sad nemogu docekat 10 navecer XD
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.053
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjeruj i ja čekam. Al kao da mi pravi neku smicalicu. nezz zašto ali zašto bi mi on to rekao tek u 10 navečer??? nema logike...
vjeruj i ja čekam. Al kao da mi pravi neku smicalicu. nezz zašto ali zašto bi mi on to rekao tek u 10 navečer??? nema logike...
Nema logike zašto bi ti to uopće rekao kada redeem treba biti surprise.
vidiš u to ja i sumnjam :(
vidiš u to ja i sumnjam :(
Cekaj po kojem nasem vremenu bi ti on trebao javiti za redeem.
mozda ce ti reci u 10 navecer zato sto ce vec tada biti redem gotov
A logicno je da subotom navecer bude reedem ... jer svi iz EU su skoro vani a na to lockerz i cilja (da sto manje EU membera uzme nesto da ne moraju slati tak daleko nagrade)
A logicno je da subotom navecer bude reedem ... jer svi iz EU su skoro vani a na to lockerz i cilja (da sto manje EU membera uzme nesto da ne moraju slati tak daleko nagrade)
Da i ja sam tako razmisljao,sto bi se dzaba trosili da salju za Evropu,kad mogu da podele sve po Americi.
Scorpion ajde mi ti daj logicno objasnjenje zasto si mi dao TD na moj post ... -.-'
Scorpion ajde mi ti daj logicno objasnjenje zasto si mi dao TD na moj post ... -.-'
hahh lol.. iso sam ti dat TU i stisnuo jedno 5 puta ono nista, mislim firefox me nesto
stisnem na TD isto nista, otisao nesto napravit, evo sad se vratim tek sad sam vidio da je ostao TD
sry
sad neznam dal se smije imati autorefresher na mozzili
sad neznam dal se smije imati autorefresher na mozzili
nemozes autorefresher, samo autofill
mozda ce ti reci u 10 navecer zato sto ce vec tada biti redem gotov
čak sam o tom i razmišljo da me hoće shebat. da ja svima kažem da će mi on tad javt i da nas bude što manje. zato ja ću od 9 do 10 h bit na lockerzu za svaki slučaj :)
Evo je i frend smo napravili jos jedan program.
Posto mi je palo napamet da necu ici nigdje iz kuce (bolestan sam) odlucio sam koristit program koji ce sluziti kao budilica.
Tj. sam odaberem interval po kojem ce pregledavat stranicu a onda kad se promjeni pusti neku pjesmu (po mom odabiru).
Evo ss
možeš ga uploadati poslati mi link na pm, plizz??? pošto meni onaj tvoj prošli program neradi :(((
Pa lol napravisiga ako znas bar nesto malo o c++ to ti je lagano za napraviti. Cak imas 2 nacina.
Pa lol napravisiga ako znas bar nesto malo o c++ to ti je lagano za napraviti. Cak imas 2 nacina.
Upravo tako.Prvo je bilo sa sistemskim zvukom beep ali nije radilo.Hmm neznam zasto.A sad s wmwareom.
Molim.
imam ja jedan mali programcic koj sam nabavio sa jednog drugog foruma,program isto refresha ptzplace i onda kad bude promjena pusti zvuk sirene tak da se moze cuti!ak ga ko hoce budem ga uploadao pa tu postao link
Molim.
samo ti uplodaj :)
Molim.
http://www.megaupload.com/?d=C4ZHPTXL .....evo ekipa!
The file you are trying to access is temporarily unavailable.
De molim te uploadaj na zshare molim te!!
edit:
netreba :)
neradi
neradi
program ne radi ili link?
Molim.
hmm program radi samo sad dal ce javit neznam, i neznam koju on stranicu osvjezava opce
mislim da se nesmije niti to koristit jer iako si ti logout na lockerzu sa istog IP-a ide refresh tako da nebi aj rađe nista od toga koristio
Molim.
hmm program radi samo sad dal ce javit neznam, i neznam koju on stranicu osvjezava opce
pa ptzplace.lockerz.com , u postavkama si nastimas svakih kolko milisekundi da ti provjerava s time da mozes stavit kvacicu da ti random jos provjerava uz to....
mislim da se nesmije niti to koristit jer iako si ti logout na lockerzu sa istog IP-a ide refresh tako da nebi aj rađe nista od toga koristio
pa to je istina...ako u totalno istom vremenskom razmaku stalno dolazi zahtjev sa istog IP-a naravno da je to to o cemu su napisali u Terms of Use. tzv.refresheri