poz! Firefox me poceo zezati, ne nudi mi opciju spremanja tabova kada ga zatvaram kao prije... Probao sam deinstalaciju i instalaciju, ne pomaze. da li tko ima ideju... Mala napomena, ne znam koliko ima veze ali eto. Nedavno sam upgrade-o na 7077 build...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda je nekakva banalna stvar u pitanju npr. meni ne nudi opciju save kada mi je otvoren prozor Downloads ili Addons.
Možda je nekakva banalna stvar u pitanju npr. meni ne nudi opciju save kada mi je otvoren prozor Downloads ili Addons.
Može biti i da je virus...
Meni je FF bio poludio pa je sam brisao skinuti fajl odmah nakon DL-a.
Morao sam isključiti virus scanning opciju...
Otkad sam na Ubuntuu nemam tih problema
1. Unesi about:config u adress bar
2. Utipkaj browser.sessionstore.enabled u okvir "Filter"
3. Provjeri dali je browser.sessionstore.enabled postavka namještena na true.
Ponovi isto za:
- browser.warnOnQuit - true
- browser.warnOnRestart - true
- browser.startup.page - 1 or 2
Kada si naštimao sve restartiraj FF i pokušaj.
1. Unesi about:config u adress bar
2. Utipkaj browser.sessionstore.enabled u okvir "Filter"
3. Provjeri dali je browser.sessionstore.enabled postavka namještena na true.
Ponovi isto za:
- browser.warnOnQuit - true
- browser.warnOnRestart - true
- browser.startup.page - 1 or 2
Kada si naštimao sve restartiraj FF i pokušaj.
Bellatrix,svaka čast za ovo objašnjenje.Provjerio sam i meni su sve vrijednosti na true.
Nadam se da će ovo pomoći kolegi da si otkloni problem s FF jer je zbilja iritantno.
Ma, ne mogu vjerovati, evo skenirao sam s Avirom, Anti-malware-om i jos uvijek nista od rijesenja...Probat cu neki totalni uninstall, neka pobrise Firefox iz svega pa cemo vidjeti...
Ma, ne mogu vjerovati, evo skenirao sam s Avirom, Anti-malware-om i jos uvijek nista od rijesenja...Probat cu neki totalni uninstall, neka pobrise Firefox iz svega pa cemo vidjeti...