ja kao da sam znao i imao otvoren fireofox na ptzplace :P i sad je Macbook Pro redeemao neki balavac s 12k bodova, ma daj :D (ne vrijedam ostale, malo sam ljut na sebe) xD
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.393.282
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah barem nešto... majica.
Koliko vidim,izgleda da se meni jedinom posrećilo xD
zanimljivo kako sad mi ulazi, a nisam updejtao LRC...ocito da imaju neki bot koji ti prikaze kao da ne valja ti verzija ili tako nesto...jaooooooooooooooooo
drugi put sve rucno :)
meni isto bio firefox otvoren i napisem alert u post jel racunam to je ona prije pocetka refresham stranicu nista i tako par puta i dalje nista i onda se slomila jadna :-( prevelika navala jbg. shopers redeem je puno bolji...
Trebao sam neke cipele uzet samo bi me cura ubila ako su joj ruzne hahahaha meni i flajka dobra za general da sam usao odmah bilo bi puno bolje al hebiga server crash...
Moram si napravit jos laznih acc posto na svojima neznam lozinke tako da imam garderobu majca od odiseja i to je nesto bar cu imati nesto za podjeliti :-)
ljudi uzivajte ja ode gledat jos jednu seriju pa spavanje...
jes majica ;D (ae za prvi put nije lose,s tim da sam malcice zakasnio zbog serije lol)
OK aj laku noć
Koliko vidim,izgleda da se meni jedinom posrećilo xD
i ja sam uzeo Shuffle - Orange, samo se zalim sto nisam macbook koji tolko hocu i sad kaj je najgore jos je bio zeleni dok sam ja sve utipkao i refreshao par puta stranicu..al drugi put je moj grrrr
Ruske i bolje da nisi koristio LRC
Vecina korisnika je trebala bolje gledati dok su redeemali jer lockerz zna koje ste botove koristili (od ovih poznatijih)!!
Vecina korisnika je trebala bolje gledati dok su redeemali jer lockerz zna koje ste botove koristili (od ovih poznatijih)!!
A LRC Free? On checkira stranicu svakih 3 sekundi, zbog čega ima više šanse da ga NE uhvate.
problem je bio u Autofilerima, ali sad piše da nije ništa bilo, normalan redeem :S
E ljudi jel istina da je danas reedemption??? Za sve ljude??
E da li neko zna ako ja slucajno uspijem uzeti ps3 ili xbox i da oni napisu gift(poklon) na posiljci da li ja trebam placati sta za tu posiljku??? I da li je danas REEDEM???
svaka cast :D al smo im uzeli jucer ovih Shuffle-a xD
E da li neko zna ako ja slucajno uspijem uzeti ps3 ili xbox i da oni napisu gift(poklon) na posiljci da li ja trebam placati sta za tu posiljku??? I da li je danas REEDEM???
Redeem je danas... bio, u tri u noći.
svaka cast :D al smo im uzeli jucer ovih Shuffle-a xD
jesil ti onaj drug sto mi kupio UW..nema te na skajpu nikako
ima koj dobri znalac lockerza i da se dobrovljno javi da me nekaj naući o lockezu :)
upravo stigla igra za DS, kasnila je jedan tjedan za ostalima, kasnije slikam pa stavim sa COD-om :)
A LRC Free? On checkira stranicu svakih 3 sekundi, zbog čega ima više šanse da ga NE uhvate.
Ne.Samo oni koji su koristili poznatije autofillere!
Ev ima i na Kathynom twiteru!
EnEsCe ce se ja mislim uskoro morati ispricati velikom broju ljudi ciji acc-eovi budu banani!
LRC fans may not be happy with King Kumar tonight, Princess Steph (our bad-ass Botbuster!) and our redemption ops stars. FTW members! about 4 hours ago via web
Samo ne shvaćam kako su neki ljudi u onom silnom lagu,uspjeli reedemati IPad i silne laptope ?!?
Ja sam član na Lockerzu već godinu i pol,i tek sam u zadnja dva redemptiona dobio nešto "konkretno",dakle u Members Choice Redemptionu Ipod Nano 16GB koji je na putu ovamo i sad u ovom jučerašnjem shuffle!
PS:Za kolko bi mogao prodat shuffle 400kn?
koliko nagradi cca treba da stigne u hrvatsku?
ovisi kako koja! Perkane ja mislim da ti "banovi" ce biti za korsnike najobicnijih autofilla ne ovih scripti! a to da nije htjelo lodat ptz place nije mi htjelo niti sa chromom koji je sekundarni browser!
a perkane,je li se smije koristiti LPA za gledanje videa..jel moguce dobiti ban
jel tu neko ikad ista dobio?
da niko nije nista dobio nebi bilo 400 stranica, bilo je dobitaka i to velikih kao npr. PS3
Nema sanse nesto bidovati kad mi captcha izbaci takvu rijec da meni treba 2 sekunda da j auopste procitam sta pise na njoj a kamoli da je ukucam. definitivno moraju smisliti neki drugi anti bot sistem jer captcha je cista sreca kakva rijec te dopadne tako ces proci. jedina 2 puta kada sam uspio da upadnem u zadnjih par sekundi su bila kad mi je dosla captcha od 5 slova i to neka jednostavna. Jos ova nova sad sto je pola bijela pola crna uzas oci jednostavno nmg da se prilagode tako bzom prelasku iz tamne u svjetlu boju. A najgore od svega je sto mi nije jasno i kad ukucam captch-u za manje od sekund sto je rijetko kako neko moze jos brze da je otkuca pravo moras biti robot da bi dobio nesto XD Koliko se ja sjecam sama poenta 24/7 je da se ne moramo zuriti i kliktati f5 i satrati od kucanja captche nego da mozemo lakse dobiti stvari nego na reedem-u sto je ovde suprotno lakse je dobiti nesto na reedem-u nego na 24/7
da niko nije nista dobio nebi bilo 400 stranica, bilo je dobitaka i to velikih kao npr. PS3
ja imam dosta bodova ,a ocu kupit nintendo...
Znaci stisnem add to card.Kad ga stavim u "kosaricu" samo mi pise" 125 $ -- earned 742 ptz-a??
Sta sad dal da idem smo do kraja ili?
Nebi htio da mi dođe neš doma pa da moram platit..
ja imam dosta bodova ,a ocu kupit nintendo...
Znaci stisnem add to card.Kad ga stavim u "kosaricu" samo mi pise" 125 $ -- earned 742 ptz-a??
Sta sad dal da idem smo do kraja ili?
Nebi htio da mi dođe neš doma pa da moram platit..
hahahah