Kreiranje torent fayla

poruka: 4
|
čitano: 986
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kreiranje torent fayla

Neznam dali ova tema vec posto  no mne zanima kako kreirat novi torent fayl.

molio bi ako ima neko da mi pomogne .

havala

Pelikan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kreiranje torent fayla

Evo kako u utorrentu - File, Create new torrent i pojavi ti se prozor s ovim opcijama

Select Source (ono što želiš uploadati) add file za jednu datoteku, add directory za folder i sve u njemu

Skip files - ako želiš da ti se neki fileovi u tom folderu ne uploadaju

Tracker - na koji tracker postavljaš torrent i sa kojeg će se downloadati i uploadati (na torrent stranicama pod opcijom upload ti je naveden tracker te stranice), možeš ih staviti i više.

Web seeds - nisam siguran, ali mislim da je to za one koji imaju seedbox ili nešto slično

Comment - tvoj komentar o torrentu

Piece Size - određuje u koliko komadića je rastavljen tvoj torrent, što manji djelovi to bolje

Start seeding - da li samo želiš stvoriti torrent datoteku ili je želiš i odmah počet seedat

Private torrent  - da li želiš da je tvoj torent privatan (označi ako postavljaš na privatne trackere)

Klikni Create and save as i odaberi gdje i to je to

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kreiranje torent fayla

hvala puno si mi pomog

Pelikan
17 godina
neaktivan
Kreiranje torent fayla

Ma nema problema, i drugi put.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice