Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.397.096
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz

Za sve koji niste znali uvedene su nove antibot mjere.Matematicki zadatci.Pogledajte na ovom simulatoru opsirnije http://tutudragon3.info/

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Znaci svaki put ce davati razlicitu sifru ( zadatak ) :D
al kakvi su ljudi oni ce i to probiti
jesul oni zaobilazili capthce ? ili su je samo upisali a dalje bot radi ?
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Nije lose, samo ce ovi debili i to provaliti. Mada ni sa ovim nije tesko, samo stisnete next, dovoljno je 1 sekundu videti broj i samo sabirati i napisati tamo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
Nabrzaka?? kaže...
Znaci svaki put ce davati razlicitu sifru ( zadatak ) :D
al kakvi su ljudi oni ce i to probiti
jesul oni zaobilazili capthce ? ili su je samo upisali a dalje bot radi ?

Ono za captchu nije vise tolko korisno jer sad imas timere pa ti bas i ne sluzi.

DeCoy kaže...

Nije lose, samo ce ovi debili i to provaliti. Mada ni sa ovim nije tesko, samo stisnete next, dovoljno je 1 sekundu videti broj i samo sabirati i napisati tamo...

Nije probijeno.Probajte na simulatoru onom sto sam vam dao vidjeti kakvi su zadatci.

BTW LRC PRO je to jako lijepo rijesio samo vam prekopira zadatak i zalijepi vam ga iznad polja di ga trebat upisati pa mozete upisati rezultat odmah ili samo upisati zadatak!

Fuck The Shut Up
17 godina
neaktivan
Lockerz

Meni samo nije jasno kog djavla sad uvode taj matematicki problem kad su najavili 24/7 za pocetak oktobra. Znaci da ce mo se jos nacekati do 24/7

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Meni samo nije jasno kog djavla sad uvode taj matematicki problem kad su najavili 24/7 za pocetak oktobra. Znaci da ce mo se jos nacekati do 24/7

Shop redemptioni ce jos ostati!

Fuck The Shut Up
17 godina
protjeran
logic kaže...

Vi ste meni legende ;)

slazem se :-)))

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
Perkan777 kaže...
  BTW LRC PRO je to jako lijepo rijesio samo vam prekopira zadatak i zalijepi vam ga iznad polja di ga trebat upisati pa mozete upisati rezultat odmah ili samo upisati zadatak!

od kud to? ja sam na redeemu prekjucer ili kad je bio vec, nije mi kopirao zadatak...ili je neka nova verzija dosla? moze koji screenshot ako imas, posto nisam to vidio..hvala

15 godina
Lockerz

SHOP + UW Redemption Update: If you qualified for yesterday's redemption but were unable to log in, please use the contact form, select "All Other Inquiries" and use the phrase "October 2 UW" in the body of the text. If you should have been in this redemption and weren't, we'll make sure to get you into an upcoming redemption. So sorry for the heartburn!

dali da idem na to da nisam mogao? nisam uopce bio doma sinoc, pa mozda prodem kao da nisam se ulogirao u redeem, pa mi daju mogucnost :)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

neznam jel iko gleda shanedawsontv na youtube ali sad na zadnjem videu sam vidio da je osvojio biljeznicu u lockerzu XD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Eto ga na.Uskoro cete moci kupiti Redemption Devastator koji radi sve umjesto vas!
Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
Eto ga na.Uskoro cete moci kupiti Redemption Devastator koji radi sve umjesto vas!

daj vise info

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...

daj vise info

Taj ce program automatski redeemati.Znaci u 3 sec mozete doci do nagrade.Eh sad posto ce ga imati vecina ljudi dolazi do pitanja isplativosti.Lockerz je krenuo u pogesnome smjeru!
Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

vidio sam na YT...ovaj, nije 3 sek jer kako onda onaj countdown prode? sigurno je 6-7 sek...jer imas par mjerenja vremena...

zanima me kolika cijena? i gdje se moze kupiti? sto prije kupis to bolje ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

vidio sam na YT...ovaj, nije 3 sek jer kako onda onaj countdown prode? sigurno je 6-7 sek...jer imas par mjerenja vremena...

Ovako nesto pricam s likom.Javim kad doznam nesto vise!
Fuck The Shut Up
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

Ovako nesto pricam s likom.Javim kad doznam nesto vise!

ok!

u svakom slucaju, bolje imat nego nemat i biti 200% siguran da neces redeemati nista...

16 godina
neaktivan
Lockerz

Može li mi neko reći na koji način dobiti novac na paypalu? Nisam informiran pa me zanima, ugl za ultimate wallpaper :)

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Dobio sam mail u roku od par dana ce poslati majice onima koji su kupili UW :D

I da nakon opsirnog mail-a koje sam poslao Kathy pozvala me je da se prijavim za LAB-a XD 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 22:08 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Dobio sam od Lockerza 25$ sad cekam drugih 25$.BTW sto je po vama isplativije 50$ ili iPod shuffle?

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

Dobio sam od Lockerza 25$ sad cekam drugih 25$.BTW sto je po vama isplativije 50$ ili iPod shuffle?

jel mislis na paypal? mozes dignuti lijepo? ona sema SLO-HR?

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...

Da na paypal.Moram dignuti jos jednu deviznu karticu.BTW stedim za black ops!

Sta je vama bolje iPod shuffle ili 50$ na paypal?

Fuck The Shut Up
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...

50$

e, daj kad si za cugu, da malo popricamo o lockerzu i tako...?

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...

50$

e, daj kad si za cugu, da malo popricamo o lockerzu i tako...?

Hmm neznam.Mogli bi ali stvarno nemogu sad.Mozda tamo za praznike.Hebe me skola.Ko bi jos sve isao da nas se skupi vise!Di bi se nasli?

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

pa stavimo ovdje obavijest za rijecane, pa tko dode dode, znam da ce šaki doc, govorili smo vec da cemo ic...jbt led nemozes nac 2h vremena, vikendom? mislis da je meni na faxu lakse :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

pa stavimo ovdje obavijest za rijecane, pa tko dode dode, znam da ce šaki doc, govorili smo vec da cemo ic...jbt led nemozes nac 2h vremena, vikendom? mislis da je meni na faxu lakse :D

Hehe nezz kako ti je na faxu ali u skoli je tesko.Preko vikenda nadjem vremena ma nadjem i preko tjedna ali mi se neda a prek vikenda sam s prijateljima na nogicu ili negdje vani.Uglavnom za praznike mi je najbolje!

Fuck The Shut Up
16 godina
protjeran
Lockerz

Wohoo 3 general redeema sljedeci tjedan!!!!!

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

Hehe nezz kako ti je na faxu ali u skoli je tesko.Preko vikenda nadjem vremena ma nadjem i preko tjedna ali mi se neda a prek vikenda sam s prijateljima na nogicu ili negdje vani.Uglavnom za praznike mi je najbolje!

o bokte...2h ne nades...di su praznici, jbt led, tek je pocelo!!!

Perkan777 kaže...

Wohoo 3 general redeema sljedeci tjedan!!!!!

opaaa...dobro je...e i da te pitam...mi koji smo uzeli UW, mozemo prisustvovati neograniceno puta na redeem, sve dok ne ugrabimo nesto, jel? onda vise nemozemo na shop redeem?

btw. jedini uvjet je: IF the membership can reach the BIGGEST PLAYER goal of 15 MILLION video watches in 3 days

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 18:50 (RuskeGTT).
15 godina
neaktivan
Lockerz
Evo sto kazu

‎24/7 is coming soon, and general redemptions (as we know them) are ending. We'd like to offer you the BIGGEST WEEK OF REDEMPTIONS EVER -- THREE general redemptions, with international and U.S.-friendly times...IF the membership can reach the BIGGEST PLAYER goal of 15 MILLION video watches in 3 days. Can you do it?
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel ima neko tolko dobar da mi proba uzet nes???
sam pitam.... :P

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ako dobijemo 3 redeema na njima ce biti iPhone,laptopi,g-shock satovi i sve sto je prije na redeemima bilo (konzole?)!

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice