Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.398.634
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
eRRoR4o4 kaže...

ako nisi brz sve ti ode tisuce stvari u nekoliko sekunda a nemaju neogranicenu kolicinu :P

to sam shvatio,ali kako uzeti nesto?kako uprijeti?

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
15 godina
neaktivan

kad otvore ides na reedem i onda ce ti sve biti zeleno i samo ispod stisnes reedem now i ona moras jos neke podatke popunit i to nezz ni ja tocno jer niti ja jos nikad nisam reedemo :D

16 godina
neaktivan
Lockerz

soory sto dusim ali kada otvore?

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e to ja nezz a nezz dali iko tu jos to zna ali kak sam skuzil uvijek pred kraj mjeseca ali nezz tocno koji dan i u kolko

15 godina
eRRoR4o4 kaže...

na lockerzu ako nesto "kupis" nemoras onda placat za to postarinu,carinu za to da ti dojde???http://max.tportal.hr/Lockerz--dobio-sam-ipod-nano-Video_6641_0__0.aspx tu u comments pise da je platio za ipod nano carinu 300kn :S

xd...moj video..los je, snimio cisto da dobijem par invitea...sada ga idem obrisati.....inace krivo sma napisoa nisma paltio 300 kn carine vec 383 kn ....

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
x360gamer kaže...
eRRoR4o4 kaže...

na lockerzu ako nesto "kupis" nemoras onda placat za to postarinu,carinu za to da ti dojde???http://max.tportal.hr/Lockerz--dobio-sam-ipod-nano-Video_6641_0__0.aspx tu u comments pise da je platio za ipod nano carinu 300kn :S

xd...moj video..los je, snimio cisto da dobijem par invitea...sada ga idem obrisati.....inace krivo sma napisoa nisma paltio 300 kn carine vec 383 kn ....

po kojoj logici si ti platio 383 kn malo je to puno ko sad tu koga laze

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
x360gamer kaže...
eRRoR4o4 kaže...

po kojoj logici si ti platio 383 kn malo je to puno ko sad tu koga laze

Pa Nano kod nas kosta 1650kn i on je platio porez od 23% i sta je sad tu puno. a za shuffle bi platio negde oko 110kn...

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
15 godina

istina, i niej uopce meni puno..vrijedilo je....+ ako nisi skuzio ja sma taj lik koji je stavuio taj video, ali sada sam ga obrisoa, snimit cu novi bolji...

zanima me dali se nano treba jeilbrejkati ili nesto da bih na njega stvaio igre s torrenta?

offtopic: dali ej tko dobio conf. email od lockerza?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
Lockerz

Nisam jos dobio mail ali rekli su do kraja tjedna, a za nano neznam, ja sam samo iphone i ipod touch pr0.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Nisam jos dobio mail ali rekli su do kraja tjedna, a za nano neznam, ja sam samo iphone i ipod touch pr0.

dobio si to ili?

15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

kakav ipod touch pro??? kaj ti je to? nam ipod touch samo kategorije po kapacitetu a ne pro?!? :S

x360gamer kaže...

istina, i niej uopce meni puno..vrijedilo je....+ ako nisi skuzio ja sma taj lik koji je stavuio taj video, ali sada sam ga obrisoa, snimit cu novi bolji...

zanima me dali se nano treba jeilbrejkati ili nesto da bih na njega stvaio igre s torrenta?

nezz dali se nano moze jailbreak XD e kakva je kamera na tom cudu? :P

ali da isplati se to za takve ali za macbook bi trebo carinu platit 2000 XDD

ok ja ciljam zasad ipod shuffle da znam kolko otprilike racunam carinu :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 22:33 (eRRoR4o4).
16 godina
neaktivan
Lockerz

ja cu sebi zadas gledati da uzem iPhone pa ga prdati i uzeti sebi novu konfu,ali naravno snovni,snovi slatki snovi.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

ja cu sebi zadas gledati da uzem iPhone pa ga prdati i uzeti sebi novu konfu,ali naravno snovni,snovi slatki snovi.Smijeh

nema iphona ima samo ipod

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

di ima iphone Neodlučan ja ga nemam samo ipod 64,32,8GB :/

16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Gman kaže...

nema iphona ima samo ipod

uuu,upravu si,zabunio se,onda cemo ovaj Xbox gledati.Namigiva

16 godina
neaktivan
eRRoR4o4 kaže...
LordShgi kaže...

kakav ipod touch pro??? kaj ti je to? nam ipod touch samo kategorije po kapacitetu a ne pro?!? :S

x360gamer kaže...

Krivo si me shvatio, mislio sam reci da sam pro za Iphone i iPod Touch jer sam iPhone kupio a iPod touch ni ne namjeravam jer imam iPhone ali kad pratim iPhone pratim i iPOd pa znam.

15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
eRRoR4o4 kaže...
LordShgi kaže...

x360gamer kaže...

Krivo si me shvatio, mislio sam reci da sam pro za Iphone i iPod Touch jer sam iPhone kupio a iPod touch ni ne namjeravam jer imam iPhone ali kad pratim iPhone pratim i iPOd pa znam.

ahaaa da za jailbreak ahh pa kai je to tesko spojis upalis i LET IT RAIN :D ja sam shvatil da si dobil to pa gledam wtf?? Kakav IPOD touch PRO xdd

16 godina
protjeran

Evo ja sam nakon 2 mjeseca na 200 bodova i nastavljam još!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 23:45 (Robi959).
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Imam pitanje. Ja sam na Zlisti ali nisam dobio nikakav mail, vec oko 1-2 tjedna cekam da mi posalju ali nikako da dobim mail. :( Dali imam nade da ce mi poslati majcu ili mail kakav?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Icuce objasnjavo sam u tom postu taj iPOd Touch PRo sto ste si vi zamislili. CItaj malo. Nije Let It Rain nego MAke it Ra1n i to nije za nano.

16 godina
Lockerz

a da jednostavno cekate da otvore 24/7 ptz place ? :)

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Icuce objasnjavo sam u tom postu taj iPOd Touch PRo sto ste si vi zamislili. CItaj malo. Nije Let It Rain nego MAke it Ra1n i to nije za nano.

ma skuzil sam ja reko si da si prO sto se tice ipod-a i iphone... a to make it let it isto dojde a nisam dugo jailbreak pa neznam :P a cek nano se nemoze jailbreak ili?? za to treba imat interneta a ak ga nano imaaa onda i ja idem pa nano XD

15 godina
WithSkill kaže...

Da i da sad kad sam napokon skupio za xbox dignu cijene za 4 puta. Ne hvala! Nek bar budu još dva reedema i ja miran. Iako znam da su mi šanse da uhvatim nešto minimalne.

16 godina
neaktivan
Lockerz

ja mislim da bi im na Lockezu bio pun pogodak da ubace par komada hardwera napr. koju grafu,proc ddr2/3 ram itd i malo periferije neke zvucnike,tipkovnicu ili glodavca nekog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

kad se to otvara?

sorry na duplom postu.

15 godina
neaktivan
Gman kaže...
WithSkill kaže...

kad se to otvara?

sorry na duplom postu.

rekli su negdje u ljeti ove god... sad dali ce i kda ce tocnoo to nezz ali ce cijene narast 4x (znaci PSP nece biti 200 nego 800) ;)

EDIT: sudjelujete u onoj nagradnoj igri od lockerza?? na twitteru :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 11:41 (eRRoR4o4).
16 godina
protjeran
Kad bi trebao biti reedem? Imam sad 200 bodova taman za PSP!
16 godina
neaktivan
Robi959 kaže...
Kad bi trebao biti reedem? Imam sad 200 bodova taman za PSP!

Samo sanjaj da ces ga uzeti, majce od 300 bodova otidu u 2min a kamoli PSP.

17 godina
neaktivan
Lockerz

jos mi fali 150ptza za garantiranje PSP-a znaci 1700ptza puno je ali bolje se to isplati nego nis, a onaj 24/7 ptz place ne vjerujem ja u to bas tako da bolje uzet jos nesto dok se moze samo mi je glupo kaj to garantiranje isto neznam kolko komada ima i kak to ide, na 2. valu sam mogo uzet onaj psp za 900ptza ali ne ja sam pohlepan i isao na macbook i lijepo izgubio oba dvoje a taman bi stigo psp uzet :'(

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 15:22 (Jari).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice