PM tko hoce wallpaper.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nejde mi na ovom 24/7, probao redeemati 200$ i Nano, no bezuspješno...Sad skupljam bodove pa ću negdje 1min prije kraja xBoxa počet bidati ak ću imat dost PTZa pošto vidim da je sad već na 11600PTZa, a ja imam sam 14k...
XD...mani se high rollers 24/7 neces nikad nista osvojit
Evo malo sam otišal na mamin account pa tamo ću sad doć do 10k i probat neš redeemat. :D A i imam svoj naravno acc. di mi je za High Rollere...
Ljudi imam dva pitanja.... Radim novi acc za General 24-7 te imam oko 8000 ptz. Zanima me trebam li ja da još uvijek budem u general 24-7 imati najviše 9999 ptz ili 10 000 ili 10 005?
Također, što bi se dogodilo da imam 9 999 ptz te ako netko onda klikne bid, bi li se povećao ptz na 10 000 ili bi pisalo da nije moguće jer je to najviše?
Moraš imat točno 10000, jer ako imaš 10005 onda si High Roller. Nemoj napravit grešku kao i ja...Jednostavno nije moguće ništa redeemati na ovom High Roller 24/7, probao sam sa 3x Nano, 1x Shuffle, 1x 200$ PayPal, 1x Spiderman Shattered Memories, brijem da se tak zove i za naočale neke.
OMG pa ovu math captchu je nemoguce zaobici!!!!
Aaaaaa trebati cu pomoc forumasa!
Perkan, daj ti smisli bolje neki AutoBidder bot za 24/7. :D
Perkan, daj ti smisli bolje neki AutoBidder bot za 24/7. :D
Kakve svrhe od toga kad bi ga onda svi imali?!
kakav je ovo je*en bug na captcha trader...otiso na tekmu,bilo 1000 kredita,doso pise 6800 XD ne moram vise ni kucat sebi
kakav je ovo je*en bug na captcha trader...otiso na tekmu,bilo 1000 kredita,doso pise 6800 XD ne moram vise ni kucat sebi
da stvarno ja dobio 1100 isto gratis?
neznam dali su i meni dali sta, imam 24 hiljade kredita pa nisam uspio primjetiti neke male varijacije
Hey,
We hope to have SHOP available for all of our members in all countries soon.
Stay tuned.
--
Odgovor na upit kada ce biti shop i u nasim zemljama...-C
Evo radim jedan giveaway za jednog bota za redeemanje!
Imam samo jedno kopiju (dobro imam dvije ali jednu dezim za sebe).
Bot je slican kao LRC pa mislim da bi moja skripta tamo radila!Ima svoj browser i autofill!
Javim kasnije koja ce biti pravila!
mislis da ce radit, moras biti siguran dali ce radit ili ne...posto se ljudima ne placa za nesto sta nema korist...
mozes napisat sta ce imati taj bot? za redeem ili bid? ako je za redeem sta sve ima? math? bypass captcha? automatsko biranje nagrada?
200010
Perkane jel imas koji autobidder koji je undetecteble?
mislis da ce radit, moras biti siguran dali ce radit ili ne...posto se ljudima ne placa za nesto sta nema korist...
mozes napisat sta ce imati taj bot? za redeem ili bid? ako je za redeem sta sve ima? math? bypass captcha? automatsko biranje nagrada?
To ne naplacujem i nije moj program nego sam ga dobio na testiranje tj. 2 primjerka.Ima sve kao i LRC Pro!
ovi bootovi na 24/7 vise nisu normlani vidio ja ipod shuffle 8500bodova i krenem biddat i bidam i budem prvi do jedno 9 i onda botovi krecu dok ja jednu capchu upisem on 5 koje sranje mislim da vec imam autobid bot valjda bi isao na vece nagrade a ne na shuffle mamlazi jedni! da krenem bidat igru od 0 do 10k opet bi me na 9 botovi napali :-(
kako vi zivcanite oko najvece piždarije...
sta ce vam 247 ako nemate taj bOOT?
stedite ptz-e za shop kad dode u hrv, ubodite nesto masivno sa 80tak % popusta i baj baj lockerz...
ovi bootovi na 24/7 vise nisu normlani vidio ja ipod shuffle 8500bodova i krenem biddat i bidam i budem prvi do jedno 9 i onda botovi krecu dok ja jednu capchu upisem on 5 koje sranje mislim da vec imam autobid bot valjda bi isao na vece nagrade a ne na shuffle mamlazi jedni! da krenem bidat igru od 0 do 10k opet bi me na 9 botovi napali :-(
samo ne kontam kako ce bot brze od tebe ukucat captchu
sigurno je boot sa capcha bypass scriptom znaci on odabere nagradu koju zeli i stisne start i on mu sve sam radi! mislim da je vrlo lako moguce da imam scriptu mozda bi mogao upariti sa grease monkeyem i radilo bi!
sigurno je boot sa capcha bypass scriptom znaci on odabere nagradu koju zeli i stisne start i on mu sve sam radi! mislim da je vrlo lako moguce da imam scriptu mozda bi mogao upariti sa grease monkeyem i radilo bi!
ma nema sanse da bot ukuca captchu brze nego covjek...
joooj nekuzis ha? nemora ju niti ukucat nego ju zaobide capcha radi na nacin kad ti ukucas se salje serveru koji kaze true or false bar ja tako mislim ako imas skriptu koja to moze zaobici da uvjek bude TRUE onda je to to samo moras ju ukmobinirati sa necime da to sve radi kako je zamisljeno!
joooj nekuzis ha? nemora ju niti ukucat nego ju zaobide capcha radi na nacin kad ti ukucas se salje serveru koji kaze true or false bar ja tako mislim ako imas skriptu koja to moze zaobici da uvjek bude TRUE onda je to to samo moras ju ukmobinirati sa necime da to sve radi kako je zamisljeno!
:O jesi ti informaticki obrazovan...de probaj malo logicki zakljucit..jel znas sta znaci pojam skripta..nisam ni ja neki expert ali znam osnovne stvari...nema sanse da zaobidje captchu jer skripta radi sve sto bi i covjek radio
Dobro kako onda perkan ima capcha bypass kao i ensence koji je napravio lrc pro i onaj koji je napravio extreme reedemer je priznao da ima autobidder ali nije siguran dali ce ga izdati! bitno je da se dode do podataka koje recapcha salje serveru i izmjeni ih sto nije tesko ako znas gdje se sto nalazi! sve se moze razbiti ili zaobici samo se mora znati kako! cekamo perkana da nam kaze dali ima skriptu ili nema ali imas video njegov na kojemu radi!
Mozda sam se fokusirao na rijec skripta previse mislim da ima program/bot/nesto sa cime mozes zaobici capchu...
Dobro kako onda perkan ima capcha bypass kao i ensence koji je napravio lrc pro i onaj koji je napravio extreme reedemer je priznao da ima autobidder ali nije siguran dali ce ga izdati! bitno je da se dode do podataka koje recapcha salje serveru i izmjeni ih sto nije tesko ako znas gdje se sto nalazi! sve se moze razbiti ili zaobici samo se mora znati kako! cekamo perkana da nam kaze dali ima skriptu ili nema ali imas video njegov na kojemu radi!
Mozda sam se fokusirao na rijec skripta previse mislim da ima program/bot/nesto sa cime mozes zaobici capchu...
da postoji autobider,to stoji...ali da zaobilazi captchu,to ni u kojem slucaju nije moguce...autobider ti sluzi samo da ti nakuca do 9k,i onda ti preuzimas rukama...zar mislis da momci iz lockerza ne bi primjetili da im neko pristupa serveru ili sta vec i da zaobilazi captchu..daj ba
Onaj tko bude htio kupiti LRC Pro nek mi se javi pa dobije kupon za 10% popusta !
planiraju li oni kad iskljucit ovo 5x