Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.826
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz

xD imam 98 prihvaćenih prijatelja od čega je 1 pravi (un-fake) Belji se To se zove snaga volje...

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
17 godina

Da se svaki dan logiraš na svih njih i skupljaš bodove na njima, to bi bila snaga volje.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan

Povremeno se i tog sjetim... Cool

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
15 godina
odjavljen
Lockerz

pitam po neznam koji puta ali, evo opet. -.-

kolka bi mogla bit carina za Wii?

http://regmasters.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HeadHunter500 kaže...

xD imam 98 prihvaćenih prijatelja od čega je 1 pravi (un-fake) Belji se To se zove snaga volje...

na kojem si servisu radio e-mailove??? (yahoo, gmail, hotmail il nekom drugom)

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
15 godina
system kaže...
HeadHunter500 kaže...

na kojem si servisu radio e-mailove??? (yahoo, gmail, hotmail il nekom drugom)

ja sam po malo na svima i na net.hr gmx,mail.com

15 godina
neaktivan
K1so kaže...

pa racunaj...ako je gamer za 150$ platio preko 300 kn ...onda ti za wii od 200$ ces platit oko 500 kn tak sam si bar ja racunala...i ja bi wii.....smrc :(

15 godina
neaktivan
Lockerz

Jeli na wii imas piratskih igara ili moras kupiti orginal?I   PSP nigdje u ponudi ne vidim.A evo nasao sam ali kosta 675 a nemam toliko.Sta da izaberem za dobiti??????Mozda neki   iPod 16 GB Nano????dajte savjet.

jeli se ko prijavio za prvi val?

0 0 hvala 0
15 godina
majka kaže...

Jeli na wii imas piratskih igara ili moras kupiti orginal?I   PSP nigdje u ponudi ne vidim.A evo nasao sam ali kosta 675 a nemam toliko.Sta da izaberem za dobiti??????Mozda neki   iPod 16 GB Nano????dajte savjet.

jeli se ko prijavio za prvi val?

na wii ti idu pirati,imas psp assains creed ,psp go,psp rat... savjet uzmi najbolje sta mozes ili bilo sta ako uspijes ako previse biras na kraju nista neces dobit!

15 godina
neaktivan
Lockerz

ajd mi recite samo jel su prijave bile i prosle il nisu jos bile ?

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e je neko može napisati kada će točno biti to djeljenje nagrada da oped nefulam a jako želim ipod touch =D ... btw imam 700 bodova da uzmem neš pametnije ili ipod i kolko bi bila zanjega odprilike carina??

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja cu vjerojatno uzet wii...a zasto onaj jedan psp sa igricom rachet nesto kosta 200 ptz, aa isti psp sa igricom assassins creed bloodlines kosta 900 ptz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LiL'Jo kaže...
K1so kaže...

pa racunaj...ako je gamer za 150$ platio preko 300 kn ...onda ti za wii od 200$ ces platit oko 500 kn tak sam si bar ja racunala...i ja bi wii.....smrc :(

Naisa sam na ovo objasnjenje pa me zanima da li je to istina?

Ak je roba izvan EU vrijednosti do 5000 kn, plača se carina od 10% + 22% pdv + 20 kn takse. - Lara385

15 godina
neaktivan
Lockerz

meni je onda glupo narucivat ako cu platit 400 kn...kako moze bit tako skupa carina

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kako se mogu prijaviti za jedan val danas?18.veljace?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

E da je samo carina. Takav je cili život. :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
majka kaže...

Kako se mogu prijaviti za jedan val danas?18.veljace?

Zasto ne procitas par postova unatrag??? Btw ima na oglasnoj ploci lockerza.

15 godina
neaktivan
Lockerz

zato sto sam trazio i nisam nasao i u postovima gore i gdje je ta oglasna ploca?stvarno ne znam.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

je može neko neš tu napisati mal objasniti kako se za to treba prijaviti, kada je to djeljenej nagrada ?? aj nek neš neko gukne ! ak je nekom problem tu objasniti je mi može na msnu ili na pm ?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Kod mene nema ove slike.

http://blog.lockerz.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2010/02/PTZ-PLACE-SECRET1.jpg

da nije u tome problem?i ako jest zasto je ne mogu otvoriti na reedem.

sta trebam uraditi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
majka kaže...

Kod mene nema ove slike.

http://blog.lockerz.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2010/02/PTZ-PLACE-SECRET1.jpg

da nije u tome problem?i ako jest zasto je ne mogu otvoriti na reedem.

sta trebam uraditi?

to ni meni nije jasno :$

15 godina

brzo, brzo GDJE MOGU SE PRIJAVITI ZA REEDEM????

gdje je ta oglasna ploca

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
Lockerz

The time to PLAY is almost here! When we launch PLAY, you'll earn PTZ and get to watch some great videos. We'll be starting out with a handful of some of our favorite webisodes and shows, and asking our members to let us know what videos they'd like us to include as we build the best collection worldwide.

molim vas jel mi to netko može prevest?! :)) HVALA!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pero žarulja kaže...

The time to PLAY is almost here! When we launch PLAY, you'll earn PTZ and get to watch some great videos. We'll be starting out with a handful of some of our favorite webisodes and shows, and asking our members to let us know what videos they'd like us to include as we build the best collection worldwide.

odi na google.translate.com

15 godina
x360gamer kaže...

gdje je ta oglasna ploca

a ovo

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
Lockerz
Vratite se oko ponoci ..
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
x360gamer kaže...

gdje je ta oglasna ploca

Pa piše tomorrow evening(sutra navečer) napisno prije 21 sat  znači danas navečer u Americi.Ovdje su ti svjetski satovi. Sad ti je 10:00 u NY pa negdje za 10h budeš se mogao prijaviti.

16 godina
protjeran
pero žarulja kaže...

Govore da ce uskoro pustiti PLAY odjel i da ces mocu zaradjivati bodove gledajuci video.Na pocetku ce biti nesto slicno serijama ali u web izdanja i to puno kracem.Kasnije ces moci i predlagati koji bi video htio gledat.

BTW da malo razjasnim situaciju u vez redeema.

1.Biti ce 4 vala nagrada (stavljat ce nagrade u 4 navrata)

2.Za prva 3 vala cete moci kupiti ulaznicu (suta od 2 h ujutro pa do subote do 2h ujutro).

3. 1 val=100 ptz ; 2 vala=250 ptz ; 3 vala=350 ptz

4.Kad kupite ulaznicu dobiti cete informaciju u koje tocno vrijeme se odrzava redeem za svaki val (datum je vec poznat a to je 25)

5.Necete moci od frenda saznat kad je redeem pa da i vi uletite jer ce samo oni koji su kupili ulaznicu moci uci.

6.Biti ce jedan general redemption poslije svih ovih valova i on ce biti besplatan za sve clanove ali se nece znati vrijeme.

7.Na svakom valu biti ce obnvoljen cijeli stock to znaci svaki val biti ce dostupne sve nagrade.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo program je gotov ovo su karakteristike:

-možete birati između 4 pjesme i nečujnog moda

-jednostavno korisničko sučelje

-kada ga aktivirate pritiskom na gumb on se spušta dolje u tray gdje ga možete i ugasiti.

-Kada počne rendeem on pušta pjesmu koju ste odabrali ili nečujno ako ste tako odbrali i pokazuje prozorćič da je rendeem počeo

-također dok rendeem počne upali se i browser u kojem se otvara lockerz ptzplace

Ako nadete kakve bugove ili zelite da nesto dodam slobodno javite na shiqqqi@gmail.com

DOWNLOAD LINK:http://www.moonlight-gaming.com/LockerzChecker.zip

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 16:02 (LordShgi).
Moj PC  
3 0 hvala 7
17 godina
LordShgi kaže...

Evo program je gotov ovo su karakteristike:

-možete birati između 4 pjesme i nečujnog moda

-jednostavno korisničko sučelje

-kada ga aktivirate pritiskom na gumb on se spušta dolje u tray gdje ga možete i ugasiti.

-Kada počne rendeem on pušta pjesmu koju ste odabrali ili nečujno ako ste tako odbrali i pokazuje prozorćič da je rendeem počeo

-također dok rendeem počne upali se i browser u kojem se otvara lockerz ptzplace

Ako nadete kakve bugove ili zelite da nesto dodam slobodno javite na shiqqqi@gmail.com

DOWNLOAD LINK:http://www.moonlight-gaming.com/LockerzChecker.zip

Koje su melodije i možemo li se tijekom redeema logirati s ptzplace ili to mora ići kroz lockerz.com?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice