Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
.: R32LowRider kaže...

Evo, na 24/7 sam sekundu prije završetka bidanja na PS3 Blu-ray Controller bidao tako da sam upisao captchu i čekao da dođe ta zadnja sekunda, i na zadnjoj sekundi sam stisnuo bid i tada je aukcija nestala. To znači da sam pokupio Controller ili ne? Nisu mi ni bodovi oduzeti ni ništa.

Mislim da nisi dobio provjeri mail ako ti je stiglo da te je netko pretekao onda nisi!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
Lockerz

svakim potezom lockerz mi se svidja vise i vise...ovaj Deal of day je nesto predobro,jos samo da puste shop i kod nas...za 120k ptz 100% disscount na wii 

0 0 hvala 0
15 godina

Mail odma dobijem ilii?

15 godina
.: R32LowRider kaže...

Mail odma dobijem ilii?

ako nisi pobjedio dobijes odma ako jesi onda cekas!

16 godina
Lockerz

Može li mi neko poslat pozivnicu za Lockerz ako nije problem {#}? Jer nemogu normalno uć priko neta {#}

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisam još niš dobio, znači postoji ipak mala mogućnost da sam uzeo. :D

14 godina
neaktivan
Lockerz

:O gledaj UW cijene covjece

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
air up there kaže...

:O gledaj UW cijene covjece

Snizili su ih!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
14 godina
neaktivan
Lockerz

Evo još malo do 10k-a pa onda naglo bidanje..

Isplanirao sam taktiku kako ču ja to riješiti da čak dobijem nešto.. :D

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja imam 10k pazi da nezahebes sa videom koji vrijedi vise nego sto mislis :-) ja sam cuvao jedan od 100bodova killspin za kraj :-)

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ja imam 10k pazi da nezahebes sa videom koji vrijedi vise nego sto mislis :-) ja sam cuvao jedan od 100bodova killspin za kraj :-)

Sad bildam na ovim "Pfox Pmane" sto bodova svaka.. Več sam skupio 2-3k.. :D

15 godina

celebrty super dailes ti je 250 kao i prva dva homes! :-)

15 godina

Ja isto polako skupljam bodove, sad sam na 5038...Imam još cca. 15 puta pogledat sve Kill Spinove, a onda krećem na ove CSD i Homes. :D

15 godina
CroVandal kaže...
U lpa premjesti sa ignore na skip inactive videos! Pa jesu ti vratili racun ako jos nisu onda nece raditi!

pa vratili su ga i nakon 10min opet ista stvar...neznam sta napraviti, stavio sam sad ovo na skip, pa cemo vidjet, ali nije bit u LPA, nego u accountu ja mislim, posto se na kepcatrader stranici nemogu ulogirati uopce...

15 godina

Jesi siguran da su vratili ako se nemozes logirat!? apple tv na generalu 24/7 ali sad mi se neda biddat do 10k :-(

Vidjet cemo sta ce sutra biti!

14 godina
neaktivan
Lockerz

mozel mala pomoc u vezi paypala..iz bih sam,i kontam probat uzet 25 ili 50$...jel mogu prebaciti bez problema na svoj racun...

0 0 hvala 0
15 godina

napravi paypal na sloveniju sa adresom kojom si se regao na lockerz i nemas frke!

15 godina
CroVandal kaže...

Jesi siguran da su vratili ako se nemozes logirat!?

da jer sam se mogao logirati cim sam vidio mail da su vratili, radilo je sljedecih 10min, i onda opet isto...

i sad ovo sta sam stavio skip, nema nikakve razlike, isto...

14 godina
neaktivan
Lockerz

e jeste li ikad razmisljali koliku zaradu lockerz ima..puno daju,a i puno dobijaju...da li ove stvari sto daju nabavljaju uz neke velike popuste :d

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
air up there kaže...

e jeste li ikad razmisljali koliku zaradu lockerz ima..puno daju,a i puno dobijaju...da li ove stvari sto daju nabavljaju uz neke velike popuste :d

Uvjek mi je to bilo čudno.. :D

Al kad malo razmisliš.. Shop, golden status, pošiljka.. Sve se to skupi...

15 godina

Sa 3500PTZa na 8700PTZa u par sati. :D Nije loše, sutra nastavljam...Sve dok ne dođem do cca. 11k i onda krećem na bidanje :D I kak doć do High Rollersa?

15 godina
neaktivan
Lockerz

rade dodi do 10k...jer ces lakse bidat na generalu nego na vip bidanju

0 0 hvala 0
15 godina

Znači ak dođem preko 10k, onda sam High Roller? A kak se rješavaju oni bidovi koji su već bidani do 10k i samo je moguće bidati na 10005? Taj koji je bidao tih 10k osvaja aukciju pošto 10k i nadalje su High Rolleri? Ili nešto nisam dobro skužil?

15 godina
Samo predes 10k
15 godina
protjeran

za redeem koji je bio 21.1.2011..

"Confirmations for that redemption will go out in a week or two." Kathy

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sad cekam 4-5 nagrada sa 2 redeema :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probao sam na generalu biddat ipod touch i nema sanse da dobijes ah nista morat cu se zadovoljiti nanom ili shuffle-om

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

probao sam na generalu biddat ipod touch i nema sanse da dobijes ah nista morat cu se zadovoljiti nanom ili shuffle-om

Haha budi zadovoljan ako i to dobijes!

15 godina

ma shuffle ide bez problema nikada nitko ne nabidda do 10k jucer apple tv za 1h do 10k dosao {#}

15 godina

Mogu li bidati ak pređem u High Rollere na General bidu? Pošto bi ja skupio više od 10k pa bidao na npr. ovaj PayPal 50$ na 10005. Oprostite, al ovo mi je sve novo pa ne razumijem baš :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice