može pozivnica na mat.lov@hotmail.com..ak neko pošalje nek mi se javi u pp da znm da križam
poslao sam ti ja, ako vec neko nije
može pozivnica na mat.lov@hotmail.com..ak neko pošalje nek mi se javi u pp da znm da križam
poslao sam ti ja, ako vec neko nije
recimo ja i ti imamo svaki 10000bodova ravno i dode ps3 recimo na low bidder tamo cim se pojavi ja bidam 5 ti 5 i tako do 10k koji god dobije zaradu dijelimo 50/50 :-)
od ove godine se moze prebacivati pare na hrv paypal...nije vise sa slovenijom ona fora...
ali ja sad neznam kako na paypalu promjeniti adresu (stavio sam neku bzvz u sloveniji) sad bi prebacio na svoju adresu u hrv i nemogu vise editirati drzavu...ulicu mogu, ali drzavu ne jer se logiram preko paypal.si pa mi automatski drzava slov.
kolko ja znam to se ne moze još uvijek makar je od 1.1.2011. stupio nekakav zakon. još vremena mora proći da bi se to moglo.
ako na hrv accountu nemaš opciju request money i invoice(kao što ni ja nemam a na slovenskom imam) onda još ništa od toga...........
ovako samo mail promjeni na lockerzu na taj iz slovenije i trebalo bi raditi meni je radilo za 50$ tako mi je perkan rekao da napravim i proslo je... :-)
e ekipa ovako...evo skupio sam cca 1800 bodova z 3 sata na lockerzu..daj mi recite kad idem ono 24/7 jel ja mogu npr 10 sekundi prije isteka aukcije bidat i npr ak niko posle mene to ne napravi dobit tu nagradu il kako to vec ide? uopce ne kuzim? i nije mi jasno sa ovim reed. kad je on? meni pise na glavnoj stranici 17h ago znaci da je bio????? i dali se placa postarina ako neko dobije npr. ps3 iz hrv ?
ma bolje sam iskucaj sve captche...ili ti 5k taj jaran 5k....ja sinoc dosao do 9995 i pisalo you've been outbid..ja se vec pozdravio sa nagradom,i brzo ukucam captchu i osvojim :D..
ma bolje sam iskucaj sve captche...ili ti 5k taj jaran 5k....ja sinoc dosao do 9995 i pisalo you've been outbid..ja se vec pozdravio sa nagradom,i brzo ukucam captchu i osvojim :D..
kaj to? :P
poprilicno sam noob za taj lockerz sta je to captche i di se to iskuca il sta vec? jel imam u planu bindat za mp3 player 1755 je sad trenutacno bil mi mogo na PP poslat kako da igram na toj aukciji (air up) ako nije problem.
Hvala
moze brzinski, link od LRC pro najnovijeg? ja sam otvorio zadnju verziju koju imam, neznam dali je to zadnja ili mi je trebalo pisati kao svaki put da skinem novi...
ajde plz!!!
moze brzinski, link od LRC pro najnovijeg? ja sam otvorio zadnju verziju koju imam, neznam dali je to zadnja ili mi je trebalo pisati kao svaki put da skinem novi...
ajde plz!!!
EVO
svaki put piše kad je update-ana :)
tko je budan?
+1
sta mislite hoce biti za 9min :-)
mislim da kasnije malo, ipak je general :)
nece
+1
Koje sam ja srece da mi!!!
BTW na laptopu sam bez lrc-a!
Ako uspijem uzeti shuffle bit ce dobro!!
kaj je bilo? :D
ma dobro sad cu sacekat pa minuta onda idem gledat dalje seriju :-) neka lrc radi posao jos da imam capcha bypass bio bi unstopable
kaj je bilo? :D
Ma bolje nepitaj starci
joj ljudi jos nista ode na seriju...
joj ljudi jos nista ode na seriju...
bolje nemoj sad će počet
želiš reći da si nešto osvojio na 24/7? to mi je teško za povjerovat
taman dok se stranica otvori ja vec za kompom nebrini nije prvi put hahahaha
NIKAD ne znam dal da otiđem spavat il dal da ostanem još čekat redeem jer uvijek mislim da će možda počet za nekoliko sekundi.
NIKAD ne znam dal da otiđem spavat il dal da ostanem još čekat redeem jer uvijek mislim da će možda počet za nekoliko sekundi.
tako sam ja kad su bile igrice.. taman legnem i čujem na sluške da svira alerter, ustanem, upalim ekran i još stignem uzet xD
sad bih htio napisat REEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM i preplašit vas sve al neću
lijepo, sad nam peso liže ekran -.-
EDIT: popravili su :P
pozz svima ;)
ima ko ideju kad ce to vise pocet?!??onako cca vrijeme? ;D
pozdrav, mene zanima kad ce biti readme-petion ako tko zna i dali cu moc sa svojih 787 ptz-a uzeti macbook?
molim vas odgvorite mi sta je to paypal i zasto mi treba on za platiti, sta ja nemogu postaru dat?
:D:D:D:D