Ne mogu ući u bid na npr. 9985 pa onda do 10k probat? Al dobro, ovdje bar cijelo vrijeme traje a ne kao redeem...

Imam mali problem...Imam sad 9034PTZa i kak da dođem do 10000? Koliko vidim nema videa od 2PTZa da to riješim, pa sad ako imate savjet...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 13:03 (.: R32LowRider).
16 godina
protjeran
Lockerz

Uskoro bi mogao biti giveaway sa par botova :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

probao sam na generalu biddat ipod touch i nema sanse da dobijes ah nista morat cu se zadovoljiti nanom ili shuffle-om

ne razumijem vasu pohlepnost..odma hoces nesto veliko,na kraju neces nista dobiti..jbt 

14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja bi, ja bi!! :D

Iiii pala je veličanstvena granica od 10k-a.. :D

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 14:15 (Zeppe).
15 godina

Zakaj svaki put kad biddam, piše mi You've been outbided? Pokušavam bidat na iPod Nano ovaj noviji i stalno mi to piše...

Skužio...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 15:35 (.: R32LowRider).
15 godina
Perkan777 kaže...
KASA kaže...
CroVandal kaže...

Haha mislis od onog lika koji je bio na forumu?!

ma kakvi. ne od njeg. nabasao na internetu. po videu funkcionira odlično al dok to ne vidim kod sebe u praksi neću vjerovat

http://kasperskyme.bloger.hr/
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

To care! Ja bih neki bot :D

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo ga imam dva nova bota za lockerz.

Imaju svoj browswer bas kao i LRC.

Mogao bih dati jedan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Sta ste navalili rekao sam da cu razmislit o toj opciji!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nisam pohlepan nego zasto nebi probao kad vec imam sve spremno!? shuffle ili nano mislim da bi trebali ici normalnije pogotovo shuffle!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
Perkan777 kaže...

dobrodosao u level gdje nikad nista na 24/7 neces uzeti

15 godina

Sjebo sam se...na 10024 sam, zna netko kako oduzeti tih 24 da mogu normalno bidati?

15 godina
protjeran
.: R32LowRider kaže...

Sjebo sam se...na 10024 sam, zna netko kako oduzeti tih 24 da mogu normalno bidati?

na redeemu :D

15 godina

Auff, di je redeem idući...Probal sam sad na ovaj fotić neki, nisam uspio, neko vrijeme sam vodio bid no onda se valjda nakupila rulja pa sam spušio...Sad pokušavam na PayPal 200$, neko vrijeme sam dost dugo vodio bid, no sad je sve teže i teže, pa ću probat nekih 10-5min prije uletit pa onda najbrže šta mogu upisat captchu.

14 godina
neaktivan
air up there kaže...
Zeppe kaže...
Perkan777 kaže...

Ko kaže? Danas sam zamalo dobio dobio 150$ na 24/7, dobio bi ih vjerovatno ali sam baš krivo upiso captchu..

I ovdje na VIP se rijetko ide iznad 10k-a.. Danas je bilo 150$ za 7000 pts!! Na regularu je 10000 na 25$..

Zeppe :D
14 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
air up there kaže...
Zeppe kaže...
Perkan777 kaže...

Ko kaže? Danas sam zamalo dobio dobio 150$ na 24/7, dobio bi ih vjerovatno ali sam baš krivo upiso captchu..

I ovdje na VIP se rijetko ide iznad 10k-a.. Danas je bilo 150$ za 7000 pts!! Na regularu je 10000 na 25$..

nastvai pokusavat :) javi se kad dobijes nesti

15 godina
Zeppe kaže...
Perkan777 kaže...

jadno...nekad si pisao krv da dodes do 1000, a sad ovako u par dana dodes do 10 hiljada...

i nije ti neka granica, probaj do 100 hiljada doc

15 godina

Hebem im spori sajt. Nemogu normalno bidati zato kaj je tolko stranica trza dok ja napravim bid na 9225, oni su već na 9250..

15 godina

Kakav epic fail...Nisam imao dosta PTZa da nastavim bidanje...Ja nemogu vjerovati...Sad sam pital Kathy jel mi mogu maknut tih 24PTZa viška zato kaj želim imat kao okruglo 10k XD

15 godina
protjeran
.: R32LowRider kaže...

Kakav epic fail...Nisam imao dosta PTZa da nastavim bidanje...Ja nemogu vjerovati...Sad sam pital Kathy jel mi mogu maknut tih 24PTZa viška zato kaj želim imat kao okruglo 10k XD

lol , sigurno će ti maknuti xD to si sam morao paziti :P a redeem ti bude ovaj tjedan pa možeš uzeti neš bezveze :D

15 godina

E dobro da je ovaj tjedan pošto sam u školi popodne pa mogu malo dokasna ostat budan...Bude isto oko ponoć, 1 ili pol 2?

15 godina
Lockerz

bude oko 2-3, inace ovo sta je prosli put bilo u 1 i nesto je iznimka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nejde mi na ovom 24/7, probao redeemati 200$ i Nano, no bezuspješno...Sad skupljam bodove pa ću negdje 1min prije kraja xBoxa počet bidati ak ću imat dost PTZa pošto vidim da je sad već na 11600PTZa, a ja imam sam 14k...

15 godina
Lockerz

kako vam se da yebati sa tim 247...

skupljajte ptz-e za shop kad dode i to je to...eventualno koji redeem ako bude, ali 247 nema smisla bez botova...

ovako samo zivcanite...

btw. jel jos vrijeme 5x za sve filmice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni se da eto. :P

Trebate negdje 8sec prije završetka, kliknuti bid, zato što toliko otprilike treba da upišete captchu, ovisi o duljini, i da vam se uvaži bid. Max. 5sec prije možete bidati da možete osvojiti :D

17 godina
neaktivan
Lockerz

Ma ja otkucao od 5000 do 5500 bez problema ja bio jedini koji biduje a od 5500 ukljucili se drugi nema sanse da budes najvisi bider jedva sam par puta uspio da budem i onda preuzmem inicjativu i jedno 5 captchi zaredom budem najvisi i onda mi zakrka captchu koju treba prvo desifrovati pa onda ukucati i izgubim vodecu poziciju XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Failao na Xboxu, nisam dost PTZa imal...Skupljam pa napadam na iPod Nano. I tak u krug :D

15 godina

A i imaju bug na serveru,  i kad uspješno bidaš najviše on ti veli da si outbidan...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice