CEKA DA SOP DODE I KOD NAS
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.393.374
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otvorit ce katkad za ostatak svijeta, malo po malo...vec su spomenuli neke vece drzave u evropi da ce ubacit im shop...strpljen spasen...do tad ce biti ptz-a i vise % popusta na kupnju
jel tko uspio podesit imacros
kk?
meni je bio podesen ali nisam isao preko mozille, nisam se trudio kad sam dosao 15min kasnije...a i onaj ptzplace link nije svaki put isti, tako da je vec tu problem...kopirao sam ga iz opere u mozillu i nije mi ga htio otvoriti pa nisam mogao isprobati ako radi imacros koji mi je jucer na testovima radio kako treba...
ahaa pa ja sam to podesio i odma mi je sve radilo nis se nije mjenjalo i nije bilo sranj..
eh i nije me lordov program podsjetio nazalost, svirala mi je samo ona stranica koja refresha svakih 10 sekundi, tih 10 sekundi se moglo vec uzeti :D
gledam na facebooku su pobrisali sve komentare lol... ma dajem glavu da je samo 10 ljudi uzelo nesto ovi ostali totalni FAIL !!!
SCREW LOCKERZ !!!
a mogo sam si i mislit ko ce davat besplatno stvari kao ps3 macbook imac xbox360, nisam lud visit na stranici dan i noc radi glupih japanki koje mogu kupit kod kineza za 20 kuna...
ma budimo realni, stave tih skupljih jako malo, mogu oni napisat da imaju tisuce nagrada, kad je od tih 1000 999 wallpapera...
jooooooooj zaboravio sam podesit imacros na podatke e jebeeeeeem ti uhhhhhh
imali neko da je podesio da mi posalje skriptu ja cu promenit na svoje plsss
JA imam za rezlouciju 1920x1080.
HAHAHAHHAHAHHAAH koja komedija na chatuu xD
hahahahahah
max nigeruuuuu
ja reedemo wallpaper samo da mi ne resetiraju bodove :D
i meni zasvirao Lordov program i onaj lockerzov sound alerter , i odem tamo uletim onako medju prvima ( isao sam na Ipod touch 8 GB) , krenem play sa imacros-om i ono mi samo ucita drzavu i mobitel , i onda morao preko lordovog ime ... , ja ukuca Kapču stisnu reedem i ono me izbaci :(
I sta se onda desilo :
Brat uradio na meni jedan Ikido (Ajkido) potez jer mu nisam reedemo Ipod ili rejbanke >(
JA imam za rezlouciju 1920x1080.
zar je bitna rezolucija???
redeem je trajao punih 56 minuta!
The General Retro Redemption is now over!
3 minutes ago
The general redemption is now live at ptzplace.lockerz.com.
59 minutes ago
ajd ako rezolucija nije bitna lord jel možeš poslat i meni ja nisam stigo jer mi nešto piše da sam reedemo već pa nisam mogo pristupit, a nisam ništa reedemo, jeste da sam probo shuffle upiso captchu i sve i zablokalo mi ROFL
ajde lorde, nebilo ti tesko, posalji i meni jer mi je popunilo samo drzavu i mobitel kad sam stisnuo play :(
a da lord jednostavno digne na net i stavi tu link
Hvala bogu da sam ja dobio iPod na onom sranju kad je bilo 3 vala.Dobio ga na drugom valu.
I jedan moj prijatelj je dobio laptop dok je još malo bilo ljudi.
A jebiga sad,ima ih na milijune.
JA PREDLAZEM DA SE SVA OVA EKIPA S LOCKERZA PREBACI NA NEKU BOLJU STRANICU KOJA JE TEK NOVA I KOJA NEMA PUNO KORISNIKA, DA POKUPIMO NEKE NAGRADE DOK SE MOZE !!! OD OVOG LOCKERZA NEMA VISE NISTA, PREVISE JE REG. KORISNIKA I VELIKA GUZVA NA STRANICI ZA VREME REDEEMA ZATO AJDE AKO NEKO ZNA STRANICU BOLJU OD LOCKERZA NEK KAZE I OBJASNI MALO O CEM SE RADI, SVI BI RADO UZELI LAPTOPE I OSTALA SRANJA A NE JAPANKE I P*** MA**** STOGA ?!?!?!?
JA PREDLAZEM DA SE SVA OVA EKIPA S LOCKERZA PREBACI NA NEKU BOLJU STRANICU KOJA JE TEK NOVA I KOJA NEMA PUNO KORISNIKA, DA POKUPIMO NEKE NAGRADE DOK SE MOZE !!! OD OVOG LOCKERZA NEMA VISE NISTA, PREVISE JE REG. KORISNIKA I VELIKA GUZVA NA STRANICI ZA VREME REDEEMA ZATO AJDE AKO NEKO ZNA STRANICU BOLJU OD LOCKERZA NEK KAZE I OBJASNI MALO O CEM SE RADI, SVI BI RADO UZELI LAPTOPE I OSTALA SRANJA A NE JAPANKE I P*** MA**** STOGA ?!?!?!?
Ima http://www.fribiz.com/referrer/CroRasta
Ali ona je više na aukcije pa je malo zajebano.I nagrade su malo glupe.Kao recimo 50$ u Domino's Pizza i šta ja znam.
Ali i to se može negdje prodat.
Problem je što su aukcije na tisuće i tisuće njihovih novaca,a teško je to nabavit.
No opet sigurnije nego lockerz.
Ali ona je više na aukcije pa je malo zajebano.I nagrade su malo glupe.Kao recimo 50$ u Domino's Pizza i šta ja znam.
Ali i to se može negdje prodat.
Problem je što su aukcije na tisuće i tisuće njihovih novaca,a teško je to nabavit.
No opet sigurnije nego lockerz.
Ček pogriješio sam,imaju igrice,fotoaparati i slično.
Ali opet ponavljam.Ove su aukcije na stotine tisuća ''fribiza'' koje je teško nabavit.
Jedino ako imate vremena i ljudi možete dobit ih puno.
No šta ja predstavljam je da svi pomažu jedni drugima da dobiju fribize tako da rade druge accounte i šta ja znam.
Tako da svi jedni drugima pomognemo i nešto dobijemo iz toga.
ma mislim stvarno, nisam budala se nervirat zbog redeema... ja netrazim macbook nego jeb*** japanke a nisu mi u stanju ni to dati.
sad sam im napisao email:
nisam bio bezobrazan, ali ipak nek imaju doznanja, al opet znam da ce upalit automat koji ce mi dati glupi odgovor na taj email = ovo nebi trebao samo ja uciniti vec svi vi!
i opet ponavljam ili da trazimo bolje stranice ili da skupljamo ptz i cekamo shop jer tu ce mo 100% nesto uzeti s popustom
nije ni lockerz lud tamo di im trebamo dati prave pare imaju artikalaaa koliko ti dusa oce a na redeemu su skrti ko moja baba
i opet ponavljam ili da trazimo bolje stranice ili da skupljamo ptz i cekamo shop jer tu ce mo 100% nesto uzeti s popustom
nije ni lockerz lud tamo di im trebamo dati prave pare imaju artikalaaa koliko ti dusa oce a na redeemu su skrti ko moja baba
Pa jesam sad reko http://www.fribiz.com/referrer/CroRasta
a šta imaš na redeemu uvjek imaš wallpapare ipod macbook i to..kad če bit ps3 xbox 360 i to jbt..isto ne kužim taj fribiz previše ulogiro sam se ali :/
Evo vam ljudi iMacros kod za lockerz redeem:
VERSION BUILD=6700624 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://ptzplace.lockerz.com/silberhorn.php?p=181&pn=Desktop+Background+-+PTZ+Tree&b=2&bn=Electronics
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=ID:countryClicker
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Croatia
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:_phoneWhole CONTENT=brojTELEFONA
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:poisonivy CONTENT=IME
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:ailanthus CONTENT=PREZIME
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:SHIP<SP>TO:<SP>FIRST<SP>NAME*<SP>LAST<SP>NAME*<SP>ADDRESS<SP>1*<SP>ADDRESS<SP>2<SP>CITY*<SP>STATE<SP>/<SP>PROVINCE*<SP>POSTAL<SP>CODE*<SP>PHONE*<SP>COUNTRY*<SP>Type<SP>the<SP>two<SP>words:Type<SP>what<SP>you<SP>hear:Incorrect.<SP>Try<SP>again.Recaptcha.widget<SP>=<SP>Recaptcha.$("recaptcha_widget_div");<SP>Recaptcha.challenge_callback();<SP><iframe<SP>src="http://api.recaptcha.net/noscript?k=6LdiswcAAAAAADJct-vi4B0dY2ih37uUFArUPtmW"<SP>height="300"<SP>width="500"<SP>frameborder="0"></iframe><br/><SP><textarea<SP>name="recaptcha_challenge_field"<SP>rows="3"<SP>cols="40"></textarea><SP><input<SP>type="hidden"<SP>name="recaptcha_response_field"<SP>value="manual_challenge"/><SP>Members<SP>are<SP>responsible<SP>for<SP>all<SP>duties<SP>and<SP>taxes<SP>imposed<SP>by<SP>their<SP>country<SP>on<SP>this<SP>prize.<SP>(choose)<SP>AL<SP>AK<SP>AZ<SP>AR<SP>CA<SP>CO<SP>CT<SP>DE<SP>DC<SP>FL<SP>GA<SP>HI<SP>ID<SP>IL<SP>IN<SP>IA<SP>KS<SP>KY<SP>LA<SP>ME<SP>MD<SP>MA<SP>MI<SP>MN<SP>MS<SP>MO<SP>MT<SP>NE<SP>NV<SP>NH<SP>NJ<SP>NM<SP>NY<SP>NC<SP>ND<SP>OH<SP>OK<SP>OR<SP>PA<SP>RI<SP>SC<SP>SD<SP>TN<SP>TX<SP>UT<SP>VT<SP>VA<SP>WA<SP>WV<SP>WI<SP>WY<SP>ON<SP>QC<SP>NS<SP>NB<SP>MB<SP>BC<SP>PE<SP>SK<SP>AB<SP>NL<SP>Croatia<SP>United<SP>States<SP>of<SP>America<SP>(USA)<SP>Afghanistan<SP>Albania<SP>Algeria<SP>American<SP>Samoa<SP>Andorra<SP>Angola<SP>Anguilla<SP>Antarctica<SP>Antigua<SP>and<SP>Barbuda<SP>Argentina<SP>Armenia<SP>Aruba<SP>Australia<SP>Austria<SP>Azerbaijan<SP>Bahamas<SP>Bahrain<SP>Bangladesh<SP>Barbados<SP>Belarus<SP>Belgium<SP>Belize<SP>Benin<SP>Bermuda<SP>Bhutan<SP>Bolivia<SP>Bosnia<SP>and<SP>Herzegovina<SP>Botswana<SP>Bouvet<SP>Island<SP>Brazil<SP>British<SP>Indian<SP>Ocean<SP>Territory<SP>British<SP>Virgin<SP>Islands<SP>Brunei<SP>Bulgaria<SP>Burkina<SP>Faso<SP>Burundi<SP>Cambodia<SP>Cameroon<SP>Canada<SP>Cape<SP>Verde<SP>Cayman<SP>Islands<SP>Central<SP>African<SP>Republic<SP>Chad<SP>Chile<SP>China<SP>Christmas<SP>Island<SP>Cocos<SP>(Keeling)<SP>Islands<SP>Colombia<SP>Comoros<SP>Congo<SP>Democratic<SP>Republic<SP>Congo<SP>Republic<SP>(Middle<SP>Congo)<SP>Cook<SP>Islands<SP>Costa<SP>Rica<SP>Cote<SP>D’ivoire<SP>Croatia<SP>Cuba<SP>Cyprus<SP>Czech<SP>Republic<SP>Denmark<SP>Djibouti<SP>Dominica<SP>Dominican<SP>Republic<SP>East<SP>Timor<SP>Ecuador<SP>Egypt<SP>El<SP>Salvador<SP>Equatorial<SP>Guinea<SP>Eritrea<SP>Estonia<SP>Ethiopia<SP>Falkland<SP>Islands<SP>Faroe<SP>Islands<SP>Fiji<SP>Finland<SP>France<SP>French<SP>Guiana<SP>French<SP>Polinesia<SP>French<SP>Southern<SP>and<SP>Antarctic<SP>Territories<SP>Gabon<SP>Gambia<SP>Georgia<SP>Germany<SP>Ghana<SP>Gibraltar<SP>Greece<SP>Greenland<SP>Grenada<SP>Guadeloupe<SP>Guam<SP>Guatemala<SP>Guernsey<SP>Guinea<SP>Guinea<SP>Bissau<SP>Guyana<SP>Haiti<SP>Heard<SP>Island<SP>and<SP>McDonald<SP>Islands<SP>Holy<SP>See<SP>(Vatican<SP>City<SP>State)<SP>Honduras<SP>Hong<SP>Kong<SP>Hungary<SP>Iceland<SP>India<SP>Indonesia<SP>Iran<SP>Iraq<SP>Ireland<SP>Isle<SP>of<SP>Man<SP>Israel<SP>Italy<SP>Ivory<SP>Coast<SP>Jamaica<SP>Japan<SP>Jersey<SP>Jordan<SP>Kazakhstan<SP>Kenya<SP>Kiribati<SP>Korea,<SP>Democratic<SP>People’s<SP>Republic<SP>Of<SP>Korea,<SP>Republic<SP>Of<SP>Kosovo<SP>Kuwait<SP>Kyrgystan<SP>Laos<SP>Latvia<SP>Lebanon<SP>Lesotho<SP>Liberia<SP>Libya<SP>Liechtenstein<SP>Lithuania<SP>Luxembourg<SP>Macau<SP>Macedonia<SP>Madagascar<SP>Malawi<SP>Malaysia<SP>Maldives<SP>Mali<SP>Malta<SP>Marshall<SP>Islands<SP>Martinique<SP>Mauritania<SP>Mauritius<SP>Mayotte<SP>Mexico<SP>Micronesia<SP>Federal<SP>States<SP>Moldova<SP>Monaco<SP>Mongolia<SP>Montserrat<SP>Montenegro<SP>Morocco<SP>Mozambique<SP>Myanmar<SP>Namibia<SP>Nauru<SP>Nepal<SP>Netherlands<SP>Netherlands<SP>Antilles<SP>New<SP>Caledonia<SP>New<SP>Zealand<SP>Nicaragua<SP>Niger<SP>Nigeria<SP>Niue<SP>Norfolk<SP>Island<SP>Northern<SP>Mariana<SP>Islands<SP>Norway<SP>Oman<SP>Pakistan<SP>Palau<SP>Palestine<SP>Panama<SP>Papua<SP>New<SP>Guinea<SP>Paraguay<SP>Peru<SP>Philippines<SP>Pitcairn<SP>Island<SP>Poland<SP>Portugal<SP>Puerto<SP>Rico<SP>Qatar<SP>Reunion<SP>Romania<SP>Russia<SP>Rwanda<SP>Saint<SP>Helena<SP>Saint<SP>Kitts<SP>&<SP>Nevis<SP>Saint<SP>Lucia<SP>Saint<SP>Pierre<SP>and<SP>Miquelon<SP>Saint<SP>Vincent<SP>and<SP>The<SP>Grenadines<SP>Samoa<SP>San<SP>Marino<SP>Sao<SP>Tome<SP>and<SP>Principe<SP>Saudi<SP>Arabia<SP>Senegal<SP>Serbia<SP>and<SP>Montenegro<SP>(Yugoslavia)<SP>Seychelles<SP>Sierra<SP>Leone<SP>Singapore<SP>Slovakia<SP>Slovenia<SP>Solomon<SP>Islands<SP>Somalia<SP>South<SP>Africa<SP>South<SP>Georgia<SP>and<SP>the<SP>South<SP>Sandwich<SP>Islands<SP>Spain<SP>Sri<SP>Lanka<SP>Sudan<SP>Suriname<SP>Svalbard<SP>(Spitzbergen)<SP>and<SP>Jan<SP>Mayen<SP>Islands<SP>Swaziland<SP>Sweden<SP>Switzerland<SP>Syria<SP>Taiwan<SP>Tajikistan<SP>Tanzania<SP>Thailand<SP>Togo<SP>Tokelau<SP>Tonga<SP>Trinidad<SP>&<SP>Tobago<SP>Tromelin<SP>Island<SP>Tunisia<SP>Turkey<SP>Turkmenistan<SP>Turks<SP>and<SP>Caicos<SP>Islands<SP>Tuvalu<SP>Uganda<SP>Ukraine<SP>United<SP>Arab<SP>Emirates<SP>United<SP>Kingdom<SP>United<SP>States<SP>Minor<SP>Outlying<SP>Islands<SP>Uruguay<SP>Uzbekistan<SP>Vanuatu<SP>Venezuela<SP>Viet<SP>Nam<SP>Virgin<SP>Islands,<SP>British<SP>Virgin<SP>Islands,<SP>U.S.<SP>Wallis<SP>and<SP>Futuna<SP>Islands<SP>Western<SP>Sahara<SP>Yemen<SP>Zambia<SP>Zimbabwe
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:goosefoot CONTENT=ADRESA<SP>KUČNIbroj
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:dandelion CONTENT=GRAD
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:clover CONTENT=STATE/PROVINCE
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:shippingForm ATTR=ID:spearmint CONTENT=POŠTANSKI BROJ
Zamjenite tvrdnje poslije CONTENT= s svojim podatcima. Ako trebate negdje još jedan razmak koristite <SP>.
Evo ljudi ja jucer redeemao mac...khm ovaj mislim PayPal.Znam da nisam trebao ali nije bilo niceg drugog i do*izdilo mi.Je*bala ih stranica sve bilo lagalo.Koje su to piz*e.Sad cekam da vidim oce li 25$ sjesti na racun a kad sjednem kupujem pravi Lockerz checker koji ima opciju detekcije slika i samo sve radi.Sad znate kako ljudi tako brzo redeemaju.
Perkan mislim da ti polako oslazis u ludnicu. Ti ces ozbiljno dati pare za program koji ti samo služi da nesto na lockerzu redeemas malo brze. To je sad vec pretjerivanje.
Perkan mislim da ti polako oslazis u ludnicu. Ti ces ozbiljno dati pare za program koji ti samo služi da nesto na lockerzu redeemas malo brze. To je sad vec pretjerivanje.
S onim parama od Lockerza.Ni u ludilu nebi sam to platio.
imate BETERZ! nagrade su sto posto sigurne! ovisite samo o svojem znanju sporta! to je kao kladionica samo ne koristis prave novce, krenes sa 10 000 i skupljas, dok dodes do odredene nagrade odmah ju uzimas i oni ti je salju! ako slucajno izgubis oni ti drugi dan opet salju 10000 pa krenes iz pocetka!
evo vam link http://beterz.com/?Referer=168723