Ja sam narucivo preko paypala na ebayu ali ne sa novcima sa lockerza, vec sa novcima koje sam prebacio za vize
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.807
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je*eno, ali u vrijeme valova, bit ce na stranici ljudi ko na thompsonovom konecertu u zg xD
Meni se ovo ne svidja.Biti ce previse ljudi.Iako volim da znam kad je redeem ali ovo je previse.
bit ce katastrofa kao kod svakog redeema kad je bio poznat datum i vrijeme milion ljudi stisce refresh stranica pada pod navalom,ljudi psuju sve zivo i nezivo i proklinj lockerz.
katastrofa
...i dam se kladiti da ce na svakom waveu imat po par stvari od svake nagrade...
Vi koji ste se registrirali preko paypala u Sloveniji, jel se to ucinili tek tako nonšalantno jer to bas ne ide tako kolko sam se raspitao, oni mogu zatraziti ptovjeru dokumentacije, a di si onda lazare?
Znaci da ipak ne isplati se...
vako je meni KILLERDOG kaza:
"u sloveniji (kao i drugim državama) ti možeš bez problema otvoriti račun za nerezidenta,to je sve regularno
otvoriš račun u bilo kojoj banci, trebaš številjku (nešto kao porezni broj) koji dobiješ u općini, ako ideš u brežice pazi ne rade četvrtkom šalteri
za ostalo moram prvo provjeriti s moderatorima da li mogu staviti ( i ne neću to slati preko pm nikome )
mene su tražili (i za hr čak ) nekih 2 mj. nakon registracije"
Cek, samo malo. Je li moguće onda kupiti neku stvar na jednom valu, i onda još jednu?
Ovako: Redemption će se 100 % dogoditi u jednom od ovih dana (wikipedia): http://en.wikipedia.org/wiki/February
ja imam paypal na usa, dobio sam 25$ , a poslali su mi mail da ce mi vratit bodove jer kao nemogu primit novce na paypal account :D
ja imam paypal na usa, dobio sam 25$ , a poslali su mi mail da ce mi vratit bodove jer kao nemogu primit novce na paypal account :D
Hehe meni su isto poslali mail a ja spisko sve pare.Neka samo vrate necu se zaliti.
Cek, samo malo. Je li moguće onda kupiti neku stvar na jednom valu, i onda još jednu?
Ovako: Redemption će se 100 % dogoditi u jednom od ovih dana (wikipedia): http://en.wikipedia.org/wiki/February
Nekuzim ti taj link.Kakve veze on ima s redemptionom.
Nekuzim ti taj link.Kakve veze on ima s redemptionom.
Ima veze, zato što (ako malo scrollaš), dolje pišu neki datum poput International Mother Language Day ili Presidents Day , a pošto su oni stavili redeem na Novu Godinu, prilično sam siguran da će naći nešto poput ovoga.
krivo citate ... tamo pise ... nesto kao da ces morati dati ptzove da saznas kad je datum i u koje vrijeme (sutra ce reci kolko ptzova ce to kostat)
So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen
krivo citate ... tamo pise ... nesto kao da ces morati dati ptzove da saznas kad je datum i u koje vrijeme (sutra ce reci kolko ptzova ce to kostat)
So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen
ak ce tak biti, onda trazimo dobrovoljca koji je voljan potrositi svoje bodove za dojavu pa da onda podjeli to sa nama
vratili su mi 300ptza jer nemogu primit pare u hrvatsku, fala bogu sad imam 1509ptz za rezervirat nagradu
da ako bude tako, onda ljudi dajte bar recite kad ce biti reedem nama sirotinji (s manje ptz) jer ako mi neki budemo to zatrazili necemo mici na wallpaper dobiti xD
ja imam 1000 bodova ... ak to da se dozna kad ce bit reedem bude preko 100 ptza ... ne uzimam ... jer to mi onda isto ne garantira da cu uvatit nesto :P
vratili su mi 300ptza jer nemogu primit pare u hrvatsku, fala bogu sad imam 1509ptz za rezervirat nagradu
Za rezervaciju moras platit samo rezervaciju+nagradu koju zelis uzet. To ti ispadne malo glupo.Ja ti savjetujem da pricuvas bodove kad izadju iz bete ako neces uzeti nista ovaj redeem.
BTW koji lol vratili su mi bodove a ja potrosio pare. LOL
takodjer i ja potrosio novce a ptzovi mi svi na broju :D
Za rezervaciju moras platit samo rezervaciju+nagradu koju zelis uzet. To ti ispadne malo glupo.Ja ti savjetujem da pricuvas bodove kad izadju iz bete ako neces uzeti nista ovaj redeem.
BTW koji lol vratili su mi bodove a ja potrosio pare. LOL
plus nagradu ? od kud ti to
vratili su i meni, ajd opet sam na 600... sad ne znam sta uzet :D
treba se netko žrtvovati za nas da uhvatimo koju nagradu
Imam pitanje za vas. Što mi je bolje uzeti, a ako imam 800 ptz - i velike šanse za 900 ptz?
Imam pitanje za vas. Što mi je bolje uzeti, a ako imam 800 ptz - i velike šanse za 900 ptz?
uzmi realnost za 800 bodova... dok ti doscrollas do toga kaj hoces mozes si ga pusit nema sanse da odabires... kaj prvo vidis lupaj
uzmi realnost za 800 bodova... dok ti doscrollas do toga kaj hoces mozes si ga pusit nema sanse da odabires... kaj prvo vidis lupaj
Hvala. Također, imam još jedno pitanje.
Nešto sam pročitao da nakon što kliknemo redeem na redemptionu da će se onda pojaviti neki page gdje se moramo ponovno registrirati ili nešto slično. Što je onda autofill i kako ga nabaviti?
Nešto sam pročitao da nakon što kliknemo redeem na redemptionu da će se onda pojaviti neki page gdje se moramo ponovno registrirati ili nešto slično. Što je onda autofill i kako ga nabaviti?
nikakvo ponovno registriranje nego upisujes osobne podatke samo za dostavu posiljke
nikakvo ponovno registriranje nego upisujes osobne podatke samo za dostavu posiljke
Cek, znači to se upisuje nakon što kliknem reedem? Što je to autofill?
Evo ljudi pa čitajte, naručio sam si 25$ za paypal, nisam se regao al kolega moj jest i vratili su nam ptz-e jer RH ne podržava primanje love ukratko : Hello,
Jack
To su za mene lopovi!!!...I sad imam acc od lokerza sa 414 bodova a ne mislim ga koristit,baš jadno
Evo ljudi pa čitajte, naručio sam si 25$ za paypal, nisam se regao al kolega moj jest i vratili su nam ptz-e jer RH ne podržava primanje love ukratko : Hello,
Jack
To su za mene lopovi!!!...I sad imam acc od lokerza sa 414 bodova a ne mislim ga koristit,baš jadno
Pa lol pa nemogu oni zaobici ZAMP, paypal nije podrzan u hrvatskoj i nemozes dobiti pare.