Svakako cu i slikat i snimit video ako treba ...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.997
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sta su meni poslali
a nisu te izbacili s starnice...iako sad ti nis nevrijedi kad imas 0 bodova...
evo i meni doslo
ti si imo termosicu ako se nevaram...
je evo doda sam sliku, prvi put zaboravio kliknit prebaci
Ne trebo sam dobiti PSP i USB.Ajde jos barem imam sestrin acc a na njemu ima oko 220 bodova.
BTW kolko ti sad imas bodova.
ima li da nekome još nije doša uopće mail.
Meni... Mora biti da sam zadnji na listi od 50000 ljudi :)
Ne trebo sam dobiti PSP i USB.Ajde jos barem imam sestrin acc a na njemu ima oko 220 bodova.
BTW kolko ti sad imas bodova.
onda moze koristit njezin acc samo ako i na njemu nisi varo
i imam sad 450 bodova - 200 za psp
Ma samo sam posalo 9 fejkova.Nadam se da nece i njega banat.
Ma samo sam posalo 9 fejkova.Nadam se da nece i njega banat.
ja imam jedan fejk i poslo sam sestri bratu i starom pozivnicu...
evo šta su meni poslali
a nije ni to lose kad bolje razmislis...mozes dosta stvari uzet na amazonu jeftino za 50 funti
...
problem je kaj je to americki amazon, kaj tam mogu uzet za 50$??? nisam lud da kupujem knjige, a kaj drugo mogu uzet a da dostavljaju u HR?
ili sam u krivu? mozda ce se moc iskoristit na .co.uk ili .de?
da to i mene zanima kaj se dostavlja u hrvatsku iz amazona
dali mogu uzeti neki dvd film ili igru
Zar je tako teško otići na amazon.com i provjeriti?
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184&#restrict
Sve u sve sve ovo zvuci kao da nije scam a to cemo u narednih nekoliko tjedana i vidjeti kad stignu nagrade ovima koi su dobili mail da im je poslano.
Bas super sad jos da je docekati sljedeci reedem i rokaj
Sve u sve sve ovo zvuci kao da nije scam a to cemo u narednih nekoliko tjedana i vidjeti kad stignu nagrade ovima koi su dobili mail da im je poslano.
kako bi volio da dode nagrade..ne zbog same nagrade, nego da nabijem na nos svimo onima koji su rekli da je lockerz scam
kako bi volio da dode nagrade..ne zbog same nagrade, nego da nabijem na nos svimo onima koji su rekli da je lockerz scam
Da i ja cekam
Tema otvorena 22.08.2009, broj stranica 104, brzo će 22.12.2009. Vrijeme koje je prošlo skoro 4 mjeseca. Vrijednost PS3 slim edition 120GB hdd (mislim da je to top model trenutno) oko 2300-2400 kuna, sistem dobivanja, odnosno kupovine za te neke bodove, kao loto. Da i sve sad dobije netko od vas PS3, odnosno netko ko je 4 miseca već član tog lockerza, i dalje radi za ništa ali još uvjek nije izvjesno da će netko dobit i da će svi dobit koji su naručili odnosno zaradili svojim radom... da gospodo i to je jedna vrsta rada, samo bez ugovora i na povjerenje i za minimalac i još loto sistem (možda pošalju a možda i ne). :P
Meni nista nijesu poslali majq im :( :( Ima li sanse da mi stigne 2 receipt?
Netribas se trudit.
ako nisu do sad poslali onda sumljam da ce poslati :S
i meni je narudđba stopirana pise da sam varao, jesam radio maillove na yahoo al kak su skuzili neznam, i zasto su onda slali majcu i kako sam prosao 2x ciscenje stistema od varanja
ja sam varao i to dosta, napravio sam 30 fake mailova.... iskreno, boli me k.... kaj mi nagrada nece stic, dobio sam gift card... al sam zadovoljan da je moj sistem radio i opet prosao nezapazeno na njihovoj fraud provjeri...
klin se klinom izbija.. evo ti ga na lockerz