Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.393.361
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

ajde se nemojte jos tak nabrijavat da bute dobili nes.jer onak vec predugo to odugovlace.tak da kad dobite nešto onda se nabijavajte kaj bute sljedeci put uzeli....kako bute hackali konzolu itd.a dotad svi  sašutite i pisite bitnije stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 14:33 (kach).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Vama još nije jasno da nećete ništa dobit osim majci i termosica..

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
RE: Lockerz
Spock kaže...

a izgleda da nije, a sumnjam da ce im ikad bit jasno

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
neaktivan
Lockerz

imam 265 PTZova i želio sam si nešto nabaviti, odem u lockerz boutiq gdje je elektroonika i za svaki predmet mi pise MORE SOON (više tih predmeta uskoro) zna li neko jesu li to oni samo tako stavili ili ih bas nema

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

imam 265 PTZova i želio sam si nešto nabaviti, odem u lockerz boutiq gdje je elektroonika i za svaki predmet mi pise MORE SOON (više tih predmeta uskoro) zna li neko jesu li to oni samo tako stavili ili ih bas nema

Pa oni su slobodni samo jednom ili dva puta u mesecu.Tada je reedem,odnosno to je vreme u mesecu kada se borimo da dobijemo neku od nagrada. Osmijeh

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

OMG noooooooooooooooo.

Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Necu ga moci hackat.

aha, ako ti dođe PSP đaba iz amerike i nisi guzicom mrdnuo za njega, ti češ plakat jer ga nemožeš hackat???????????????????

hehe

AKO dođe

My mom thinks I'm special!
17 godina
Spock kaže...

ej ej ej, NIJE ISTINA !!!!!!

tu su i šalice, boce i rokovnici

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Perkan777 kaže...

Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.

@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.

Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah

rofl, pa naravno, Xbox 360 (osim ako se ne bojiš da se pojavi RRoD, pa da ga onda spašavaš), a ako želiš prijenosne (za kod bake i na moru) nosi sebi PSP a Wii kući, naravno

ajde ne govorite ono sto neznate... prvo, 3 Red Ring of Death ili 3RROD je bila pojava kod x360 sa xenon maticnima...sa verzijom iz  ozujka 2008 , tkz. falcon verijom maticne ispravljeni su 3RROdi i nemoguce ih je za dobiti.... I da, imam x360 kupljen je 12.6.2008 i nikada sa njime problema...sada je izasla nova verzija, jasperi ali sansa da se oni pokvare su 1: 100000000000000

eto, a onaj post da je ps3 bolji----NIJE... Evo imao sma ps3 i prodao ga, te kupio x360...prvo sto je na x360 bolje je xbox live, facebook, twitter, pirati, jeftinija konzola....ali o tome u drugoj temi....

16 godina
protjeran
Lockerz

Sutra je zadnji dan da poslalju 50000+ rweccepietsa.Malo sumnam u to ali vidit cemo.

Ako ne dodju ima da im spamam mail.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Perkan777 kaže...

Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.

@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.

Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah

rofl, pa naravno, Xbox 360 (osim ako se ne bojiš da se pojavi RRoD, pa da ga onda spašavaš), a ako želiš prijenosne (za kod bake i na moru) nosi sebi PSP a Wii kući, naravno

ajde ne govorite ono sto neznate... prvo, 3 Red Ring of Death ili 3RROD je bila pojava kod x360 sa xenon maticnima...sa verzijom iz  ozujka 2008 , tkz. falcon verijom maticne ispravljeni su 3RROdi i nemoguce ih je za dobiti.... I da, imam x360 kupljen je 12.6.2008 i nikada sa njime problema...sada je izasla nova verzija, jasperi ali sansa da se oni pokvare su 1: 100000000000000

eto, a onaj post da je ps3 bolji----NIJE... Evo imao sma ps3 i prodao ga, te kupio x360...prvo sto je na x360 bolje je xbox live, facebook, twitter, pirati, jeftinija konzola....ali o tome u drugoj temi....

...koji se mora plaćati ako misliš igrati na netu, zar ne? :)) Ili sam ja u zabludi?

Al nebitno, danas je teško naći kvalitetan i ponajprije objektivan komentar... Jednome je XBOX 360, drugome je PlayStation3, i svaki korisnik će "branit" svoju konzolu...

16 godina
neaktivan
Lockerz

Za igranje preko interneta je bolji XBox 360

a ako ćemo o besplatnosti onda PS3

to je zaključak!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Sutra je zadnji dan da poslalju 50000+ rweccepietsa.Malo sumnam u to ali vidit cemo.

Ako ne dodju ima da im spamam mail.

hahahahahaha

nemožeš ti spamat koliko oni mogu ignorirat!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Za igranje preko interneta je bolji XBox 360

a ako ćemo o besplatnosti onda PS3

to je zaključak!

ma mozes se i na boxu igrat svaki mjesec besplatno :)

samo radis nove accounte, jer svaki novi korisnik dobiva mjesec dana golda

pa sad ako nekome nije bitan rejting vec samo da se zabavi (ko sto sam ja) onda svakako mozes racunati koda je besplatno

a okorjeli gamerima nece biti tesko izdvojiti par eurića mjesecno za igru

17 godina
protjeran
Spock kaže...

Pa ja im to trubim vec duze vrijeme, al eto.....

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako je verovati onom satu do reedema je ostalo 3 dana,a kada je vama stizao mail za prosli reedem,koliko dana pre reedema? Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam 38 bodova! Pozvao sam 2 prijatelja i trebao bi dobiti 4 boda,oni su se naravno registrirali,piše sve uredno accepted,accepted! A ja još imam 38 bodova!

15 godina

HAHAHAHAH !!!! utorak je, a emailove smo dobili-NE........e moj lockerz, priprema sljedeci reedme, a ne da nije poslo nagrade vec nije poslo niti emailove, sto je najlaksi dio posla....

16 godina
protjeran
Lockerz

Omg neki su dobili confirmation i to sa redeem koji je bio 24.

To su velike nagrade.Ali su samo poslane onima koji su dobili PS3 XBOX360 I MACBOOK.

Evo vam link pa se uvjerite. KLIK (idite malo naprijed pa cete vijeti jos ss-a)

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

jedno pitanje

psp go vs ipod 64gb

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ipod definitivno jer ga mozes prodati za fine novceSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

iPod.

Psp Go je smece.

A sad da vas ja nesto pitam nitendo wii i ipod touch 8 gb ili xbox 360 elite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

netko ce dobit batina zbog 2. receipta.... bas me zanima kaj ce sad smislit, s cime ce se sad pravdat, pa opet oduzit

15 godina
neaktivan
Lockerz

@Perkane

x360, al opet mozda razmisli o ps3..

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Vi niste normalni.

Raspravljate tu cilo vrime o stvarima sa lockerza,a niko nista nije dobija,nekima triba psihička pomoć.

duje kapitanović

3 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

bogami, lol, neki već moddaju stvar is lockerza koje nisu, a ni neće dobiti od njih za đabe...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Nemojte mi nadu ubiti to je jedino sto ocekujem od Lokerza zelim one sluskeSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina

i ja termosicu Cool

17 godina
protjeran
Lockerz

Ja nisam nikaj naručivao, i nije mi žao, imam 350 bodova, iz šale ću sad naručit BILO ŠTA samo da se 100% uvjerim da je scam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Budite sumnjicavi kolko hocete al ja se nadam da cu dobiti nesto.
Btw zasto ps3 ako se xbox moze modat i ne moram kupovat samo orginale.
16 godina
neaktivan
Lockerz

ako netko treba pozivnicu, imam ih ja još par.

neka se javi na pm.

još malo pa ban.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 13:44 (Beckz).
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice