Jojj Omega care ti imas istu tastaturu ko i ja :D IBM hahahaha xD
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.791
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo i frend je dobio majicu jucer...sta ce biti sa onima koji nisu stigli na z list dok su se dijelile majice? kad ce slati one survivor kitove ili kako se to vec zove?
Jojj Omega care ti imas istu tastaturu ko i ja :D IBM hahahaha xD
heh najbolje tastature - 10 god ju imam :p
Vidim jučer je bilo zabavno na chatu,pa otvorite sobu danas negdje oko 20.00 ako uhvatim vremena navratim.
Otvaram sad jer me posle nebude.
Ne znam jeste li primjetili ali onaj crtic o onim hallmark karticama se ponavlja jedno 4 puta koliko sam ja primjetio XD tj toliko sma ga puta gledao XD
a evo...objavili pravila...moglo bi sutra onda...mislim d ace cekat fakat do zadnjeg...
A J*BEM IM MATER
SAD NEĆU MOĆ REDEEM ZATO JER ME NIJE BILO PROŠLI MJESEC
vjerovatno ce veceras biti, uglavnom bude par sati kasnije nakon objave pravila
Krenulo,nemogu se logirat :(
počeoo jeeee al meni piše da ja nisam u ovom redemptionu
kako divno ni ulogovati se ne mogu
i naravno, ko i uvijek, botovi pokupili sve
kako divno ni ulogovati se ne mogu
nisi jedini
da vam skratim muke ...
sve je freesh out !
ode sve u roku odmah, uspio se loginati nakon sto godina, electroncis sve pocisceno, brands we love sve bolje isto...jebes....
Aj bre nisu normalni....ja se tek sad ulogovao...
kako ce sutra fino svanuti na lockerzu poruka: Cestitamo svim dobitnicima reedem je bio uspjesan mi smo zadovoljni. A svi botove koriste u 3 sekunde nestane sve i jedna nagada teoretski ni prakticno nije moguce :( sacu ja fino njima srociti jednu poruku pa im se naspominjati rodbine XD
šta vi možete uć??? meni piše da nisam u ovom redemptionu??
Ja si idem napraviti macro za sve, od ulaza na lockerz do narucivanja
pa kad nisi skupio 50 ptz u roku
NAJ... IM SE MAJKE MRTVE JE.. IM ISUS MATER
Oh boze, nisam dobio nesto besplatno, nije li to strasno?!
Daj ljudi smirite se malo i ohladite...
BESPLATNO BI PLATIO 23 POSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BESPLATNO BI PLATIO 23 POSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesi svjestan da si sad sam od sebe napravio budalu?
Znaci, treba se zivcirat sto nesto nisi uspio kupit, ali netreba sto nesto nisi dobio besplatno? Ma bravo...
e ljudi a jel se vama uopće ulogira?? meni piše da nisam u ovom redemptionu?? O.O
wuhu.. reedemo sam... ni vise ni manje nego background :P
kako si uspio..šta nije ono po zonama kao??? balkan i to jbt ja nemogu se ulogirat...
kakve zone? kakav balkan? o cem pricas? nisam skuzio... ako mislis na onaj specijalni reedem za one koje su kupili nesto u shopu... to je drugo... ovo je bio general reedem.. 'naci za sve
aha ma neznam ti ja to jbt al ja se nisam ni ulogiro..znači ti si background kažeš xD