Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.282
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

ja kao da sam znao i imao otvoren fireofox na ptzplace :P  i sad je Macbook Pro redeemao neki balavac s 12k bodova, ma daj :D (ne vrijedam ostale, malo sam ljut na sebe) xD

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ah barem nešto... majica.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Koliko vidim,izgleda da se meni jedinom posrećilo xD

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

zanimljivo kako sad mi ulazi, a nisam updejtao LRC...ocito da imaju neki bot koji ti prikaze kao da ne valja ti verzija ili tako nesto...jaooooooooooooooooo

drugi put sve rucno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz

meni isto bio firefox otvoren i napisem alert u post jel racunam to je ona prije pocetka refresham stranicu nista i tako par puta i dalje nista i onda se slomila jadna :-( prevelika navala jbg. shopers redeem je puno bolji...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina

Trebao sam neke cipele uzet samo bi me cura ubila ako su joj ruzne hahahaha meni i flajka dobra za general da sam usao odmah bilo bi puno bolje al hebiga server crash...

Moram si napravit jos laznih acc posto na svojima neznam lozinke tako da imam garderobu majca od odiseja i to je nesto bar cu imati nesto za podjeliti :-)

ljudi uzivajte ja ode gledat jos jednu seriju pa spavanje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 3:10 (CroVandal).
15 godina
neaktivan
Lockerz

jes majica ;D (ae za prvi put nije lose,s tim da sam malcice zakasnio zbog serije lol)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

OK aj laku noć

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Koliko vidim,izgleda da se meni jedinom posrećilo xD

i ja sam uzeo Shuffle - Orange, samo se zalim sto nisam macbook koji tolko hocu i sad kaj je najgore jos je bio zeleni dok sam ja sve utipkao i refreshao par puta stranicu..al drugi put je moj grrrr

16 godina
protjeran
Lockerz

Ruske i bolje da nisi koristio LRC

Vecina korisnika je trebala bolje gledati dok su redeemali jer lockerz zna koje ste botove koristili (od ovih poznatijih)!!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

Vecina korisnika je trebala bolje gledati dok su redeemali jer lockerz zna koje ste botove koristili (od ovih poznatijih)!!

A LRC Free? On checkira stranicu svakih 3 sekundi, zbog čega ima više šanse da ga NE uhvate.

D=mc2, Deinstein
15 godina
protjeran
Lockerz

problem je bio u Autofilerima, ali sad piše da nije ništa bilo, normalan redeem :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi jel istina da je danas reedemption??? Za sve ljude??

mg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KASA kaže...
air up there kaže...

ma bolje sam iskucaj sve captche...ili ti 5k taj jaran 5k....ja sinoc dosao do 9995 i pisalo you've been outbid..ja se vec pozdravio sa nagradom,i brzo ukucam captchu i osvojim :D..

želiš reći da si nešto osvojio na 24/7? to mi je teško za povjerovat

15 godina
neaktivan
Lockerz

E da  li neko zna ako ja slucajno uspijem uzeti ps3 ili xbox i da oni napisu gift(poklon) na posiljci da li ja trebam placati sta za tu posiljku??? I da li je danas REEDEM???

mg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

svaka cast :D al smo im uzeli jucer ovih Shuffle-a xD

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mateoglavas kaže...

E da  li neko zna ako ja slucajno uspijem uzeti ps3 ili xbox i da oni napisu gift(poklon) na posiljci da li ja trebam placati sta za tu posiljku??? I da li je danas REEDEM???

Redeem je danas... bio, u tri u noći.

D=mc2, Deinstein
14 godina
neaktivan
FI4 kaže...

svaka cast :D al smo im uzeli jucer ovih Shuffle-a xD

jesil ti onaj drug sto mi kupio UW..nema te na skajpu nikako

16 godina
neaktivan
Lockerz

ima koj dobri znalac lockerza i da se dobrovljno javi da me nekaj naući o lockezu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

upravo stigla igra za DS, kasnila je jedan tjedan za ostalima, kasnije slikam pa stavim sa COD-om :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...

A LRC Free? On checkira stranicu svakih 3 sekundi, zbog čega ima više šanse da ga NE uhvate.

Ne.Samo oni koji su koristili poznatije autofillere!

Ev ima i na Kathynom twiteru!

EnEsCe ce se ja mislim uskoro morati ispricati velikom broju ljudi ciji acc-eovi budu banani!

LRC fans may not be happy with King Kumar tonight, Princess Steph (our bad-ass Botbuster!) and our redemption ops stars. FTW members! about 4 hours ago via web

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
protjeran
Lockerz

Samo ne shvaćam kako su neki ljudi u onom silnom lagu,uspjeli reedemati IPad i silne laptope ?!?

Ja sam član na Lockerzu već godinu i pol,i tek sam u zadnja dva redemptiona dobio nešto "konkretno",dakle u Members Choice Redemptionu Ipod Nano 16GB koji je na putu ovamo i sad u ovom jučerašnjem shuffle!

PS:Za kolko bi mogao prodat shuffle 400kn?

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

koliko nagradi cca treba da stigne u hrvatsku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovisi kako koja! Perkane ja mislim da ti "banovi" ce biti za korsnike najobicnijih autofilla ne ovih scripti! a to da nije htjelo lodat ptz place nije mi htjelo niti sa chromom koji je sekundarni browser!

14 godina
neaktivan
Lockerz

a perkane,je li se smije koristiti LPA za gledanje videa..jel moguce dobiti ban

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

jel tu neko ikad ista dobio?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

da niko nije nista dobio nebi bilo 400 stranica, bilo je dobitaka i to velikih kao npr. PS3

17 godina
neaktivan
Lockerz

Nema sanse nesto bidovati kad mi captcha izbaci takvu rijec da meni treba 2 sekunda da j auopste procitam sta pise na njoj a kamoli da je ukucam. definitivno moraju smisliti neki drugi anti bot sistem jer captcha je cista sreca kakva rijec te dopadne tako ces proci. jedina 2 puta kada sam uspio da upadnem u zadnjih par sekundi su bila kad mi je dosla captcha od 5 slova i to neka jednostavna. Jos ova nova sad sto je pola bijela pola crna uzas oci jednostavno nmg da se prilagode tako bzom prelasku iz tamne u svjetlu boju. A najgore od svega je sto mi nije jasno i kad ukucam captch-u za manje od sekund sto je rijetko kako neko moze jos brze da je otkuca pravo moras biti robot da bi dobio nesto XD Koliko se ja sjecam sama poenta 24/7 je da se ne moramo zuriti i kliktati f5 i satrati od kucanja captche nego da mozemo lakse dobiti stvari nego na reedem-u sto je ovde suprotno lakse je dobiti nesto na reedem-u nego na 24/7

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 15:51 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
schwarz3108 kaže...

da niko nije nista dobio nebi bilo 400 stranica, bilo je dobitaka i to velikih kao npr. PS3

ja imam dosta bodova ,a ocu kupit nintendo...

Znaci stisnem add to card.Kad ga stavim u "kosaricu" samo mi pise" 125 $ -- earned 742 ptz-a??

Sta sad dal da idem smo do kraja ili?

Nebi htio da mi dođe neš doma pa da moram platit..

15 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...
CoLdPlay kaže...
schwarz3108 kaže...

ja imam dosta bodova ,a ocu kupit nintendo...

Znaci stisnem add to card.Kad ga stavim u "kosaricu" samo mi pise" 125 $ -- earned 742 ptz-a??

Sta sad dal da idem smo do kraja ili?

Nebi htio da mi dođe neš doma pa da moram platit..

hahahah

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice