Evo vam stranica sa informacijama za Lockerz Checker.
I imate gore "POMOZITE MI JEDNIM KLIKOM" pa vas bi molio da stisnete pa mozda i ja dobim zvucnike :P.
Evo vam stranica sa informacijama za Lockerz Checker.
I imate gore "POMOZITE MI JEDNIM KLIKOM" pa vas bi molio da stisnete pa mozda i ja dobim zvucnike :P.
Dajte dosta spamanja s ovim. Svi cete dobiti zute.
evo sve sam poklikao:D
mislim da je ovo jos teze od lockerza, pa ko moze 1500 klikova skupit u mjesec dana, 1500bodova podjeljeno sa 30 dana ispadne 50klikova po danu, to stvarno neznam dal je moguce
molim sve zainteresirane forumase da odu na drugu temo o ecasting linkovima. Mislim da se ovdje moze naci 50 ljudi...dovoljno da svatko svaki dan prođe sve linkove na temi.
Pozdrav
http://www.e-castig.com/index.php?r=BoCP definitivno nije scam.Ja sam na njoj dobio već laptop.No, to je bilo davno :D
Evo sad koristim taj laptop :)
pa kolko onda ta stranica postoji
...opa nova stranica za nove naivčine..al nisam toliko lud da ostavim svoj lokerz jedini na kojem sam ostavio dobri dio života..xD
Nego jel se pripremate za reedem u ožujku ako ga bude? Imate sad cijeli mjesec da pripremanje i traženje programa a hvala Bogu ima ih...
evo i moj link http://www.e-castig.com/index.php?r=RkSz
POZIVNICU NA perkoxcar@email.t-com.hr HITNO
POZIVNICU NA perkoxcar@email.t-com.hr HITNO
poslano...
evo za e castig ako nije problim samo kilknite na ovaj link
http://www.e-castig.com/index.php?r=SdiM
Dajte ljudi prestanite s tim linkovima!!!! Ime ove teme je LOCKERZ i tu raspravljamo o njemu. ionako ima dovoljno spama na ovoj temi jos i vi s tim k*rcima j*bete narod ovdje!
Jednostavno te linkove stavite u potpis, i recite ljudima da kliknu :)
Evo jedna novost (moja za vas):
Dakle... Znate da sam uspio provalit u prošli redeem... E sad ću sve te stvari sa svim linkovima i vsim mogućem prebaciti na jedan blog i dati vam link da i vi redeemate... Napravit ću oko subote-nedjelje... Eh sad, stavit ću na blog jer nemam para za neke super extra hostinge... eh... nije baš lako sve te stvari staviti tako da ću "VAS" pitati što želite na "Vkm Redeem Page-u"... Prihvatit ću 10 prijedloga :D
Dakle... Znate da sam uspio provalit u prošli redeem... E sad ću sve te stvari sa svim linkovima i vsim mogućem prebaciti na jedan blog i dati vam link da i vi redeemate... Napravit ću oko subote-nedjelje... Eh sad, stavit ću na blog jer nemam para za neke super extra hostinge... eh... nije baš lako sve te stvari staviti tako da ću "VAS" pitati što želite na "Vkm Redeem Page-u"... Prihvatit ću 10 prijedloga :D
stavi ipod thouch..psp...ps3...xbox....i pod nano.....wii....dsi....amazion 100funti.....neznam...glavne stvari
Stavi Wii i iPod TOuch 8GB i iPod nano jer to mislim da vecina oce.
Hakeru, nemoj tuči gluposti. Ima takvih screenshotova SVUGDJE PO INTERNETU. Sve te stvari? Halo? pa o čem pričamo? kaj nije lako? linkove postaviti? ajd nemoj se praviti da si ti nešto Ishakirao itd. Ako si stvarno to uspio napraviti ondaj posta SourceCode od onog tvog programcica u VB. itd. I zapiši na blog PsP rachet and clark bundle.
PSP NIKAKO! To svi žele a jako je teško, tako da s tim jedino možte dobt ban! a za ostalo sve može... Stavit ću PayPal, konzole i ostalo što vi budete htijeli :)
lol ishakirao hahahaha pa prvo te Bill Gates treba zaposliti da bi mi mogao prodat priču da si haxo hahaha BANN ME MORE ukratko
PSP NIKAKO! To svi žele a jako je teško, tako da s tim jedino možte dobt ban! a za ostalo sve može... Stavit ću PayPal, konzole i ostalo što vi budete htijeli :)
Halo pa kakav ban pa očem pričaš ti? kaj buš stavljal na blog i ako ne postaš SourceCode od od onog VB programcica cemo te samtati majstorom koji je rušio sistem na ip adresi 127.0.0.1 i dobices prijavu. Zato ne glumi. i pročitaj post gore.
To svi žele huh SSG ili ti (Smijem Se Glasno) na hrvatskom LOL
Halo pa kakav ban pa očem pričaš ti? kaj buš stavljal na blog i ako ne postaš SourceCode od od onog VB programcica cemo te samtati majstorom koji je rušio sistem na ip adresi 127.0.0.0 i dobices prijavu. Zato ne glumi. i pročitaj post gore.
SSG hahahahahahahaha kakav kralj
Volio bi da staviš iPod Touch 8GB, X360, PS3, neke igre možda itd.
Halo pa kakav ban pa očem pričaš ti? kaj buš stavljal na blog i ako ne postaš SourceCode od od onog VB programcica cemo te samtati majstorom koji je rušio sistem na ip adresi 127.0.0.0 i dobices prijavu. Zato ne glumi. i pročitaj post gore.
Da kralj si ali ti se potrkao lapsus nije 127.0.0.0 nego 127.0.0.1
Sređeno
moze li mi netko objasniti kako funkcionira Lockerz?
Ti se svaki dan ulogiraš, odgovoriš na neko pitanje, dobijaš neke bodove zato i poslje bi trebao dobit neke nagrade za te bodove.
I poslje skužiš da je to prevara, baciš ekran kroz prozor i to je to.
Više štete nego koristi...
Ti se svaki dan ulogiraš, odgovoriš na neko pitanje, dobijaš neke bodove zato i poslje bi trebao dobit neke nagrade za te bodove.
I poslje skužiš da je to prevara, baciš ekran kroz prozor i to je to.
Više štete nego koristi...
bar mi nece biti dosadno,mozel pozivnica na pp?
koja ti je email adresa da ti mogu poslati?