Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.391.271
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molio bih neko racionalno objasnjenje za ovo
ahahahahahahahahhahahaahahaahahaha
BTW stigla mi majca danas :) :)
LJUDI DOŠLA MI MAJICA PRIJE 5 MINUTA :D :D :D
HAHAHA
nemam kamere da snimim :P
JOJ JBT NOSIT ĆU OVO NA TJELESNI U ŠKOLI :D :D
ma dobro...imaju tvoji frendovi mob pa ce slikati jer ce biti odusevljeni pa ces nam ti staviti tu, da slinimo malo...:)
pa pogledajte okolo po temi ovi je dobija ipod ovi ps3 ovi xbox...
a to sam cuo kao i ostali,i na youtubu inboxing,..a trazio bih ja tu po temu..ali brate sto je je ima 200 stranica...zanima me od ovih sto imaju po nekoliko k bodova...sta meni sad vrijedi skupljati bodove ako nema nista od toga
ma ovi sta imaju vise k bodova 7000+ se znalo dogodit da mu napisu da mu nece dat nagradu jer je dosa do bodova ilegalnim putem, ali mozes osvojit nema ti to veze koliko bodova imas samo da imas bodova za uzet nagradu
HAHAHA
ma dobro...imaju tvoji frendovi mob pa ce slikati jer ce biti odusevljeni pa ces nam ti staviti tu, da slinimo malo...:)
Imam I ja mobitel ali neznam kako video s mobitela stavit na komp.Imam I USB za to,ali svaki put kad probam folder je prazan.
P.S.Ovo je malo čudno.Ja sam napisao svoju adresu sa č i ć a i dalje su mi uspjeli poslat.Na paketu piše Ante Kovaia a ja sam napisao na stranicu Ante Kovačića.Znači da nema veze da li koristimo svoja slova.
nema 100 videa ja sam to primjera radi dao ... mi namjerno prkosimo lockerzu baš da nam da nagrade a oni neće moći odoliti pa će dati iz svoga đepa ... jbt dok neprobaš neznaš ti samo po prićama znaš da je lockerz scam po nićem drugom brao ... aj odi negdje drugo trollati a ne ovjde =D ... sori faco što se mi nadamo ipod-u , xbox-u , psp-u ....
nema 100 videa ja sam to primjera radi dao ... mi namjerno prkosimo lockerzu baš da nam da nagrade a oni neće moći odoliti pa će dati iz svoga đepa ... jbt dok neprobaš neznaš ti samo po prićama znaš da je lockerz scam po nićem drugom brao ... aj odi negdje drugo trollati a ne ovjde =D ... sori faco što se mi nadamo ipod-u , xbox-u , psp-u ....
Već si valjda pogledao taj video. Jedan video možeš samo JEDNOM pogledati.
HAHAHA
Imam I ja mobitel ali neznam kako video s mobitela stavit na komp.Imam I USB za to,ali svaki put kad probam folder je prazan.
P.S.Ovo je malo čudno.Ja sam napisao svoju adresu sa č i ć a i dalje su mi uspjeli poslat.Na paketu piše Ante Kovaia a ja sam napisao na stranicu Ante Kovačića.Znači da nema veze da li koristimo svoja slova.
umjesto č ć š ž đ stavi c c s z d
Već si valjda pogledao taj video. Jedan video možeš samo JEDNOM pogledati.
sad sam skuzio da je to neki bug samo sa prikazom, normalno sam prvi put pogledao video, stvar je u tome da napise 0 PTZ, a nakon refresha stranice pribroje mi se 4 boda, tako da je sve ok
ajd vi molim vas meni objasnite kakve oni imaju koristi od toga sto dijele besplatne nagrade...
pa ovako npr i oni zaraduju ova opcija Play to, ti npr ti das svoj video i platis im npr 100 000 dolara i oni ti stave video medu play...
i eto tvoj video bude popularnij
Lockerz dobiva pare od sponzora (nike,adidas,all star,youtube).Kao prvo znate da je bez pristanka tvrtke zabranjeno upotrbljavat njihov logotip u bilo kakve svrhe.To vam je dokaz da oni vec imaju sklopljene neke ugovore i da ih te tvrtke sponzoriraju u zamjenu za dailies (to je jedan oblik ankete).A ovo novo s sekcijom Play radi na nacelu da oni "unajmljuju" nekome taj prostor da bi mogli stavljat svoj video.
BTW jel ovi videi rade po slicnom nacelu kao dailies da se svaki dan moze gledati isti video ili?
mislim da ne, sada pregledas sve i dobijes kolko dobijes bodova a ona opet cekas da stave kaj novo...
mislim da ne, sada pregledas sve i dobijes kolko dobijes bodova a ona opet cekas da stave kaj novo...
OK.Ja mislimda sljedeci redeem cijene idu gore 4x ali nece biti stalne nagrade jos.Barem ja tako mislim.
glupo što je samo 1 video dnevno
glupo što je samo 1 video dnevno
nije jedan nego svaki video mozes pogledat jednom
kako je mutavo, zar nisu bar za još 1 h mogli pomaknut? da bude od 6-7?
znaci 25.2. je za nas koji smo kupili sanse.... a kada je general redemption?
Mora li se svaki video pogledati do kraja da bi dobio 2 boda?
A što ako redeemam neku nagradu i onda prije nego sto mi je posalju skuze da sam varao, mogu li upasti u neke probleme zbog toga?
ako imas legalno zaradenih 9k bodova garantiraj si nagradu i uzmi nesto najvrednije bezobzira na carinu ispat ce te punnoooo jeftinije nego da kupujes!
gdje se nalaze ti filmići za play opciju..
mene zanima kolka bi bila otprilike carina za wii?
I mene isto to zanima :S
Oko 400 kn ja mislim.
Oko 400 kn ja mislim.
Ništa od Wiija :O
kolko dođe carina za iPod 8 gb?
SAMOREKLAMA:
Ako zelite znati prvi kad je general rendeem, upalite program dolje kad prođu ova prva 3 vala i komp ce vam svirati, otvoriti ptz place kad je rendeem.
www.moonlight-gaming.com/LockerzChecker.zip
Oko 400 kn ja mislim.
si siguran?
Oko 400 kn ja mislim.
si siguran?
Pa razmisli malo, ako ps3 se kupi za 2100 kn a netko s bug foruma ga je platio 500 kn.