Internet pitanje,web pitanje..problem..

poruka: 3
|
čitano: 909
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,stvarno ne znam kako bi nazvao temu za moj upit koji imam.

Dakle zanima me dali je moguce nekako u podesiti da npr ako pratim neki blog,temu na nekom forumu,osvjezavanje stranice i slicno,dobivati neke notifikacije na mail recimo ako se konkretno nesto upise na taj blog. Konkretno mene zanima da ako se neki blog(blogabet) postavlja tema jedanput,dvaput ili triput dnevno da kad se postavi da mi dodje notifikacija na mail da je tamo nesto upisano postavljeno? Mozda neke stranice to vec imaju da se konkretno obavjestava na mail da se nesto tamo izmjenilo,a mene konkretno zanima dali se to moze napraviti na stranicama koje to nemaju ili mozda postoji nekakav programcica za to i sl..

Hvala,nadam se da je neko shvatio pitanje..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nešto tipa RSS?

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Internet pitanje,web pitanje..problem..
Antonio kaže...

Nešto tipa RSS?

..pa u biti da ali bilo bi idealno kad bi se nekako moglo prebaciti da me obavjestava putem maila,jer ako nisam doma uz comp to mi ne vrijedi nis,dok  mobitel mi je stalno sinkroniziran mailom pa sam odmah obaviesten da je doslo do osvjezavanja..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice