Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.867
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
Lockerz

sad nemogu docekat 10 navecer XD

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

vjeruj i ja čekam. Al kao da mi pravi neku smicalicu. nezz zašto ali zašto bi mi on to rekao tek u 10 navečer??? nema logike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Lockerz
Vkm996 kaže...

vjeruj i ja čekam. Al kao da mi pravi neku smicalicu. nezz zašto ali zašto bi mi on to rekao tek u 10 navečer??? nema logike...

Nema logike zašto bi ti to uopće rekao kada redeem treba biti surprise.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
crystal6 kaže...
Vkm996 kaže...

vidiš u to ja i sumnjam :(

16 godina
protjeran
Vkm996 kaže...
crystal6 kaže...
Vkm996 kaže...

vidiš u to ja i sumnjam :(

Cekaj po kojem nasem vremenu bi ti on trebao javiti  za redeem.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

mozda ce ti reci u 10 navecer zato sto ce vec tada biti redem gotov Smijeh

15 godina
neaktivan
Lockerz

A logicno je da subotom navecer bude reedem ... jer svi iz EU su skoro vani a na to lockerz i cilja (da sto manje EU membera uzme nesto da ne moraju slati tak daleko nagrade)

My software doesn't have bugs, it only develops random features

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

A logicno je da subotom navecer bude reedem ... jer svi iz EU su skoro vani a na to lockerz i cilja (da sto manje EU membera uzme nesto da ne moraju slati tak daleko nagrade)

Da i ja sam tako razmisljao,sto bi se dzaba trosili da salju za Evropu,kad mogu da podele sve po Americi. Namigiva

15 godina
neaktivan
Lockerz

Scorpion ajde mi ti daj logicno objasnjenje zasto si mi dao TD na moj post ... -.-'

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

Scorpion ajde mi ti daj logicno objasnjenje zasto si mi dao TD na moj post ... -.-'

hahh lol.. iso sam ti dat TU i stisnuo jedno 5 puta ono nista, mislim firefox me nesto

stisnem na TD isto nista, otisao nesto napravit, evo sad se vratim tek sad sam vidio da je ostao TD

sry

17 godina
neaktivan
Lockerz

sad neznam dal se smije imati autorefresher  na mozzili

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jari kaže...

sad neznam dal se smije imati autorefresher  na mozzili

nemozes autorefresher, samo autofill

15 godina
strojek kaže...
Vkm996 kaže...

mozda ce ti reci u 10 navecer zato sto ce vec tada biti redem gotov Smijeh

čak sam o tom i razmišljo da me hoće shebat. da ja svima kažem da će mi on tad javt i da nas bude što manje. zato ja ću od 9 do 10 h bit na lockerzu za svaki slučaj :)

15 godina
neaktivan
meni je stranica stalno upaljena nikad se nezna
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo je i frend smo napravili jos jedan program.

Posto mi je palo napamet da necu ici nigdje iz kuce (bolestan samMršti se) odlucio sam koristit program koji ce sluziti kao budilica.

Tj. sam odaberem interval po kojem ce pregledavat stranicu a onda kad se promjeni pusti neku pjesmu (po mom odabiru).

Evo ss

Eto vam moj i frendov novi program Eto vam moj i frendov novi program
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 16:05 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

možeš ga uploadati poslati mi link na pm, plizz??? pošto meni onaj tvoj prošli program neradi :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Pa lol napravisiga ako znas bar nesto malo o c++ to ti je lagano za napraviti. Cak imas 2 nacina.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...

Pa lol napravisiga ako znas bar nesto malo o c++ to ti je lagano za napraviti. Cak imas 2 nacina.

Upravo tako.Prvo je bilo sa sistemskim zvukom beep ali nije radilo.Hmm neznam zasto.A sad s wmwareom.

16 godina
neaktivan
daj mi lockerz program od fileta
Neznam di se ide za to .
16 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

Molim.

15 godina
neaktivan

imam ja jedan mali programcic koj sam nabavio sa jednog drugog foruma,program isto refresha ptzplace i onda kad bude promjena pusti zvuk sirene tak da se moze cuti!ak ga ko hoce budem ga uploadao pa tu postao link

15 godina
Perkan777 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Molim.

samo ti uplodaj :)

15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
Perkan777 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Molim.

http://www.megaupload.com/?d=C4ZHPTXL .....evo ekipa!

15 godina
Lockerz

The file you are trying to access is temporarily unavailable.

De molim te uploadaj na zshare   molim te!!

edit:

netreba :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 17:27 (Vkm996).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

neradi Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

neradi Plač

program ne radi ili link?

17 godina
neaktivan
strojek kaže...
Vkm996 kaže...
Perkan777 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Molim.

hmm program radi samo sad dal ce javit neznam, i neznam koju on stranicu osvjezava opce

17 godina
neaktivan
Lockerz

mislim da se nesmije niti to koristit jer iako si ti logout na lockerzu sa istog IP-a ide refresh tako da nebi aj rađe nista od toga koristio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...
strojek kaže...
Vkm996 kaže...
Perkan777 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Molim.

hmm program radi samo sad dal ce javit neznam, i neznam koju on stranicu osvjezava opce

pa ptzplace.lockerz.com , u postavkama si nastimas svakih kolko milisekundi da ti provjerava s time da mozes stavit kvacicu da ti random jos provjerava uz to....

15 godina
neaktivan
Jari kaže...

mislim da se nesmije niti to koristit jer iako si ti logout na lockerzu sa istog IP-a ide refresh tako da nebi aj rađe nista od toga koristio

pa to je istina...ako u totalno istom vremenskom razmaku stalno dolazi zahtjev sa istog IP-a naravno da je to to o cemu su napisali u Terms of Use. tzv.refresheri

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 17:53 (blekl).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice