Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.985
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
XYomegaYX kaže...

Imam ja pozivnicem pa samo pm sa mailom i pozivnica stize jako brzo.

I šta sad? Svi ih imamo -.-

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
15 godina
Lockerz

ljudi moji jeste li vi glupi ili sta? kakva su to pitanja da li mozemo kupiti sta u shopu? vec se 10 dana prica da je samo za US Z-listere...neznam sta nije jasno ili ste toliko lijeni da procitate sta pise ovdje na forumu ili tamo na lockerzu...pa dajte malo bez nepotrebnih pitanja, da je tako bilo od pocetka, kladim se da bi topic imao 100tinjak stranica a ne 300+

isto pitanje kako funkcionira shop, dali ovo ono...sve imate u filmicima na lockerzu, znam da su vecina dosadna i bzvz, ali barem ove koje se ticu shopa pogledajte i naucite nesto, a ne da tu morate pisati gluposti i puniti topic bzvz...barem ti filmici traju full kratko!

nek sad meni netko objasni kako je jedan clan foruma napisao da treba 16000 ptz-a za 100% popusta za ipod taČ...gdje je to vidio, posto ja nisam nasao ipod u shopu...vec vidim koliko bodva treba za ps3, dakle pun k, a ne stavljaju previse novih nacina za dobivati bodove, tako da za 100% popusta za neke vrijednije stvari mozemo samo sanjati...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

a meni nije jasno sta znaci ispod neke stvari,npra za xbox pise earn up  to 3000 ptz,jel to mozda maksimalna kolicina popusta koja se moze koristiti ili sta?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

gle dobit ces 3000 bodova ako kupis taj xbox za 299$, tj ako ne potrosis ni jedan ptz za popust... cim vise ptz-a potrosis na popust, to ti oni manje bodova daju..

15 godina
Lockerz

zato treba nac odredeni postotak gdje dajes manje ptz-a nego sta dobijes, tako da budes u plusu

mislim ne treba, ali tako cu ja raditi...

dakle npr. recimo imam 1000 ptz, mogu ostvariti recimo 10% popusta...i sad mozed dobiti max 500 ptz za kupnju odredenog predmeta...selektiram npr 6-7% popusta gdje dajem 200 ptz-a a dobijem nesto vise od 200, pa sam u plusu, a dobijem i nekakav popust...

dakle dam 200, dobijem 220 npr. i ostvarim 5-6-7% popusta...tako se da to iskombinirati gledao sam ja...

evo da ne objasnjavam jer znam da ce biti upita opet, idem sad u shop pa budem poslije stavio print screen sa objasnjenjem...

evo vidite, razlika je 12$, sto mislim da nije puno, a opet ako uzmete 15% popusta umjesto 20%, dobijete vise ptz-a nego sta ste potrosili za dobiti tih 15%...i jos vam bude razlika izmedu potrosenih ptz-a za 20% i 15% popusta, tako da imate puno vise ptz-a nego prije kupnje, a imate i decentan popust (doduse 15 umjesto maximalnih 20%, za moj slucaj)

sta mislite?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 23:57 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

I kolko sad na kraju ispadne carina i sve to dok dođe do tebe???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

pa sad, racunaj na vrijednost u americi 23% pdv i jos carina gore...neznam, sve skupa mozda 30 i vise % na cijenu...

neznam sad tocno, ne hvataj me za rijec

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

5000 bodova za ps3 igrice u shopu, koja glupost. a za pc niti nema igrica jos

al nadam se da budu stavili igrice za pc u ponudu shopa kroz nekih mjesec dana, do onda mozda i uspijem skupiti 5k bodova, da si uzmem neku igricu free i adios lockerz do daljnjega

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Dali i vama kad se logirate piše wrong e-mail ?

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the mir kaže...

Da i meni isto.A kolko vidim na stranim forumima isto im se dogadja.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
Perkan777 kaže...
the mir kaže...

Da i meni isto.A kolko vidim na stranim forumima isto im se dogadja.

rade nes na stranice...

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

I kolko sad na kraju ispadne carina i sve to dok dođe do tebe???

Ukupno platiš koliko te i nov uređaj stvarno i košta.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
Lockerz

usudio bi se rec, mozda cak i malo manje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Evo lockerz radi !!!

Edit: evo sad je nekakav error

Edit: vise nije

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 13:18 (the mir).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

taj shop je dobar za one koji imaju za kupovinu prvenstveno amere...ako npr kupe na lockerzu a ne na nekom drugom internet shopu i ovdje za tu kupovinu zarade 5 k, drugi put manje vise..i nakon par kupovina skupe dovoljno ptz za neku vrijedniju stvarcicu 100 free

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

zato treba nac odredeni postotak gdje dajes manje ptz-a nego sta dobijes, tako da budes u plusu

dakle npr. recimo imam 1000 ptz, mogu ostvariti recimo 10% popusta...i sad mozed dobiti max 500 ptz za kupnju odredenog predmeta...selektiram npr 6-7% popusta gdje dajem 200 ptz-a a dobijem nesto vise od 200, pa sam u plusu, a dobijem i nekakav popust...

dakle dam 200, dobijem 220 npr. i ostvarim 5-6-7% popusta...tako se da to iskombinirati gledao sam ja...

evo da ne objasnjavam jer znam da ce biti upita opet, idem sad u shop pa budem poslije stavio print screen sa objasnjenjem...

evo vidite, razlika je 12$, sto mislim da nije puno, a opet ako uzmete 15% popusta umjesto 20%, dobijete vise ptz-a nego sta ste potrosili za dobiti tih 15%...i jos vam bude razlika izmedu potrosenih ptz-a za 20% i 15% popusta, tako da imate puno vise ptz-a nego prije kupnje, a imate i decentan popust (doduse 15 umjesto maximalnih 20%, za moj slucaj)

sta mislite?

Ček, pa tako se onda može raditi 100 puta pa dobiješ puno bodova besplatno.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Lockerz

znaći ja si slobodno mogu svojih 3300 bodova nagurati u bulju  -.-

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

hocel pored shopa biti jos REddem 

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

da

15 godina
neaktivan
Lockerz

mozda sam dosadan al hocel biit u reddemu one normalne cijene  ipod-a 1200 ptz  ??? li ce biit  vece ????

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Jel zna neko kad će novi Redemption već tjedan dana mi piše da RESTOCKING

?????????????????

0 1 hvala 0
15 godina
Axlus kaže...
RuskeGTT kaže...

sta mislite?

pa recimo da i da...ali da bi mogao kupiti neku vrijedniju stvar, trebao bi kupovati puno drugih stvari sa nesto manjim % popusta od maximalnog dostupnog, i tek onda bi ti se skupili ptz-i kojih bis mogao iskoristiti za 100% popusta za ipod recimo ili tako nesto...drugim rijecima, kupovati 10 i vise predmeta i trositi pare, da bi dobio nesto vrijednije sa 100% popusta...dakle ne isplati se...

Nabrzaka?? kaže...

ne, evo svima ce biti, samo tebi koji postavljas glupa pitanja nece!!! vec 100 puta prozvakane teme, ljudi, dajte malo citajte detaljnije ;)

pinci96 kaže...

?????????????????

polako decko, redeem je krajem mjeseca, to sta pise, to su oni stavili tako, bit ce kad bude...kao i svaki mjesec...

ali i koje koristi ti od toga, kad ce ionako rusi sa autofillerima sve pokupiti nakon 2-3 sek. a nama ce ostati bagge i pi...darije

15 godina
neaktivan
Lockerz

oho najavili reedem

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Ne šljaka :(

Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

Thanks, The Lockerz Team

Da je baba muško - deda bi bio gay

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Lockerz

To je to najavili su dva redeema za ovaj mjesec i pogidite sta?!Jedan ce biti samo za one koji su nesto kupili u shpu tj samo za Amerikance jer oni jedino (zasad) mogu kupovati u Shopu.Drugi je general za sve.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...
Axlus kaže...
RuskeGTT kaže...

sta mislite?

pa recimo da i da...ali da bi mogao kupiti neku vrijedniju stvar, trebao bi kupovati puno drugih stvari sa nesto manjim % popusta od maximalnog dostupnog, i tek onda bi ti se skupili ptz-i kojih bis mogao iskoristiti za 100% popusta za ipod recimo ili tako nesto...drugim rijecima, kupovati 10 i vise predmeta i trositi pare, da bi dobio nesto vrijednije sa 100% popusta...dakle ne isplati se...

Nabrzaka?? kaže...

ne, evo svima ce biti, samo tebi koji postavljas glupa pitanja nece!!! vec 100 puta prozvakane teme, ljudi, dajte malo citajte detaljnije ;)

pinci96 kaže...

?????????????????

polako decko, redeem je krajem mjeseca, to sta pise, to su oni stavili tako, bit ce kad bude...kao i svaki mjesec...

ali i koje koristi ti od toga, kad ce ionako rusi sa autofillerima sve pokupiti nakon 2-3 sek. a nama ce ostati bagge i pi...darije

No postoji kvaka. A to je da bodovi koje bi trebali dobiti kupovanjem u shopu ćemo dobiti tek za mjesec dana od kupovine.

D=mc2, Deinstein
17 godina
neaktivan
Lockerz

Nisam gledo ovu temu vec dobra 3 mjeseca, pa me samo zanima, jel istina da se bodovi resetiraju (gube) godinu dana nakon sto si postao lockerz korisnik?

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

To je to najavili su dva redeema za ovaj mjesec i pogidite sta?!Jedan ce biti samo za one koji su nesto kupili u shpu tj samo za Amerikance jer oni jedino (zasad) mogu kupovati u Shopu.Drugi je general za sve.

da lai su najavili otvorit shop za sve prije redema tako da bi svi trebali biti u istom a sad kk ce oni otvorit za sve :S

15 godina
Assassin kaže...

Nisam gledo ovu temu vec dobra 3 mjeseca, pa me samo zanima, jel istina da se bodovi resetiraju (gube) godinu dana nakon sto si postao lockerz korisnik?

da, kratko i jasno

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...
Assassin kaže...

da, kratko i jasno

Znaci, u 9. mjesecu ce mi bodovi doc na 0?

Nothing is true, everything is permitted...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice