vjeruj mi to ti duže traje :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.397.044
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nađeš nagradu koju želiš, klikneš redeem now, upišeš podatke što brže možeš i to ti je to :D
Sva sreca pa mi ide tipkanje 100 na sat :D
A zašto trebaš upisati svoje podatke kada ih upisuješ na svom accountu?
A zašto trebaš upisati svoje podatke kada ih upisuješ na svom accountu?
Upisivanje svojih podataka ponovo ti je valjda neka vrsta anti-spam zastite, ak me kuzis kaj hocu reci...?
Mozel pozivnica na :
mirsadselimovic@hotmail.com
Dobio sam pozivnicu..
Poslo sam ti.
Poslo sam ti.
Neznam koliko treba da stigne al nije doslo nista..nema ni u spam niti bilo gdje..inace na taj mail mi samo dolazi vazna posta tak da nema..probaj na ovo :
skproductions2007@gmail.com
Redemption reminder: Autofill and roboform are allowed, but use of bots, scripts, repeated refreshing, or anything that violates our Terms of Use is forbidden, and can get you banned from the site.
znaci taj program nije dozvoljen po tome
Poslo sam ti.
Neznam koliko treba da stigne al nije doslo nista..nema ni u spam niti bilo gdje..inace na taj mail mi samo dolazi vazna posta tak da nema..probaj na ovo :
skproductions2007@gmail.com
Poslo sam ti..........
Pa on ti se ne logira na tvoj acc.Nego samo osvjezava i pregledava body stranice.
I da program koristi proxy.
Petak navecer... 11 sati redeem? Vrijeme je za birati: zivot ili redemption...
Petak navecer... 11 sati redeem? Vrijeme je za birati: zivot ili redemption...
Misliš danas ili sutra ali imam osječaj da če biti danas !!!
slazem se program samo osvjezava stranicu i nema veze sa tvojim racunom tako da tebe nemogu bannat inace reedem je danas al neznam u koliko sati vjerovatno navecer kao sto obicno bude!i kad se nagrade razgrade nema vise do iduceg mjeseca!
Redem bi po svemu sudeci trebao biti danas kasno navecer 23.00 - 1.00.
Uvijek je tako negdje bio pa mislim da ce biti tako i ovaj put.
BTW na svom imam 1400 a na sestrinom 400 bodova.Sta bi dao da uzmem macbook.Sta vi predlazete sa 1400 bodova?
Evo ona stranica svima poznata po predvidjanju restocka.
Samo neznam zasto su stavili kao dva vala kad su reli da ce staviti sve od jednom.
Da skratimo prepiranje oko vremena kada ce bit redemption:
Buduci da je redemption jednom mjesecno izmedju redemptiona i zivota bi izabrao redemption - otic van mozes svaki dan a pokupit nekaj vrijedno za nista bas i ne...
Razlika izmedju naseg i americkog vremena je 9 sati. Tocnije oni su -9 sati u odnosu na nas - buduci da oni stavljaju redemption oko podneva kod nas bi to bilo onda oko ponoci.
Lockerzu je u interesu da sto vise zarade i sto manje potrose. Manje ce ti ljudi biti u mogucnosti reedemat nesto radnim tjednom u sred bijela dana (pon-sub) tako da definitivno nece biti u nedjelju.
Osim toga oni u nedjelju ne rade...briem.
Znaci ostaju mogucnosti petak oko ponoci ili subota oko ponoci.
Na prvi pogled mogucnost reedema na ta dva vremena je 50-50 ALI neki ljudi (najvise djecurlija koja ide u skolu) su subotom doma zbog cega ce bit manja vjerojatnost da daju
reedem za sred vikenda.
Na kraju moj osobni zakljucak je da je 70% sansa da je reedem veceras oko ponoci....
Se slazete?
Evo napokon sam skupio 20 mailova 18 fakeova lol
nemrem postal niti jedan invite, tj sve kaj pošaljem ne stigne..probo sam poslat frendovima i nejde, i onda sma probo i na svoj drugi mail poslat pa ne dolazi ni tamo....zna možda netko zašto?
nemrem postal niti jedan invite, tj sve kaj pošaljem ne stigne..probo sam poslat frendovima i nejde, i onda sma probo i na svoj drugi mail poslat pa ne dolazi ni tamo....zna možda netko zašto?
Hmm cini se da je danas redeem tj. za nekoliko stai pa su blokirali invitove da neko ne bi nabrzinu napravio par fejkova i tako dobio bodove.
ajde samo da danas svi tu imamo srece pa nest uzmemo
evo novosti!
Redemption update: 1. We have thousands and thousands of prizes for this redemption, including the most popular electronics and gifts suggested by our members. 2. In response to our international members' concerns about duties and taxes on prizes--we've heard you loud and clear! We'll have thousands of e-gifts. 3. We will have many of the same prizes from the last redemption, and we won't raise PTZ levels on those prizes. 4. We do not allow exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on prizes. Please select very carefully. 5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize each redemption. 6. Redemption can happen anytime: night, day, weekdays, weekends -- so get ready! 7. Please allow 3-4 weeks for delivery.
Kak ja nikad ne naletim na nekom kome treba pozivnica?? :(
Evo m0g mišljenja:
Reedem je DANAS OKO 23:30,0.00 i 1:00 ujutro.Nema kad biti nego danas 100%!!Ovaj vikend je tu da zbuni velik broj korisnika kako bi smanjili promet na stranicu.Tako da imajte strpljenje i malo sreće uza sebe i danas će te ugrabiti nešto.Sretno svima
Evo m0g mišljenja:
Reedem je DANAS OKO 23:30,0.00 i 1:00 ujutro.Nema kad biti nego danas 100%!!Ovaj vikend je tu da zbuni velik broj korisnika kako bi smanjili promet na stranicu.Tako da imajte strpljenje i malo sreće uza sebe i danas će te ugrabiti nešto.Sretno svima
U potpunosti se slazem.I ja mislim isto.Veceras ili nikad.
Vidite odjednom kako se blizi ponoc dolazi sve vise informacija.Malo sumnjivo.
jedini nacin da uvatimo nesto .. je da sjedimo i refreshamo stranicu :P
fuck, najgore je sto se svejedno placa PDV na nagradu... jebote drzava
ali danas je iPod moj
Perkan,daj molim te program na PP...:D
Nego,ja idem za iPod Touch 8GB,poželite mi sreću!
Ja cu probat ipod touch 64gb upecat.....to je 800 bodova...a ja imam taman tolko par bodova vise... to mi nije dosta? jer ono kao neki bodovi za postarinu jos trebaju tak nest?
Redem bi po svemu sudeci trebao biti danas kasno navecer 23.00 - 1.00.
Uvijek je tako negdje bio pa mislim da ce biti tako i ovaj put.
BTW na svom imam 1400 a na sestrinom 400 bodova.Sta bi dao da uzmem macbook.Sta vi predlazete sa 1400 bodova?
ja isto hocu MacBook :) Nije li on 1000 , ako se ne varam? :P
Ja idem van, al je uz mene iPhone na kojem imam net :)