Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.271
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
odjavljen
RE: Lockerz
Axlus kaže...

Pa razmisli malo, ako ps3 se kupi za 2100 kn a netko s bug foruma ga je platio 500 kn.

a dobro. onda budem prodo acc kad skupim bodova :D

http://regmasters.bloger.hr/
17 godina
Lockerz

Moze li se ista uzeti za nekih 100-150 bodova?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
goodye kaže...

Moze li se ista uzeti za nekih 100-150 bodova?

Igre, wallpaperi, neka tamo sr****... xD

BTW Play je buggovan totalka, pogledam video i

"Remember, you can only watch one movie per..." neznam šta već...

Ja trenutno imam 367 ptzova mislim

15 godina
odjavljen
Lockerz

de da samo još pitam kad reedemam. i npr dođe mi paket doma i ja neću uzet, jer ne želim platit

šta bude s paketom? šta bude samnom? dobijem neku kaznu nešta ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

cito sam malo prijašnje postove..i u jednom je bilo receno da za poštarinu uzmu 20 ptz-a i da onda KAO ne moraš platit poštarinu nego da oni plate,a ako nemaš tih 20 ptz-a onda moraš platit sam...jel ima nešto u tome??

izvinjavam XD se ako je vec bilo rjeci o tome...ali stvarno mi se nije dalo citati dalje postove i tražiti odgovor! :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pero žarulja kaže...

cito sam malo prijašnje postove..i u jednom je bilo receno da za poštarinu uzmu 20 ptz-a i da onda KAO ne moraš platit poštarinu nego da oni plate,a ako nemaš tih 20 ptz-a onda moraš platit sam...jel ima nešto u tome??

izvinjavam XD se ako je vec bilo rjeci o tome...ali stvarno mi se nije dalo citati dalje postove i tražiti odgovor! :D

nema toga...ako je bilo neznam al sad vise nema

16 godina
odjavljen
Lockerz

Evo ljudi, ovo je sad novo pisalo na lockerz stranici:

Member Appreciation Redemption Update: To all of our members who have signed up for the Redemption on 2/25, we wanted to give you a reminder of the wave times.

Wave 1 will start sometime between 6:00-7:00 p.m.
Wave 2 will start sometime between 8:00-9:00 p.m.
Wave 3 will start sometime between 10:00-11:00 p.m.

All of these times will be in Eastern Standard Time. Only members who signed up will be able to enter PTZ PLACE to redeem. If you have more questions about the Member Appreciation Redemption, please read our FAQ.

I sad, ja ne shvaćam, ja sam ponovno otišao na onu stranicu za vrijeme i namjestio sam za Eastern Standard Time i na Zagreb, i dobio sam ovo:

Lokacija                        Lokalno vrijeme           Vremenske zone
New York (U.S.A. - New York)    ponedjeljak, 22. veljača 2010, 00:00:00    UTC-5 hours EST
Zagreb (Croatia)    ponedjeljak, 22. veljača 2010, 06:00:00    UTC+1 hour CET
Corresponding UTC (GMT)    ponedjeljak, 22. veljača 2010, 05:00:00

I što bi sada to točno značilo? Za koliko sati više ili manje? Tu gore piše -5, a malo dolje +1.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

oni nisu u new yourku .. amerika je ogromna ako nisi znao -.-'

Neoverclockabilni - Shit happens, Prodajem G9x zapakiran za 500kn.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni stranica lokerz trenutno ne radi.jeli i vama isto?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
majka kaže...

meni stranica lokerz trenutno ne radi.jeli i vama isto?

radi kolko tolko^^

16 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi shvatite LOCKERZ je EST CENTRAL. Nek neko da tocne sati pa cu staviti 3 odbrojavanja u aplikaciju tako da vam u njoj pise kolko jos do valova.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ej ljudi, jel zna mozda netko kolika carina bi bila za onaj PSP bundle koji kosta 200 bodova? ja gledam dal ici na to ili neku igru za PC ....

0 0 hvala 0
17 godina
LordShgi kaže...

Ljudi shvatite LOCKERZ je EST CENTRAL. Nek neko da tocne sati pa cu staviti 3 odbrojavanja u aplikaciju tako da vam u njoj pise kolko jos do valova.

Prvi val je kod nas u 0-1h.

Drugi val je 2-3h.

Treći val je 4-5h.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

e je ima neko nekog u pošti da pita za te poštarine to svi pitaju a niko nezna -.-

15 godina
neaktivan

ljudi nisam bas u toku pa neznam jel bilo prica o tome, a jel se zna kad ce biti 4 wave,onaj besplatni ?

16 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi trebam help imam lockerz acc na njemu 252 PTZ koje mislim potrositi na Wii sad neznam kako to napravit jel se trebam samo logirat ili nesto stvarno mi nije jasno trebam help btw imam Z-List dodao sam vise od 20 frendova 45+ soo nemam stvarno pojma kako to radi oko reddemanja tih stvari a stvarno bi htio dobit Wii. Hvala

Sala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

molio bih ove koji su nesto dobili ako mogu rec koliko posto od vrijednosti nagrade ide na carinu i pdv, i je li ta vrijednost obracunata prema vrijednosti koju lockerz navede na paketu ili to ovi po katalogu racunaju?

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

molio bih ove koji su nesto dobili ako mogu rec koliko posto od vrijednosti nagrade ide na carinu i pdv, i je li ta vrijednost obracunata prema vrijednosti koju lockerz navede na paketu ili to ovi po katalogu racunaju?

hahaha ... pa da .. oni na carini su zatrpani raznim katalozima od konzuma, ktca, plodina, dEbille, adma, protisa, feniksa, itd. i gledaju kolko sta kosta i onda ti lupe carinu, pdv, skladistenje i ostalo ...

rofl

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 20:50 (rebelsy).
16 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi trebam help imam lockerz acc na njemu 252 PTZ koje mislim potrositi na Wii sad neznam kako to napravit jel se trebam samo logirat ili nesto stvarno mi nije jasno trebam help btw imam Z-List dodao sam vise od 20 frendova 45+ soo nemam stvarno pojma kako to radi oko reddemanja tih stvari a stvarno bi htio dobit Wii. Hvala

Sala

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
strojek kaže...

ljudi nisam bas u toku pa neznam jel bilo prica o tome, a jel se zna kad ce biti 4 wave,onaj besplatni ?

eno malo ore je bila rasprava o tome...pogledaj barem tu str koja je zadnja ...

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
marko009 kaže...

hahaha ... pa da .. oni na carini su zatrpani raznim katalozima od konzuma, ktca, plodina, dEbille, adma, protisa, feniksa, itd. i gledaju kolko sta kosta i onda ti lupe carinu, pdv, skladistenje i ostalo ...

rofl

sori, ali ti si debil... na carini imaju kataloge po kojima racunaju npr. davanja, carinu i homologizaciju za uvoz automobila, nisu to katalozi na koje ti mislis (oni kojima ti svakodnevno zatrpavaju sanducic)...

15 godina
neaktivan
Lockerz

onda se to ne zove katalog .. nego nekako drukcije .. a ne katalog ... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Poštarine se plajacu po KG kolko je sta tesko, samo neznam kolko se placa 1 KG

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
marko009 kaže...
rebelsy kaže...
marko009 kaže...

rofl

sori, ali ti si debil... na carini imaju kataloge po kojima racunaju npr. davanja, carinu i homologizaciju za uvoz automobila, nisu to katalozi na koje ti mislis (oni kojima ti svakodnevno zatrpavaju sanducic)...

Čovječe, pa i ti si, ako nisi shvatio da se on samo šali Izlanuo se

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

onda se to ne zove katalog .. nego nekako drukcije .. a ne katalog ... 

konkretno za automobile: Katalog orijentacijskih vrijednosti rabljenih motornih vozila...

btw, meni to bas i nije zvucalo ko sala, vec ko sprdnja... ako sam u krivu, prihvati moje isprike

15 godina
ToMisLaW kaže...

Poštarine se plajacu po KG kolko je sta tesko, samo neznam kolko se placa 1 KG

ne, carine sde placaju po vrijednosti paketa koji lockerz stavi na paket....da je po KG ima onda  bi ja ipdo nano koji je tezak svega 30 grama platio 10 kn :D

a ne 400 !!!!

p.s.- malo im je bugoviti play...kada ce doci shoping??

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
Lockerz

ljudi za nas koji nismo uzeli Member Appreciation Redemption kada je nama reddemanje i u koliko sati???

Sala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

U vezi carine placa se 23% vrijednosti + tezina , a general rendeem je 26-27 nezna se tocno vrijeme !!!

TJ-Lux
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
salafredo kaže...

ljudi za nas koji nismo uzeli Member Appreciation Redemption kada je nama reddemanje i u koliko sati???

Sve piše, stari moj, SVE PIŠE!!

Ova tema ne bi imala 199 str. da ljudi ne bi pisali 9213821x isto pitanje, a odg. se nalazi u prethodne 2-3 str....

Sad sam ti mislio napisati, ali mi ne radi....hm...ugl, kad se ulogiraš, na početnoj str. ti piše! ;)

15 godina
neaktivan
Lockerz

lockerz je dobra stranica :))

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 23:15 (crash_owerride).
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice