Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.759
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz

Ako ti je tada godišnjica Smijeh

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina

nabijem ih...

15 godina
neaktivan
pinci96 kaže...

Jel zna neko kad će novi Redemption već tjedan dana mi piše da RESTOCKING

?????????????????

ne ne ne.....netreba nam jos ljudi kao sto si ti...mislim da je ovo nagluplje pitanje kojeneko moze pšostavit -.-
STRASNO.......naci tek si se reg i vec postavljas tako glupa pitanja.....

15 godina
neaktivan
Lockerz

koja je to glupost da se brisu bodovi alaaaaaa fuj fuj fuj

cc neko ako skuplja i skupi 200 ptz i   nista ne ugrabi na reddemu  i njemu se izbrisu bodovi cccc nakon godinu dana  cc

0 1 hvala 0
15 godina
Lockerzboy kaže...
pinci96 kaže...

Jel zna neko kad će novi Redemption već tjedan dana mi piše da RESTOCKING

?????????????????

ne ne ne.....netreba nam jos ljudi kao sto si ti...mislim da je ovo nagluplje pitanje kojeneko moze pšostavit -.-
STRASNO.......naci tek si se reg i vec postavljas tako glupa pitanja.....

stvarno e, dajte malo citajte prije...

Nabrzaka?? kaže...

koja je to glupost da se brisu bodovi alaaaaaa fuj fuj fuj

cc neko ako skuplja i skupi 200 ptz i    nista ne ugrabi na reddemu  i njemu se izbrisu bodovi cccc nakon godinu dana  cc

ee kompa, kad bi skupili SAMO 200, netko je skupio 10 puta vise, a nakon god dana ce sigurno imati i vise tisuca...pa sad ti ne potrosi na nesto i pustida se izbrisu, ne hvala ;)

15 godina
neaktivan
Assassin kaže...
Zvonimir Zubić kaže...
Assassin kaže...

Nisam gledo ovu temu vec dobra 3 mjeseca, pa me samo zanima, jel istina da se bodovi resetiraju (gube) godinu dana nakon sto si postao lockerz korisnik?

da, kratko i jasno

Znaci, u 9. mjesecu ce mi bodovi doc na 0?

nece... nego ces izgubit samo bodove koji si zaradio taj mjesec (znaci ako imas 1400 a u prvom mjesecu si zaradio 200 onda gubis 200 i tak svaki mjesec) znaci nejde odma na 0 ;))

17 godina
neaktivan
eRRoR4o4 kaže...
Assassin kaže...
Zvonimir Zubić kaže...
Assassin kaže...

Nisam gledo ovu temu vec dobra 3 mjeseca, pa me samo zanima, jel istina da se bodovi resetiraju (gube) godinu dana nakon sto si postao lockerz korisnik?

da, kratko i jasno

Znaci, u 9. mjesecu ce mi bodovi doc na 0?

nece... nego ces izgubit samo bodove koji si zaradio taj mjesec (znaci ako imas 1400 a u prvom mjesecu si zaradio 200 onda gubis 200 i tak svaki mjesec) znaci nejde odma na 0 ;))

Znaci, broje mi se samo bodovi u zadnjih godinu dana... Onda ok...

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
eRRoR4o4 kaže...

e za ovo prvo put cujem

15 godina
odjavljen
Lockerz

MA ljudi vi ovdje imate fantazije...Kakvo brisanje svaki mjesec? Kaj je vama? Ako je istina stavite link s LOCKERZ-a di to pise...Ja sam inace vec oko 1 god na stranici i nisam jos to cuo...

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo dobio sam poruku od LAB membera u vezi onog special redeema (samo za one koji kupe nesto u shopu).Reko sam mu da nije posteno da samo ameri imaju taj redeem i pito sam ga misle li otvoriti shop za international z-listere.Ovo mi je odgovorio:

Lockerz is trying to figure out the international SHOP issue as we speak.

Here's the issue: Whenever an item is sent overseas, it is charged with outrageous amounts of taxes and tariffs, due to the country they are going into. Lockerz doesn't want members to pay for that! THey're trying to find a solution.

That issue is more of a country specific/government issue. We'll have to wait and see how it goes.

Garin
LAB

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 9:03 (Perkan777).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
i nakraju će shvatit da se to nemože izbjeć i slijedit će vijest da Shop ostaje američka exkluziva ^^
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
eRRoR4o4 kaže...

e za ovo prvo put cujem

ma reko meni neki LAB member ali ako nesto redemas onda ti se produzuje za godinu dana ili tk nes nisam niti ja bas skuzil dok je meni govoril (da znam di je post bi kopiro ali nemogu ga nac :/)

EDIT: ne brise se svaki mjesec nego svaki mjesec nakon 1god recimo u 1.1.2010 si zaradio 200 dobova i ako nisi nis redemo (cak niti wallpaper) onda 1.1.2011. gubis 200 bodova ;))

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 11:40 (eRRoR4o4).
15 godina
protjeran

A zna možda neko kad če doči igre,muzika, filmovi i ta sranja ????

16 godina
neaktivan
Tinča kaže...

1. Upali komp.

2. Uključi browser (prije svega provjeri da li si spojen na net)

3. Utipkaj: www.lockerz.com

4. U donjem djeli naći ćeš karticu Contact Us.

5. Klikni na Contact Us.

6. U polje Name upiši ime, u polje email - svoju email adresu.

7. Iz padajućeg izbornika subject odaberi kategoriju. U tvojem slučaju: All other inquiries

8. U polje Message napiši svoju poruku.

9. Upiši captcha kod.

10. Klikni submit.

11. Sjedi i čekaj odgovor koj će doć u roku par sati do 2 dana.

Napomena!!

Gore navedeni postupak je isključivo za osobe sa osnovnim poznavanjem engleskoga jezika.

Ako ga ne znate, obratite se gospodinu Bandiću za pomoć.

And please, kids, do not try this at home!

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
16 godina
neaktivan

netko pokusava biti duhovit -.-

15 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice

ako nekome treba pozivnica neka mi pošalje e-mail preko PM-a... fali mi dosta ljudi za Z-listuPlač

16 godina
protjeran
Aj mi molim te posalji pozivnicu na 0dj3815p0z1vnic4m4@fag.net i oces mi molim te objasniti sto je lockerz?!Jel to neka stranica za popuste pri kupnji (cevapa)?
One line gives the other one // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
neaktivan
Lockerz

i ja sam jenput jel čevape :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
Aj mi molim te posalji pozivnicu na 0dj3815p0z1vnic4m4@fag.net i oces mi molim te objasniti sto je lockerz?!Jel to neka stranica za popuste pri kupnji (cevapa)?

hahaha, Nisi baš trebao biti tako grub Namigiva

Neka lijepo to stavi u potpis kao ja Smijeh

16 godina
protjeran
Zvonimir Zubić kaže...
Perkan777 kaže...

Al nemozes biti tako g*up.Cijelo vriejem govorimo da onaj koji treba pozivnicu nek napise e-mail adresu i najbrzi ce mu je poslat ili nek posalje nekom clanu PM sa mail adresom da mu je posalje.Uostalom svi clanovi na ovoj temi su vec clanovi Lockerza.

One line gives the other one // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
protjeran
Piroman007 kaže...
Tinča kaže...

1. Upali komp.

2. Uključi browser (prije svega provjeri da li si spojen na net)

3. Utipkaj: www.lockerz.com

4. U donjem djeli naći ćeš karticu Contact Us.

5. Klikni na Contact Us.

6. U polje Name upiši ime, u polje email - svoju email adresu.

7. Iz padajućeg izbornika subject odaberi kategoriju. U tvojem slučaju: All other inquiries

8. U polje Message napiši svoju poruku.

9. Upiši captcha kod.

10. Klikni submit.

11. Sjedi i čekaj odgovor koj će doć u roku par sati do 2 dana.

Napomena!!

Gore navedeni postupak je isključivo za osobe sa osnovnim poznavanjem engleskoga jezika.

Ako ga ne znate, obratite se gospodinu Bandiću za pomoć.

And please, kids, do not try this at home!

Ali poslao sam im pa mi nisu ništ odgovorili,a i postao sam z-lister prije 3 mjeseca i još ništa od majce niti maila

15 godina
Perkan777 kaže...
Zvonimir Zubić kaže...
Perkan777 kaže...

Al nemozes biti tako g*up.Cijelo vriejem govorimo da onaj koji treba pozivnicu nek napise e-mail adresu i najbrzi ce mu je poslat ili nek posalje nekom clanu PM sa mail adresom da mu je posalje.Uostalom svi clanovi na ovoj temi su vec clanovi Lockerza.

A i to šta kažeš

15 godina
neaktivan
Lockerz

eo meni danas došla ona zaštita za slušalice, ako je neko zainteresirtan ja mu prodam =D , nisam niš platio lijepo uredno došo paket na adresu

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
15 godina

Kakva zaštita? Daj mi slike pa ću razmislit.

16 godina
protjeran
Lockerz

Evo nesto gledo na youtubeu i nasao ovaj zanimljiv video.Vezan je u vezi placanja carine.

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Kakva zaštita? Daj mi slike pa ću razmislit.

http://www.deoslive.com/ultra-durable-aluminum/
samo što su narančaste

15 godina

Koliko? Btw je li to znači da one sluške na lockerzu su ustvari maske, one koje isto ovako izgledaju.

16 godina
neaktivan

pa kaj ove budaletine na carini vade sve iz kutija i tam s tim svrljaju po onom prasnjavom uredu? ne fala, ako cu ista kupovati od elektronike vani, sam cu si ic po to

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Koliko? Btw je li to znači da one sluške na lockerzu su ustvari maske, one koje isto ovako izgledaju.

50 kuna

16 godina
protjeran
marko009 kaže...

pa kaj ove budaletine na carini vade sve iz kutija i tam s tim svrljaju po onom prasnjavom uredu? ne fala, ako cu ista kupovati od elektronike vani, sam cu si ic po to

Da stvarno.Al jbg vani je sve punooooo jeftinije.Zali boze onog nexus one-a kako su smo kopali po njemu XD.

Nekuzim kad je posiljka besplatna.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice