garantiraj si nagradu za 3500 bodova ili cak dvije! he he
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.930
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna ko šta s 7609 bodova
Saznaj nam kad je reedem i garantiraj si imac
zna ko šta s 7609 bodova
Lol tebi je sigruan perament ban.
zna ko šta s 7609 bodova
Kupis meni MacBook netreba pro, obicni.
Dali bi me mogli zezat ako imam na dva svoja maila profil na lockerzu
hahah svi ćemo završit u ćuzi zbog lokerza
i mene zanima. ja imam 3, ali 2 ne koristim
Mozete imati jedan account po svakoj osobi.Tako ako imate npr. za estru,brata,mamu ili tatu po jedan acc sve je u redu.
Pitanje:
Address 1: 123 Lockerz Street
Address 2*: Apt. 4
City: Pittsburgh
Dakle Koa je razlika između adrese 1 i 2 i zašto je 2 optinal. Znači gdje da stavim pod jedan ili dva, ili pod jedan ide ime, a pod dve broj ulice???
Pomognite!
Fala
Pitanje:
Dakle Koa je razlika između adrese 1 i 2 i zašto je 2 optinal. Znači gdje da stavim pod jedan ili dva, ili pod jedan ide ime, a pod dve broj ulice???
Pomognite!
Fala
To ti je ako imas dva mjesta prebivanja.Ali trebas staviti pod jedan obavezno
aha, fala
Evo nesto svjeze s Lockerza
Someone leaked a screen shot from our next redemption and it's making its way all over the Internet! So, we thought we might as well show it you ourselves right here. Get ready to roll!
Nekuzim sta to znaci a nasao sam i sliku pa ako netko zna nek kaze.Ja mislim da bi to bio kao neka igra na srecu ali ne kuzim mozes li tu popusit.
Someone leaked a screen shot from our next redemption and it's making its way all over the Internet! So, we thought we might as well show it you ourselves right here. Get ready to roll!
Nekuzim sta to znaci a nasao sam i sliku pa ako netko zna nek kaze.Ja mislim da bi to bio kao neka igra na srecu ali ne kuzim mozes li tu popusit.
meni izgleda da cemo morat platit bodove da mozemo redemat....nadam se da nije tako...
Ja sam se žalio na support i kod Kathy Savitt što ne mogu dobiti PayPal novce. Naravno, jedni su mi ponovno poslali novce na slovenski PayPal, a drugi mi vratili PTZ.
PayPal novce sam gotovo potrošio. Thanks Lockerz.
meni izgleda da cemo morat platit bodove da mozemo redemat....nadam se da nije tako...
Hmm meni isto tako nesto slici.Mozda koliko cemo puta moci redeemat.Ovo mi se nimalo ne svidja.Iako se meni cini kao neka slot mashina.Povuces rucku i mozda dobijes nesto.
Hmm meni isto tako nesto slici.Mozda koliko cemo puta moci redeemat.Ovo mi se nimalo ne svidja.Iako se meni cini kao neka slot mashina.Povuces rucku i mozda dobijes nesto.
samo neznam zasto nema opcija da platis za sva 4 redema,mozda to znaci da ce jedan biti besplatan...
nezz .. izgleda da cu uzet 2 sanse za reedem (moci cu sigurno uzeti 25$ ako nista drugo) ...
Meni jedino logično objašnjenje je da ćemo morati platiti za upad, i to za koliko upada (max 3) tako da nitko ne može biti na sva 4. I samo se prvi puta može platiti za upad.
onda je logicno ako platim za upad ... za sva 3 upada .. da znam tocno vrijeme kad ce to bit...
edit: ak ovaj reedem ne uhvatim nista (pod time ne racunam paypal i te nagrade) ... odustajem od lockerza ...
Ljudi sve vam lijepo piše bit će 4 vala kao što ste rekli \350 bodova da sudjeluješ u 3 od tih vala,250 za 2 puta 100ptza za 1 šansu ,a 4. je valjda za sve. Je ću ići na jednu šansu pušto imam 435boda a probat ću s ipadom 8GB ili wii-om.
Edit:malo kasnim.
Meni to igleda kao sobe. ona najskuplja "soba" možda ima najviše nagrada ova druga malo manje a ova treća ima najmanje. kolko platiš tolke šanse imaš :D
Noooooooooooooooooooo,fuck!Ja imam 297 bodova,damnit!A oću Wii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kak sad? xDD :(
zna ko šta s 7609 bodova
5000$ na paypalu?
Pitanje:
Pomognite!
Fala
Ne, to nije drugo mjesto prebivanja nego za poštu da se lakše snadje, uglavnom to je za Ameriku jer oni zive u zgradama po 100 stanova, tako da "Apt. 4" konkretno predstavlja 'Apartment 4' iliti stan broj 4.
Evo ti prijevod: "Slika sa naseg iduceg redemptiona je procurila na internet i sada je svugdje! Tako da vam i sami mozemo pokazati ocemu se radi.". A 'Get ready to roll!' je metafora za 'kocku'. Najvjerojatnije je to nesto tipa, za 100 bodova ces moci pokusati redeemati poklon jednom, ako ti ga netko 'pokupi pred nosom', to je to. Za 250 i 350 ces vjerojatno imati 2 ili 3 sanse za zamjenu bodova za poklon, naravno skuplje, ali imas vise sansi nesto osvojiti, tako da ce vjerojatno 'tona' korisnika sa =>300 bodova uzeti opciju za 100 bodova i ciljati na igricu, ako ne uspiju nista, a 'bogatiji' ce se osigurati za barem dvije sanse. To je moje misljenje, iako tako nemora biti.
Znaci kada idem redeem moram pripremit jos sto ptza?
Mozete imati jedan account po svakoj osobi.Tako ako imate npr. za estru,brata,mamu ili tatu po jedan acc sve je u redu.
a sta ako nisu podatci od sestre brata itd. nego neki izmisljeni ( fejk) i ne koristimo te accounte
nezz .. izgleda da cu uzet 2 sanse za reedem (moci cu sigurno uzeti 25$ ako nista drugo) ...
kak češ uzet kad ti za paypal vraćaju bodove jer si iz RH
kak češ uzet kad ti za paypal vraćaju bodove jer si iz RH
al primi pare svejedno, neka greska :O