Kupovina keyeva jeftino, optime-keys.com

poruka: 42
|
čitano: 7.444
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kupovina keyeva jeftino, optime-keys.com
Bork kaže...

Danas necu stici staviti jedan key za nagradnu igru, ali zato sam napravio kupon za Bug forumase :)

Iskoristiv je za CoD: MW 3, cijena sa kuponom je 130 HRK

BOL12345

Danas je srijeda, tu poruku si napisao jucer, i tvrdis da neces moc " danas "  ( pod jucer ) stavit key za nagradnu igru, a ja ko "konj" s oprostenjem gledam svako malo na FB-u za key... Toliko o srijedi, dali znas koji je uopce danas dan.

Bork kaže...

U srijedu ce najvjerojatnije biti objavljen jedan key, tko bude najbrzi, njegov je :)

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:27 (Fake_Alert).
13 godina
neaktivan

Moja greska, potpuno sam izgubljen ovih dana, imao sam smrtni slucaj u obitelji. Key objavljujem u cetvrtak 100%

1 0 hvala 0
16 godina
Bork kaže...

Moja greska, potpuno sam izgubljen ovih dana, imao sam smrtni slucaj u obitelji. Key objavljujem u cetvrtak 100%

Nema problema, samo pitam sta je bilo na kraju s tim, da ljudi ne ocekuju bezveze.{#}

Nothing lasts forever
13 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Bork kaže...

Nema problema, samo pitam sta je bilo na kraju s tim, da ljudi ne ocekuju bezveze.{#}

Uredu, naravno bit ce nagradna igra, tj najbrzi igrac pa tko prvi ulovi, njegovo

16 godina
neaktivan

oho fino, snižene cijene meme toysa.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam ja tih privjesaka, pm me kome treba, svi su 15kn only zagreb

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bork kaže...

Stranica vam ima 15 "lajkova" i danas je subota koliko ja znam (?!)

Nothing lasts forever
13 godina
neaktivan

Ne znam za vas ali ja nisam zadovoljan sa http://optime-keys.com/. Narucio 2 Battlefield keya platio i cekao punih 8 dana na isporuku. No nisam opce dobio keyeve vec mi je uvalio accountove origina za koje se poslije ispostavilo da su ukradeni i nama proslijeđeni.Oduzeti su nam nakon 2 dana.Nisam dobio povrat niti zamjenu, a gospoda se uopce ne javlja na mail.Lijepo su mu preveslali moram priznati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ycebotz kaže...

Ne znam za vas ali ja nisam zadovoljan sa http://optime-keys.com/. Narucio 2 Battlefield keya platio i cekao punih 8 dana na isporuku. No nisam opce dobio keyeve vec mi je uvalio accountove origina za koje se poslije ispostavilo da su ukradeni i nama proslijeđeni.Oduzeti su nam nakon 2 dana.Nisam dobio povrat niti zamjenu, a gospoda se uopce ne javlja na mail.Lijepo su mu preveslali moram priznati.

Koliko si platio?
Za iznose iznad 200kn trudimo se pretuči prevarantsku gamad... {#} 

13 godina
neaktivan

Platio sam 260kn 2 keya.

13 godina
neaktivan

Shvaćam ycebotzov problem jer se meni ista stvar dogodila, pa ako Vas zanima probajte http://cdkeyhunt.com/

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Evo upravo gledam malo po forumima "gamerskim" pocelo se pricati o ovoj stranici Optime-Keys. Cijene mi se cini solidne, stranica im je u izradi, citajuci ono upozorenje jos uvijek programiraju kosaricu za igre. Sve u svemu, lijepo to sve izgleda i mogao bih si kupiti nesto ovdje, javim iskustva!

Evo link: Optime-Keys

Nice find taman ce bi frend kada kupi PC treba BF3!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice