Google Chrome sve sporiji

poruka: 50
|
čitano: 7.564
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Evo kao sto i sam naslov kaze Google Chrome kao i svaki Web browser nakon nekog vremena mi postane totalno spor i tako stalno...

Dajte mi pomozite malo kako da ga odrzavam da se to ne dogada....

Ili mi pak recite jeli bolji Google Chrome ili Firefox Mozzilla pa onda i isto kako da je odrzavam da se to ne dogodi jer sam ju imao i ista stvar se dogodila

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Google Chrome sve sporiji
Boom kaže...
Evo kao sto i sam naslov kaze Google Chrome kao i svaki Web browser nakon nekog vremena mi postane totalno spor i tako stalno...

Ili mi pak recite jeli bolji Google Chrome ili Firefox Mozzilla pa onda i isto kako da je odrzavam da se to ne dogodi jer sam ju imao i ista stvar se dogodila

Hvala

Bolja je Opera 11, i održavaš ju sa CCleanerom, svakih tjedan do dva

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina

pa nije baš bolja ta opera jer da je bolja imala bi veći udio od 2 %

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina

Mozilla Firefox.. imaš novu verziju 4.0.. tj. u beti je.. i puno je brža nego prethodna 3.7.. i dosta je stabilna .. evo ti link za skinit ako oćeš  Link

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:02 (jukiii).
15 godina
neaktivan

Ovako je kod mene,

Trenutno je primarna opera, navratim i u firefox a i chrome mi nije stran.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
blackalbum kaže...

da vi niste toliko konzervativni i zadrti imala bi veći udjel

15 godina
mind_challenge kaže...
blackalbum kaže...

da vi niste toliko konzervativni i zadrti imala bi veći udjel

ja koristim i operu i chrome i uvijek se nakon dva,tri dana vraćam na google chrome

14 godina

ne vjerujem da je tu u pitanju samo chrome. Meni je u zadnje vrijeme internet spor. Browseri su ok. Chrome mi nekako najbolje zasad ide. No ponekad koristim i firefox i opera. Ovaj mjesec internet nešto bloka tako da nije ti sve u browseru. Ali ako redoviti cistis ca ccleanerom, pokušaj i sa fcleanerom. Sigurno će biti nešto brzi. Još ako isključiš opciju povijest iodeš u private karticu od chroma mogo bi osjetiti malo ubrzanje. Ali kao što sam već rekao t-com mi je nešto sumnjiv, internet je jako loš ovaj mjesec nekim korisnicima, tako da nemoj misliti da je problem jedino u browseru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:24 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zašto se stalno spominje CCleaner kao alat za čišćenje browsera, jeli se može održavati stabilnost browsera unutar njega, jer ja često brišem history i memory cache unutar browsera. Dali je to čišćenje jednako dobro kao što CCleaner to radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

može i tako ali ovi zasebni programi su često bolji. Čiste sve od svih browsera, čiste zaoostake na disku od samih browsera, čak i od plugina koji su ugrađeni u browseru, što često ne možek ukloniti direktno iz browsera

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

može i tako ali ovi zasebni programi su često bolji. Čiste sve od svih browsera, čiste zaoostake na disku od samih browsera, čak i od plugina koji su ugrađeni u browseru, što često ne možek ukloniti direktno iz browsera

ok, hvala na pojašnjenju!

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Po tome je ie6 najbolji browser jer ima najveći udio. Komercijalna glazba je najzastupljenija i ona je bolja zato što je ne možeš izbjeći?

17 godina
Boom kaže...

Hvala

Dvije stvari - limitiraj cache na 20tak megabajta, i uključi opciju "Empty cache on exit" ili adekvatnu tome.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
Cevi kaže...
blackalbum kaže...

Po tome je ie6 najbolji browser jer ima najveći udio. Komercijalna glazba je najzastupljenija i ona je bolja zato što je ne možeš izbjeći?

dire straits je komercijalna glazbe i puno nas bi se složilo da je to kvalitetnije od nekih jazz i klasičnih umjetnika a koji nisu komercijalna glazba,a prvo nisam ni mislio da je chrome bolji od opere ili obrnuto samo sam reagirao na post u kojem se piše da je opera bolja,po meni su tu negdje samo imaju drukčiji pristup problemu

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:47 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

dire straits je komercijalna glazbe i puno nas bi se složilo da je to kvalitetnije od nekih jazz i klasičnih umjetnika a koji nisu komercijalna glazba

That's not the point...  

Činjenica je da je opera, bez nekog očitog razloga, puno podcjenjen browser, a lako bi se usudio reći da je najbolji.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:48 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Cevi kaže...
blackalbum kaže...

dire straits je komercijalna glazbe i puno nas bi se složilo da je to kvalitetnije od nekih jazz i klasičnih umjetnika a koji nisu komercijalna glazba,a prvo nisam ni mislio da je chrome bolji od opere ili obrnuto samo sam reagirao na post u kojem se piše da je opera bolja,po meni su tu negdje samo imaju drukčiji pristup problemu

uf, sad si me uhvatio, ja isto slušam dire straits, pink floyd i ostale, komercijalni jesu, no ja sam mislio na na ovu new age glazbu koja se pravi striktno da bude komercijalna, jer ona se danas primarno sluša!

16 godina
FlyBoy kaže...
blackalbum kaže...

dire straits je komercijalna glazbe i puno nas bi se složilo da je to kvalitetnije od nekih jazz i klasičnih umjetnika a koji nisu komercijalna glazba

That's not the point...  

Činjenica je da je opera, bez nekog očitog razloga, puno podcjenjen browser, a lako bi se usudio reći da je najbolji.

samim time što ne šalje moje podatke Google-u za mene je bolja, a još je i brža, sigurnija, ljepša, funkcionalnija, jede manje resursa, manje zauzima od Chrome-a i svih ostalih, out of the box dolazi s nekih 20-ak funkcija za koje ti u Chromeu i FF treba 20 add-onova, i neke koje ni ne postoje u vidu add-onova za ovo dvoje. 

16 godina

ja isto imam u taskbaru Operu, FF, Safari i Chrome, ali samo Chrome koristim, meni je najbolji. I ne brine me ako šalje podatke Googleu, mislim da google ne brine previše o tome tko je komentirao moj FB status(o tome ne brinem ni ja) ili što čitam na forumu

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...
blackalbum kaže...

That's not the point...  

Kad god sam Operi dao šansu i instalirao je na komp... doživio sam prosvijteljenje da se tog smeća treba riješiti što prije... uvijek problemi sa prikazom hrpe web stranica... sad će se javiti odjetnici i zagovaratelji Opere kako to nije problem Operenego loše napravljenih stranica, ali bilo kako bilo činjenica je da u svemu tomu najbolje prolaze IE i Firefox...

15 godina
power_user kaže...

ja isto imam u taskbaru Operu, FF, Safari i Chrome, ali samo Chrome koristim, meni je najbolji. I ne brine me ako šalje podatke Googleu, mislim da google ne brine previše o tome tko je komentirao moj FB status(o tome ne brinem ni ja) ili što čitam na forumu

ne vjerujem da radi bazu podataka o svakom korisniku ali prodaje skupljene informacije o navikama korisnika raznim marketinškim agencijama i ostalim zainteresiranim strankama,to je vjerovatno i razlog zašto su google usluge besplatne

16 godina
Gnjavator kaže...
FlyBoy kaže...
blackalbum kaže...

That's not the point...  

Kad god sam Operi dao šansu i instalirao je na komp... doživio sam prosvijteljenje da se tog smeća treba riješiti što prije... uvijek problemi sa prikazom hrpe web stranica... sad će se javiti odjetnici i zagovaratelji Opere kako to nije problem Operenego loše napravljenih stranica, ali bilo kako bilo činjenica je da u svemu tomu najbolje prolaze IE i Firefox...

A kad je tako, i nije smeće, Chrome i FF su bloatware spram nje

i dosta više sa  {#}

17 godina
neaktivan
Cevi kaže...

uf, sad si me uhvatio, ja isto slušam dire straits, pink floyd i ostale, komercijalni jesu, no ja sam mislio na na ovu new age glazbu koja se pravi striktno da bude komercijalna, jer ona se danas primarno sluša!

WTF???

otkad se new age glazba previše sluša...???? i otkad je komercijalna???

kamo srece da ovo slusa vise ljudi...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
mind_challenge kaže...
FlyBoy kaže...
blackalbum kaže...

That's not the point...  

samim time što ne šalje moje podatke Google-u za mene je bolja, a još je i brža, sigurnija, ljepša, funkcionalnija, jede manje resursa, manje zauzima od Chrome-a i svih ostalih, out of the box dolazi s nekih 20-ak funkcija za koje ti u Chromeu i FF treba 20 add-onova, i neke koje ni ne postoje u vidu add-onova za ovo dvoje. 

Sve stoji, ali da je brza nije

http://vukajlija.com/
17 godina
neaktivan
??? na koju foru nije brza???

meni je sve sto radim na njoj brzo... cak je i otvaranje java aplikacija ubrzano puno nego davnih dana...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Cevi kaže...

Ovo veze nema sa new age glazbom :) nego, nije to tema ovog threada.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
Cevi kaže...

WTF???

otkad se new age glazba previše sluša...???? i otkad je komercijalna???

Ma nisam mislio na žanr!

16 godina

meni je sve sto radim na njoj brzo... cak je i otvaranje java aplikacija ubrzano puno nego davnih dana...

haha, kakve gluposti, pa brža je od svih ostalih (ne računam bete i ine proizvode)

17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ovo veze nema sa new age glazbom :) nego, nije to tema ovog threada.

????? MOLIM...

lol... nek sam u offtopicu i zasluzujem zuti... new age glazba: Link1

Karunesh (čovjek koji je uglazbio ovu punjabi vjenčanu pjesmu) je čisti new age, ambiental chillout... i tu nema rasprave...

Još ćeš reći da Gregorian, Lesiem, Blue Stone, Sleepthief i još 300injak izvođača koje slušam da nisu new age, barem jednim (velikim) djelom???

LOL... a nije ni čudo što je forum ovakav kada ljudi valjaju sve i sva...

15 godina

Meni je brzi GC i zato ga koristim, probao sam operu nekih 2-3 dana i prvi-drugi dan je bila extremno brza, rekoh sebi evo novog browsera, 3. dan totalni fejl :o, sta se desilo nemam pojma

mozda je to do cachea, istorije ili cega vec, ali u GC se desi da po mjesec dana ne brisem istoriju, a radi kao i prvog dana

http://vukajlija.com/
17 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Ma nisam mislio na žanr!

Ma e, ali većinom kad kažeš nekome tko sluša new age to će pomisliti jel tako? :)

BTW out of here...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 20:34 (EnlightenedPhoenix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice