Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.807
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
RE: Lockerz
TJ-Lux kaže...
Jel iko ista narucio s eBay-a pomocu PayPal-a i dobio to na kucnu adresu??

Ja sam narucivo preko paypala na ebayu ali ne sa novcima sa lockerza, vec sa novcima koje sam prebacio za vize

Chuck Norris twita na facebook_u xD
16 godina
neaktivan
Lockerz
OMG, biti ce 4 wawea i reci ce nam datume i vrijeme.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Je*eno, ali u vrijeme valova, bit ce na stranici ljudi ko na thompsonovom konecertu u zg xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...
OMG, biti ce 4 wawea i reci ce nam datume i vrijeme.

Meni se ovo ne svidja.Biti ce previse ljudi.Iako volim da znam kad je redeem ali ovo je previse.

bit ce katastrofa kao kod svakog redeema kad je bio poznat datum i vrijeme milion ljudi stisce refresh stranica pada pod navalom,ljudi psuju sve zivo i nezivo i proklinj lockerz.

katastrofa

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

...i dam se kladiti da ce na svakom waveu imat po par stvari od svake nagrade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Vi koji ste se registrirali preko paypala u Sloveniji, jel se to ucinili tek tako nonšalantno jer to bas ne ide tako kolko sam se raspitao, oni mogu zatraziti ptovjeru dokumentacije, a di si onda lazare?

Znaci da ipak ne isplati se...

vako je meni KILLERDOG kaza:

"u sloveniji (kao i drugim državama) ti možeš bez problema otvoriti račun za nerezidenta,to je sve regularno
otvoriš račun u bilo kojoj banci, trebaš številjku (nešto kao porezni broj) koji dobiješ u općini, ako ideš u brežice pazi ne rade četvrtkom šalteri

za ostalo moram prvo provjeriti s moderatorima da li mogu staviti ( i ne neću to slati preko pm nikome )

mene su tražili (i za hr čak ) nekih 2 mj. nakon registracije"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Cek, samo malo. Je li moguće onda kupiti neku stvar na jednom valu, i onda još jednu?

Ovako: Redemption će se 100 % dogoditi u jednom od ovih dana (wikipedia): http://en.wikipedia.org/wiki/February

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

ja imam paypal na usa, dobio sam 25$ , a poslali su mi mail da ce mi vratit bodove jer kao nemogu primit novce na paypal account :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HarryPlopper kaže...

ja imam paypal na usa, dobio sam 25$ , a poslali su mi mail da ce mi vratit bodove jer kao nemogu primit novce na paypal account :D

Hehe meni su isto poslali mail a ja spisko sve pare.Neka samo vrate necu se zaliti.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
protjeran
Axlus kaže...

Cek, samo malo. Je li moguće onda kupiti neku stvar na jednom valu, i onda još jednu?

Ovako: Redemption će se 100 % dogoditi u jednom od ovih dana (wikipedia): http://en.wikipedia.org/wiki/February

Nekuzim ti taj link.Kakve veze on ima s redemptionom.

16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...

Nekuzim ti taj link.Kakve veze on ima s redemptionom.

Ima veze, zato što  (ako malo scrollaš), dolje pišu neki datum poput International Mother Language Day ili Presidents Day , a pošto su oni stavili redeem na Novu Godinu, prilično sam siguran da će naći nešto poput ovoga.

D=mc2, Deinstein
16 godina
neaktivan
Lockerz
Isuse a dati ce vam datum sutra jbt. Normalno da ce biti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

krivo citate ... tamo pise ... nesto kao da ces morati dati ptzove da saznas kad je datum i u koje vrijeme (sutra ce reci kolko ptzova ce to kostat)

So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen

Neoverclockabilni - Shit happens
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 19:27 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

krivo citate ... tamo pise ... nesto kao da ces morati dati ptzove da saznas kad je datum i u koje vrijeme (sutra ce reci kolko ptzova ce to kostat)

So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen

ak ce tak biti, onda trazimo dobrovoljca koji je voljan potrositi svoje bodove za dojavu pa da onda podjeli to sa nama Cool

17 godina
neaktivan
Lockerz

vratili su mi 300ptza jer nemogu primit pare u hrvatsku, fala bogu sad imam 1509ptz za rezervirat nagradu

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

da ako bude tako, onda ljudi dajte bar recite kad ce biti reedem nama sirotinji (s manje ptz) jer ako mi neki budemo to zatrazili necemo mici na wallpaper dobiti xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja imam 1000 bodova ... ak to da se dozna kad ce bit reedem bude preko 100 ptza ... ne uzimam ... jer to mi onda isto ne garantira da cu uvatit nesto :P

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jari kaže...

vratili su mi 300ptza jer nemogu primit pare u hrvatsku, fala bogu sad imam 1509ptz za rezervirat nagradu

Za rezervaciju moras platit samo rezervaciju+nagradu koju zelis uzet. To ti ispadne malo glupo.Ja ti savjetujem da pricuvas bodove kad izadju iz bete ako neces uzeti nista ovaj redeem.

BTW koji lol vratili su mi bodove a ja potrosio pare. LOL

15 godina
neaktivan

takodjer i ja potrosio novce a ptzovi mi svi na broju :D

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Jari kaže...

Za rezervaciju moras platit samo rezervaciju+nagradu koju zelis uzet. To ti ispadne malo glupo.Ja ti savjetujem da pricuvas bodove kad izadju iz bete ako neces uzeti nista ovaj redeem.

BTW koji lol vratili su mi bodove a ja potrosio pare. LOL

plus nagradu ? od kud ti to

15 godina
neaktivan
Lockerz

vratili su i meni, ajd opet sam na 600... sad ne znam sta uzet :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

treba se netko žrtvovati za nas da uhvatimo koju nagradu

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Imam pitanje za vas. Što mi je bolje uzeti, a ako imam 800 ptz - i velike šanse za 900 ptz?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Imam pitanje za vas. Što mi je bolje uzeti, a ako imam 800 ptz - i velike šanse za 900 ptz?

uzmi realnost za 800 bodova...  dok ti doscrollas do toga kaj hoces mozes si ga pusit nema sanse da odabires... kaj prvo vidis lupaj

16 godina
odjavljen
blekl kaže...
Axlus kaže...

uzmi realnost za 800 bodova...  dok ti doscrollas do toga kaj hoces mozes si ga pusit nema sanse da odabires... kaj prvo vidis lupaj

Hvala. Također, imam još jedno pitanje.

Nešto sam pročitao da nakon što kliknemo redeem na redemptionu da će se onda pojaviti neki page gdje se moramo ponovno registrirati ili nešto slično. Što je onda autofill i kako ga nabaviti?

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...
blekl kaže...
Axlus kaže...

Nešto sam pročitao da nakon što kliknemo redeem na redemptionu da će se onda pojaviti neki page gdje se moramo ponovno registrirati ili nešto slično. Što je onda autofill i kako ga nabaviti?

nikakvo ponovno registriranje nego upisujes osobne podatke samo za dostavu posiljke

16 godina
odjavljen
blekl kaže...
Axlus kaže...
blekl kaže...
Axlus kaže...

nikakvo ponovno registriranje nego upisujes osobne podatke samo za dostavu posiljke

Cek, znači to se upisuje nakon što kliknem reedem? Što je to autofill?

D=mc2, Deinstein
16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ljudi pa čitajte, naručio sam si 25$ za paypal, nisam se regao al kolega moj jest i vratili su nam ptz-e jer RH ne podržava primanje love ukratko : Hello,

Your PTZ have been returned from your PayPal redemption. Outlined in my last email the country you reside in is only able to send PayPal payments and not receive them. This is unfortunately a PayPal restriction. Please check the PayPal website if you have any further questions about countries that can receive payments. Please feel free to email me with any additional questions.
Your Lockerz Friend,

Jack

To su za mene lopovi!!!...I sad imam acc od lokerza sa 414 bodova a ne mislim ga koristit,baš jadno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bubimir kaže...

Evo ljudi pa čitajte, naručio sam si 25$ za paypal, nisam se regao al kolega moj jest i vratili su nam ptz-e jer RH ne podržava primanje love ukratko : Hello,

Your PTZ have been returned from your PayPal redemption. Outlined in my last email the country you reside in is only able to send PayPal payments and not receive them. This is unfortunately a PayPal restriction. Please check the PayPal website if you have any further questions about countries that can receive payments. Please feel free to email me with any additional questions.
Your Lockerz Friend,

Jack

To su za mene lopovi!!!...I sad imam acc od lokerza sa 414 bodova a ne mislim ga koristit,baš jadno

Pa lol pa nemogu oni zaobici ZAMP, paypal nije podrzan u hrvatskoj i nemozes dobiti pare.

15 godina
neaktivan
Lockerz
Ja sam potrosio pare s PayPal-a , dal mogu imat problema zbog toga ako budu negdje provijeravali????
TJ-Lux
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice