Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.392.153
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

Nesto je poludio lockerz, 2 puta vec odgovorio daily question i 2. puta dobio još dodatna pitanja :D

WP

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Lockerz
netko,netkovic kaže...

Nesto je poludio lockerz, 2 puta vec odgovorio daily question i 2. puta dobio još dodatna pitanja :D

Također :-D

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
netko,netkovic kaže...

Također :-D

I ja :)

15 godina
Lockerz

vidim kako ce danas redem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Po njiovom vremenu ima još kojih 6 sati?

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

mislis a buDe? mozDa uzmemo 15$ opet :P

15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

mislis a buDe? mozDa uzmemo 15$ opet :P

15 godina
Lockerz

nema redema danas, sta ste svi tako zatupljeni...uvijek pisu tonight is redeem, danas je pisalo samo da ce biti uskoro...tj coming! jbvas ja

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Lockerz

A i jel nije za europu sljedeci dan?

WP

0 0 hvala 0
14 godina

Daj nek neko tu napiše kad bude redeem.

15 godina
Lockerz

sta neznate citati na hallwayu???!??????!?????

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Napisat ce netko kad ce redeem na hallwayu.Ja po svojim informacijiama znam da ce biti sad ovaj tjedan.Neznam tocno kad ali pretpostavljam krajem (petak ili subota)

They mad,they want bread!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
petak oko 19-20h ;)
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Lockerz

noc srijeda na cetvrtak izmedu 02 i 05h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Ok, ko tu hebe?

WP

1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

pa posto smo poceli pogadati, pa sam dao ja svoj tip...

ne pise jos nigdje kad ce biti niti ce pisati do dan dva prije toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Sad napravih i trecu narudzbu na Lockerzu :) Pa da prihavacju uplatu direktno s karticama i salju direktno nama svaki dan bih tamo kupovao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

Sad napravih i trecu narudzbu na Lockerzu :) Pa da prihavacju uplatu direktno s karticama i salju direktno nama svaki dan bih tamo kupovao :)

sta si sad kupio? xD da nije ps3? e jel se to meni cini ili je sutra redeem..{#}

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Perkan777 kaže...

sta si sad kupio? xD da nije ps3? e jel se to meni cini ili je sutra redeem..{#}

Nisam ps3.Koji ce mi rac ps3 i xbox?!Kupio neke igre sa 100% popusta za xbox.

15 godina
Perkan777 kaže...
FiCoO kaže...
Perkan777 kaže...

Ps3 ima bolje ekskluzive tako da je najbolje imati obe konzole i kad se jedne zasitis prodas ju :-)

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...
Perkan777 kaže...
FiCoO kaže...
Perkan777 kaže...

Ps3 ima bolje ekskluzive tako da je najbolje imati obe konzole i kad se jedne zasitis prodas ju :-)

Ma gledao sam i po tim ekskluzivama ali kad sam sagledao bolji mi je xbox (halo,GoW ftw).Zelim konzolu s koje cu UVIJEK moci ici online.Jos sad na jesen dolazi brdo noviteta.Jos samo moram nabaviti kinect s lockerza ;)

15 godina
Perkan777 kaže...
CroVandal kaže...
Perkan777 kaže...
FiCoO kaže...
Perkan777 kaže...

Ma gledao sam i po tim ekskluzivama ali kad sam sagledao bolji mi je xbox (halo,GoW ftw).Zelim konzolu s koje cu UVIJEK moci ici online.Jos sad na jesen dolazi brdo noviteta.Jos samo moram nabaviti kinect s lockerza ;)

eh da je meni nabaviti samo xbox bilo bi super...ako netko ima pokvareni xbox ili ps3 ili zna nekoga ko ima neka mi se javi ja bi kupio

15 godina

Pa da to je subjektivno meni je God of war i uncharted dovoljan razlog za ps3 :-) svatko ima svoje ofc

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Pa da to je subjektivno meni je God of war i uncharted dovoljan razlog za ps3 :-) svatko ima svoje ofc

Istina.Mene privalci Little Big Planet ali to mi nije dovoljan razlog.Jedan veliki plus kod xboxa mi je gamepad.To je takvo savrsenstvo :))))

BTW ja biisto uzeo pokvareni ps3 pa ga malo po malo popravljao.

No dosta ot-a.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi zanima me kako ste uspjeli neki od vas skupiti tako mnogo bodova? Dali netko možda koristi tiny lockerz player za gledanje videa ili znate neku drugi način/program?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

E jel bio redeem onaj sto ste rekli u petak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

redeem je sljedeći tjedan

15 godina
KASA kaže...
FiCoO kaže...

u petak? xD

15 godina
FiCoO kaže...
KASA kaže...
FiCoO kaže...

u petak? xD

pa najvjerojatnije petak,subota ili nedjelja....moja procjena najčešće preko vikenda kada više ljudi može doć na njihovu stranicu

15 godina
protjeran
Lockerz

Đeneral Redempšn je ovaj tjedan :D

WP

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice