google chrome rula
meni je sve sto radim na njoj brzo... cak je i otvaranje java aplikacija ubrzano puno nego davnih dana...
Meni je brzi GC i zato ga koristim, probao sam operu nekih 2-3 dana i prvi-drugi dan je bila extremno brza, rekoh sebi evo novog browsera, 3. dan totalni fejl :o, sta se desilo nemam pojma
mozda je to do cachea, istorije ili cega vec, ali u GC se desi da po mjesec dana ne brisem istoriju, a radi kao i prvog dana
Opera nije za n00bove(sarkazam?)
meni je sve sto radim na njoj brzo... cak je i otvaranje java aplikacija ubrzano puno nego davnih dana...
Meni je brzi GC i zato ga koristim, probao sam operu nekih 2-3 dana i prvi-drugi dan je bila extremno brza, rekoh sebi evo novog browsera, 3. dan totalni fejl :o, sta se desilo nemam pojma
mozda je to do cachea, istorije ili cega vec, ali u GC se desi da po mjesec dana ne brisem istoriju, a radi kao i prvog dana
Opera nije za n00bove
Mislio sam da si normalan lik :S
Opera nije za n00bove
Mislio sam da si normalan lik :S
pa to je bio sarkazam, nisam namjeravao nikoga uvrijediti, neznam zasto ti nije radila, meni radi bez ikakvog čišćenja kako treba. Čistim samo zato što mi zauzima mjesto na hdd-u
Meni se uspori kad imam otvoreno 100 kartica i kad se ESET Smart Security upali. Redovno ga čisti CCleanerom, tako da nemam velikih problema. I dalje je to moj omiljeni web browser.
Dajte mi pomozite malo kako da ga odrzavam da se to ne dogada....
Ili mi pak recite jeli bolji Google Chrome ili Firefox Mozzilla pa onda i isto kako da je odrzavam da se to ne dogodi jer sam ju imao i ista stvar se dogodila
Hvala
Jesi li obrisao Cache history i tako to?
P.S
Meni brzinu neta povećava čišćenje Registry boosterom 2010 i SpeedUpMyPc 2010
Dajte mi pomozite malo kako da ga odrzavam da se to ne dogada....
Ili mi pak recite jeli bolji Google Chrome ili Firefox Mozzilla pa onda i isto kako da je odrzavam da se to ne dogodi jer sam ju imao i ista stvar se dogodila
Hvala
Jesi li obrisao Cache history i tako to?
P.S
Meni brzinu neta povećava čišćenje Registry boosterom 2010 i SpeedUpMyPc 2010
pa kud baš ta 2 alata, nisu pretjerano korisni, Glary utilities je svakako bolji
Offtopic:
@EnlightenedPhoenix. sorry, my bed!
Ontopic:
Najviše mrzim kad ima netko problem sa browserom, i pita kako ga riješiti, a netko kaže: instaliraj drugi browser! Kakva je to pomoć? Znaći lakše se prilagoditi na novi browser nego riješiti neki banalan problem, što je najčešće. I onda taj čovjek zapadne u gore probleme jer navika se ne mjenja tako brzo! Najčešći banalni problemi kod browsera su: kolačići i ekstenzije, zatim nešto složeniji antivirusi, firewall i neprilagođenost nekih web stranica na nekim browserima. Sve se to da riješiti bez potrebe za instaliranjem novog browsera! Naviknuti se na nešto novo je puno teže nego riješiti neki problem.
google chrome rula
vrlo argumentirano :/
Koristio sam firefox - dugo sam ga koristio i stvarno je ok browser, ali sada imam Operu i prezadovoljan sam... i opera link i opera turbo... stvarno ima lijepo sučelje i eto jako sam zadovoljan :)
Zbog dvije stvari ne koristim chrome
- kada isljučiš tab isključiš i automatski browser
- ne nudi ti opciju otvaranja filea kad nešto skidaš s neta,znači samo save file,a ne i open file
????? MOLIM...
lol... nek sam u offtopicu i zasluzujem zuti... new age glazba: Link1
Karunesh (čovjek koji je uglazbio ovu punjabi vjenčanu pjesmu) je čisti new age, ambiental chillout... i tu nema rasprave...
VELIKI OT:
Ovo što si poslao, koliko god da ti na linku piše da Karunesh radi New Age glazbu, spada u chillout glazbu. Karunesh radi i New Age, no ova specifična pjesma to nije - barem ne po definiciji new agea iz osamdesetih. Deuter, Ray Linch, Patrick O'Hearn, Aeoliah, Paul Winter, Kitaro, Yanni...
Danas se pod new age trpa i ambient, i berlin school elektronika, i trip hop... što to jednostavno nije - više je plod neznanja u razlikovanju stilova i žanrova.
Možda otvoriti novi topik u nekom drugom podforumu... pa raspraviti :)
Ne da mi se, pošto na samom cd-u u prefaceu imaš navedeno kakva je glazba...
chillout je dio new age-a...
Isto kao što je kad kažeš gothic ne misliš samo na metal nego i rock (i još par podvrsta koje ti vjerojatno nisi čuo)... (iako mi je usporedba izuzetno loša jer je metal sam za sebe puno širi pojam od gothica, dok chillout to nije)
Ali s tobom nemam nikakvu namjeru se raspravljati... U ovome samo veća budala može pobjediti, a u to se ne zelim upuštati jer znam da bi izgubio...
Ista stvar kao Chrome samo ne šalje nikakve podatke nazad i brži je od svih tih browsera koji su tu nabrojani ( testirano na peacekeeperu).
Malo blesavo ime i ikona , ali navikneš se;)
Ista stvar kao Chrome samo ne šalje nikakve podatke nazad i brži je od svih tih browsera koji su tu nabrojani ( testirano na peacekeeperu).
Malo blesavo ime i ikona , ali navikneš se;)
E da, ako već mora biti Chrome-oidni browser onda neka bude to, Chromium ili Comodo Dragon, svakako su bolji od samog Chrome-a
Uh..probao sam ovu novu 11, i mogu reci brza, dosta brza, ali ne mogu se naviknuti :S
prvo, smeta mi kabasti izgled tabova , takodje i ostalo mi je nekako preveliko, a kod chroma mi se svidja ta minimaliziranost
drugo, kod prebacivanja tabova, tab se mora bas naciljati, dok kod gc-a, stavim kursor skroz pri vrhu monitora i tab se promjeni
Još kad bi otvarala sve web stranice kako spada...
ADM bez padajućeg izbornika,
MSAN bez certifikata (doduše ne radi ni na FF-u, ali IE i Chrome
certifikat prolazi normalno),
ZABA bez certifikata (IE i Chrome opet rade normalno, FF i Opera ne).
Sve u svemu, Opera je dobra koliko i treba biti..
Dobra za 1.5% korisnika...
Uh..probao sam ovu novu 11, i mogu reci brza, dosta brza, ali ne mogu se naviknuti :S
prvo, smeta mi kabasti izgled tabova , takodje i ostalo mi je nekako preveliko, a kod chroma mi se svidja ta minimaliziranost
drugo, kod prebacivanja tabova, tab se mora bas naciljati, dok kod gc-a, stavim kursor skroz pri vrhu monitora i tab se promjeni
Imaš temu pod imenom Google Chrome u kojoj su tabovi pri vrhu kao i kod Chromea.
Ne da mi se, pošto na samom cd-u u prefaceu imaš navedeno kakva je glazba...
chillout je dio new age-a...
Isto kao što je kad kažeš gothic ne misliš samo na metal nego i rock (i još par podvrsta koje ti vjerojatno nisi čuo)... (iako mi je usporedba izuzetno loša jer je metal sam za sebe puno širi pojam od gothica, dok chillout to nije)
Ali s tobom nemam nikakvu namjeru se raspravljati... U ovome samo veća budala može pobjediti, a u to se ne zelim upuštati jer znam da bi izgubio...
Chillout je u biti downtempo music, forma ambient glazbe sa dodanim ritmom i loopovima.
Što se glazbe tiče, slušam ju i proučavam aktivno već 25 godina. Što se stilova tiče, ako nisi znao, pod new age se trpa svašta, već sam ti to napisao, mada je sama forma new age glazbe definirana osamdesetih godina kada je bila najpopularnija. Od tada do danas pod new age se stvarno svašta trpa - treba prodati materijal na neki način. Najlakše je na CD nalijepiti naljepnicu da je to new age, mada, sa wikipedije, "other artists and bands have specifically stated that they do not consider their own music to be New Age, even when their work has been labeled as such by record labels, music retailers, or radio broadcasters."
Ako si iz Zagreba i ako si bauljao po Cvjetnom placu kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, znaš za štandove sa kazetama. New age su opisivali kao "glazba za meditaciju, jogu i bušido". Probaj razumjeti da je etiketiranje nekog stila glazbe kao new age glazbe moguće sa jako puno albuma koji danas izlaze, mada ti albumi (i izvođači) sa new age filozofijom nemaju nikakve veze. Divan primjer ti je Jean Michel Jarre i njegovi rani radovi, Equinoxe, Oxygene, Magnetic fields, te Vangelis i Tangerine dream koji su trpani u new age, mada sa njim nemaju ama baš nikakve veze.
Ako želiš, o glazbi i stilovima možemo popričati, ali u nekom drugom threadu, ja više u ovom neću pričati o glazbi jer nije ontopic.
kamo srece da ovo slusa vise ljudi...
Imamo mi i svoje narodne muzike... Ljudi to ne znaju cijeniti.
Sto se tice Opere, pa, ona je odlican browser, ali moram se usuditi i reci Chrome sve sto je covjeku potrebno, ni vise ni manje.
Nema razloga za koristenjem Opere, jer Chrome nema mane.