ajde se nemojte jos tak nabrijavat da bute dobili nes.jer onak vec predugo to odugovlace.tak da kad dobite nešto onda se nabijavajte kaj bute sljedeci put uzeli....kako bute hackali konzolu itd.a dotad svi sašutite i pisite bitnije stvari.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.393.361
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vama još nije jasno da nećete ništa dobit osim majci i termosica..
a izgleda da nije, a sumnjam da ce im ikad bit jasno
imam 265 PTZova i želio sam si nešto nabaviti, odem u lockerz boutiq gdje je elektroonika i za svaki predmet mi pise MORE SOON (više tih predmeta uskoro) zna li neko jesu li to oni samo tako stavili ili ih bas nema
imam 265 PTZova i želio sam si nešto nabaviti, odem u lockerz boutiq gdje je elektroonika i za svaki predmet mi pise MORE SOON (više tih predmeta uskoro) zna li neko jesu li to oni samo tako stavili ili ih bas nema
Pa oni su slobodni samo jednom ili dva puta u mesecu.Tada je reedem,odnosno to je vreme u mesecu kada se borimo da dobijemo neku od nagrada.
OMG noooooooooooooooo.
Negdje sam naso da PSP dolazi s najnovijim FW-om. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Necu ga moci hackat.
aha, ako ti dođe PSP đaba iz amerike i nisi guzicom mrdnuo za njega, ti češ plakat jer ga nemožeš hackat???????????????????
hehe
AKO dođe
ej ej ej, NIJE ISTINA !!!!!!
tu su i šalice, boce i rokovnici
Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.
@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.
Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah
rofl, pa naravno, Xbox 360 (osim ako se ne bojiš da se pojavi RRoD, pa da ga onda spašavaš), a ako želiš prijenosne (za kod bake i na moru) nosi sebi PSP a Wii kući, naravno
ajde ne govorite ono sto neznate... prvo, 3 Red Ring of Death ili 3RROD je bila pojava kod x360 sa xenon maticnima...sa verzijom iz ozujka 2008 , tkz. falcon verijom maticne ispravljeni su 3RROdi i nemoguce ih je za dobiti.... I da, imam x360 kupljen je 12.6.2008 i nikada sa njime problema...sada je izasla nova verzija, jasperi ali sansa da se oni pokvare su 1: 100000000000000
eto, a onaj post da je ps3 bolji----NIJE... Evo imao sma ps3 i prodao ga, te kupio x360...prvo sto je na x360 bolje je xbox live, facebook, twitter, pirati, jeftinija konzola....ali o tome u drugoj temi....
Sutra je zadnji dan da poslalju 50000+ rweccepietsa.Malo sumnam u to ali vidit cemo.
Ako ne dodju ima da im spamam mail.
Jnt jos uvijek je down.Ja msilim to je zeto jer sad popravljaju one glicheve i odizimaju bodove od onnih koji su narucili nagrade.
@rebelsy-Pokusat cu ti uzet ali i seb i sestri treban uzet nesto.Ako skupim bdove mozda idem na laptop.Ja imam trenutno 950 ali trebaju oduzet 240 za psp i usb pa mi tako ostane oko 700 ptz.
Ja sam razmisljao da si uzmem Xbox 360 ili Nitendo wii i psp?!? KOja je kombincaija bolja.A sa sestrinog neku igru za Nitendo ili xbox(ovisi sta uzmem).Ima jos jedna kombinacaij.Ako mi sestra skupi za nitendo onda cu uzet nitendo i xbox.Ou jeah
rofl, pa naravno, Xbox 360 (osim ako se ne bojiš da se pojavi RRoD, pa da ga onda spašavaš), a ako želiš prijenosne (za kod bake i na moru) nosi sebi PSP a Wii kući, naravno
ajde ne govorite ono sto neznate... prvo, 3 Red Ring of Death ili 3RROD je bila pojava kod x360 sa xenon maticnima...sa verzijom iz ozujka 2008 , tkz. falcon verijom maticne ispravljeni su 3RROdi i nemoguce ih je za dobiti.... I da, imam x360 kupljen je 12.6.2008 i nikada sa njime problema...sada je izasla nova verzija, jasperi ali sansa da se oni pokvare su 1: 100000000000000
eto, a onaj post da je ps3 bolji----NIJE... Evo imao sma ps3 i prodao ga, te kupio x360...prvo sto je na x360 bolje je xbox live, facebook, twitter, pirati, jeftinija konzola....ali o tome u drugoj temi....
...koji se mora plaćati ako misliš igrati na netu, zar ne? :)) Ili sam ja u zabludi?
Al nebitno, danas je teško naći kvalitetan i ponajprije objektivan komentar... Jednome je XBOX 360, drugome je PlayStation3, i svaki korisnik će "branit" svoju konzolu...
Za igranje preko interneta je bolji XBox 360
a ako ćemo o besplatnosti onda PS3
to je zaključak!
Sutra je zadnji dan da poslalju 50000+ rweccepietsa.Malo sumnam u to ali vidit cemo.
Ako ne dodju ima da im spamam mail.
hahahahahaha
nemožeš ti spamat koliko oni mogu ignorirat!
Za igranje preko interneta je bolji XBox 360
a ako ćemo o besplatnosti onda PS3
to je zaključak!
ma mozes se i na boxu igrat svaki mjesec besplatno :)
samo radis nove accounte, jer svaki novi korisnik dobiva mjesec dana golda
pa sad ako nekome nije bitan rejting vec samo da se zabavi (ko sto sam ja) onda svakako mozes racunati koda je besplatno
a okorjeli gamerima nece biti tesko izdvojiti par eurića mjesecno za igru
Pa ja im to trubim vec duze vrijeme, al eto.....
Ako je verovati onom satu do reedema je ostalo 3 dana,a kada je vama stizao mail za prosli reedem,koliko dana pre reedema?
Imam 38 bodova! Pozvao sam 2 prijatelja i trebao bi dobiti 4 boda,oni su se naravno registrirali,piše sve uredno accepted,accepted! A ja još imam 38 bodova!
HAHAHAHAH !!!! utorak je, a emailove smo dobili-NE........e moj lockerz, priprema sljedeci reedme, a ne da nije poslo nagrade vec nije poslo niti emailove, sto je najlaksi dio posla....
Omg neki su dobili confirmation i to sa redeem koji je bio 24.
To su velike nagrade.Ali su samo poslane onima koji su dobili PS3 XBOX360 I MACBOOK.
Evo vam link pa se uvjerite. KLIK (idite malo naprijed pa cete vijeti jos ss-a)
jedno pitanje
psp go vs ipod 64gb
Ipod definitivno jer ga mozes prodati za fine novce
iPod.
Psp Go je smece.
A sad da vas ja nesto pitam nitendo wii i ipod touch 8 gb ili xbox 360 elite?
netko ce dobit batina zbog 2. receipta.... bas me zanima kaj ce sad smislit, s cime ce se sad pravdat, pa opet oduzit
@Perkane
x360, al opet mozda razmisli o ps3..
Vi niste normalni.
Raspravljate tu cilo vrime o stvarima sa lockerza,a niko nista nije dobija,nekima triba psihička pomoć.
bogami, lol, neki već moddaju stvar is lockerza koje nisu, a ni neće dobiti od njih za đabe...
Nemojte mi nadu ubiti to je jedino sto ocekujem od Lokerza zelim one sluske
i ja termosicu
Ja nisam nikaj naručivao, i nije mi žao, imam 350 bodova, iz šale ću sad naručit BILO ŠTA samo da se 100% uvjerim da je scam.
Btw zasto ps3 ako se xbox moze modat i ne moram kupovat samo orginale.
ako netko treba pozivnicu, imam ih ja još par.
neka se javi na pm.