najbolje ne koristit ta go*na i gotovo :)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.902
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma dajte ljudi, izdrzite to je jos 2 dana najvise
kaj neka tišina
kaj neka tišina
Nakon ovog Reedema sajt ide u puni pogon pa je onda bolje da sačuvamo bodove i to je to..
Kada sajt ide u puni pogon,cijene će biti 4x veće...:D
da ali će bit 15+ načina zarade, naveo sam 10 gore :D
btw 455 ptz-a evo još mi jedan joino (ne fejk) danas sam ukupno dobio 16 ptz-a !!! YEAH!! Ja sam sad sretan xD
ali i dolaze novi nacini zarade bodova :P
I nagrade će se stalno moć uzimat ;)
I nagrada će bit puno manje ;-)
meni tu smrdi nesto, jer ipak su u pitanju milijoni clanova, pa od kud ce oni uzimat te nagrade da ih salju, 100% nije sve tako divno i krasno kao se cini, onda nitko ence kupovat kod njih nego ce samo skupljat bodove
meni tu smrdi nesto, jer ipak su u pitanju milijoni clanova, pa od kud ce oni uzimat te nagrade da ih salju, 100% nije sve tako divno i krasno kao se cini, onda nitko ence kupovat kod njih nego ce samo skupljat bodove
kao što rekoh "NAGRADA ĆE BIT PUNO MANJE" i bit će 4x
poznavajuci lockerz i poucen dosadasnim NEispunjavanjem obecanja i uzastopnim odgadanjem, mislim da od svega toga jos par mjeseci nece biti nista...
trgovina će se kasnije otvoriti, a opcije PLAY (upiši http://www.lockerz.com/play) će se otvoriti posloje redeem-a :D
Mislim da im jos uvijek negdje na stranici pise kao budite s nama ove jeseni (jesen 2009) kada ce stranica izaci iz bete..... Mislim da pise negdje pod info ili FAQ
više nepiše :S
poznavajuci lockerz i poucen dosadasnim NEispunjavanjem obecanja i uzastopnim odgadanjem, mislim da od svega toga jos par mjeseci nece biti nista...
Nije istina da ne ispunjavaju obećanja. Točno bi bilo da idu politickim putem i ne daju potpune informacije. Pazi, svi smo mislili da je nagrada "beskonacno" i da mozemo narucit cim skupimo neke bodove, kasnije se ispostavilo da ima sacica nagrada, naravno njima u korist, jer oni su tu radi njih, kao sto smo i mi, ne obrnuto. A jedina inkonsistencija koju primjecujem je ta sa kasnjenjem, stranica je trebala izac iz bete jos prosle godine, ali naravno kad su vidjeli da su masovno zaradjivali zasto bi stali prije vremena?
Ukrako mi smo naivni, i sav ovaj trud je diskutabilno uzaludan, ali se i dalje trudimo.
samo se nadam da je onaj lab reko da ce rec kad je redeem u 10 jer ako kaze prije postoji sansa da se rasiri informacija pa mozda je cak u 10 :D
ako mi i kaže, neću reći javno već samo na PM registriranim korisnicima BUG-a :)
ako mi i kaže, neću reći javno već samo na PM registriranim korisnicima BUG-a :)
Ok od 21:00 bit ću ONLINE pa očekujem PM sa vremenom reedema,Viktore.!
Ja mislim da ce tebi veceras riknut inbox zbog navale....
I ja isto...
ja sam online ti samo posalji vrijeme pa da probam nesto pokupit! ;-)
I ja ocekujem PM ako nesto saznas
I ja isto očekujem PM...:D
Ajde pošalji i meni PM molim te,biću online
da mu je mislio rec kad je redeem rekao bi mu vec, tak da smanjite dozivljaj...
Koja je poanta slanja 50 PM-ova? Napisi ovdje kad pocne i gotovo...lakse je i tebi i nama....zar ne?
Koja je poanta slanja 50 PM-ova? Napisi ovdje kad pocne i gotovo...lakse je i tebi i nama....zar ne?
da, lakše je al opet onda će znat cijeli svijet...
a dobro je onaj prije tebe reko "Da mi je htio reć, već bi mi reko :(" al ok :)
ak mi nekaže šaljem mu "VELIKU" nogu u du*e :D
edit:
ok, ovdje ću objavit :D
Omg,,, kak znaš da sam Viktor???? p.s. mislim da te znam tak da mi nemoj objavit prezime :)