Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.281
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

je*** ti lockerz...
jedva mi se ocitala stranica i dok sam usao na brands we love bilo je jos sve zeleno, ja krenem na oce cizme kad ono pukne stranica i ajmo opet 100 godina ocitavanja...
uzeo sam onaj background i podesio i macros

lockerz sraaaaaaaaaaaanjeeee

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

USPIO SAMM!!

backgraund -.-

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz
Sekulaaa kaže...

aha ma neznam ti ja to jbt al ja se nisam ni ulogiro..znači ti si background kažeš xD

nebih znao zasto nisi mogo se logirat...

ma background, di ces bolje :)

15 godina
neaktivan
Lockerz

Stvarno su djubrad....oni sigurno napisu fresh out na ovim skupljim proizvodima odma....serveri neverovatno spori da sam se jedva ulogovao....ali sam ipak uspeo nesto uzeti....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

hah jbt ja bi uzeo iPod touch al piše da nisam na ovom redemptionu "-.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

podesio sam si iMacros, uzeo background...otislo sve u roku odmah, posto se otvaralo sto godina, jebiga navala je, a sad ce bit sve gore i gore...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam uzeo mis Coolonaj ludi kontam jedini sam nes redemo od svih u hrvatskoj i ljut sam zbog tog sto nisam htio mis neg nes drugo

0 0 hvala 0
15 godina

LoLčina, koja đubrad, ajmo sad svi uvrijeđeni itd., poslat im mail u kojem se žalimo na cijeli njihov servis skupljanja, redeemanja, više nagrada kod Amera, spori serveri kod nas ostalih itd. ... Isuse Bože dragi, pa smijem se koliko su jadni :D

16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ljudi trosenje vremena na Lockerz Checker se za ista isplatilo. Dobio sam jednu od najboljih nagrada na Lockerzu. Sad neznam dal da ju zadrzim ili prodam. I mislim da cu platiti carinu oko 3000kn. Naime dobio sam................-pauza za dramaticniji trenutak-..................................................... pozadinu.

Hehe problem je u tome bio u tome da sam testao novi Lockerz Checker, a kad kazem testao onda mislim zapocinjao s izradom pa me nije obavjestio i onda kad sam dosao su ostale samo zenske hlace kupace sto sam i htio ali onda 3 godine ucitavanja i nisam uspio.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ajs kaže...

ja sam uzeo mis Coolonaj ludi kontam jedini sam nes redemo od svih u hrvatskoj i ljut sam zbog tog sto nisam htio mis neg nes drugo

Hahaha,ajd djete drago odi spavati kakav miš hahaha.Lažeš srce

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
15 godina
neaktivan
Lockerz

cudi me sto su promenili stvari na redeemu kad je poceo stavili su druge stvari a dok nije poceo bile su sasvim neke desete...
i jos dok smo bili na chatu svi vole zahebavat da je poceo redeem i nisam proveravo ptz place kad je neko reko da je poceo jer sam mislio da laze jbg

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

piplz, ja izgleda uspio redeemat japanke :P , sve sam upisao, iso na redeem ali mi je nakon nekog vremena bacilo error, idem ja onda na wallpaper, vidim fale bodovi i pise da sam vec redeemo...e pa sad cemo vidit dal je stvarno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

To ti je dobra ideja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa, redeemao sam!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 23:47 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

udem u brands we love i stisnem na 25 dolara izbaci me....udem ponovo nema vise 25 dolara uzmem japanke....izbaci me....odem i uzmem background jer je to jedino ostalo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

hehehehehehe izgleda da su ukinuli sve na lockerz facebook stranici zbog enormnog vrjedjanja XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo i ja uspio redeemat background 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

zgsolja apple magic mouse nelazem,duso

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

bolje čuvaj bodove nego uzmeš backgrounf šta če ti to xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

i kak to s pozadinama oce vam ju dostavit ahhaha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ak ne redeemas nista 12 mjeseci, odu bodovi ;)

15 godina
neaktivan
Lockerz

jbttt nemogu se još ulogirat a šta ionako sve otišlo ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

aj sad....jel iko dobio ista osim backgrounda....*urac smo dobili.....hebem im mater...fkt mi idu na *urac

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

jebeš ovo tjeo sam ps3 il neš bolje..vrjedi sad štedit i toe to xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

general redemption i general retro redemption to ce bit 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

šta 2??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

aj sad....jel iko dobio ista osim backgrounda....*urac smo dobili.....hebem im mater...fkt mi idu na *urac

kazem ti ja, uzeo japanke :P

15 godina
Lockerz

sekula background vrijedi 15 ptz-a a meni sta imam 8000+ nije to nista, a cuo sam da nakon 1god clanstva ti se resetiraju bodovi ili tako nesto, osim ako jednom nesto ne redeemas...pa je to bila prilika za uzet nesto, bilo sta...

ja oko 2310 otisao vecerati, kao razmisljam valjda nece biti redeem, jedem ja 20min i dodem oko 2330 i slusam onaj LRC pisti a zvucnici iskljuceni, ok! svaka cast...udem unutra, naravno 2-3 min mi trebalo da udem koliko je sporo islo, pa udem u electronics i nema nis osim desktopa, udem u brands we love i tako sve rasprodano...nis, odem natrag u electronics i ubodem si odyss-ovog desktopa i boli me...

necu vise trositi zivce na redeem od danas na dalje, nego cekam shop i skupljam ptz-e (cura pomaze pri tome kad mi dopižde oni dugacki filmici, pa posaljem njoj da pogleda i to je to)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

sorry ako neš krivo shvaćam al kako čekaš shop..šta nije to samo za amerikance???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sekulaaa kaže...

sorry ako neš krivo shvaćam al kako čekaš shop..šta nije to samo za amerikance???

za sad..........

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice