Firefox ne nudi Save opciju kada zatvara?

poruka: 12
|
čitano: 1.399
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

poz! Firefox me poceo zezati, ne nudi mi opciju spremanja tabova kada ga zatvaram kao prije... Probao sam deinstalaciju i instalaciju, ne pomaze. da li tko ima ideju... Mala napomena, ne znam koliko ima veze ali eto. Nedavno sam upgrade-o na 7077 build...

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vidi ovo :

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-P35-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ukljuceno, jel moguce da je viris?

slika slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda je nekakva banalna stvar u pitanju npr. meni ne nudi opciju save kada mi je otvoren prozor Downloads ili Addons.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox ne nudi Save opciju kada zatvara?
Paolo2612 kaže...

Možda je nekakva banalna stvar u pitanju npr. meni ne nudi opciju save kada mi je otvoren prozor Downloads ili Addons.

da,za to znam ali nije u pitanju to nije mi nista otvoreno a add-ones su oni koji idu uz firefox u "paketu"
17 godina
neaktivan

Može biti i da je virus...

Meni je FF bio poludio pa je sam brisao skinuti fajl odmah nakon DL-a.

Morao sam isključiti virus scanning opciju...

Otkad sam na Ubuntuu nemam tih problema Smijeh

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1. Unesi about:config u adress bar
   2. Utipkaj browser.sessionstore.enabled u okvir "Filter"
   3. Provjeri dali je browser.sessionstore.enabled postavka namještena na true.

Ponovi isto za:

• browser.warnOnQuit - true
  • browser.warnOnRestart - true
  • browser.startup.page - 1 or 2

Kada si naštimao sve restartiraj FF i pokušaj.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

1. Unesi about:config u adress bar
   2. Utipkaj browser.sessionstore.enabled u okvir "Filter"
   3. Provjeri dali je browser.sessionstore.enabled postavka namještena na true.

Ponovi isto za:

• browser.warnOnQuit - true
  • browser.warnOnRestart - true
  • browser.startup.page - 1 or 2

Kada si naštimao sve restartiraj FF i pokušaj.

Hvala, ali nista od toga nije. Sve je podeseno kak pise na tvom postu... thanx anyway...
16 godina

Bellatrix,svaka čast za ovo objašnjenje.Provjerio sam i meni su sve vrijednosti na true.

Nadam se da će ovo pomoći kolegi da si otkloni problem s FF jer je zbilja iritantno.

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma, ne mogu vjerovati, evo skenirao sam s Avirom, Anti-malware-om i jos uvijek nista od rijesenja...Probat cu neki totalni uninstall, neka pobrise Firefox iz svega pa cemo vidjeti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Ma, ne mogu vjerovati, evo skenirao sam s Avirom, Anti-malware-om i jos uvijek nista od rijesenja...Probat cu neki totalni uninstall, neka pobrise Firefox iz svega pa cemo vidjeti...

Koji OS imaš?
Koliko sam vidio radi se o Win7! Ovako uninstaliraj  FF s nekim programom poput Revo Uninstallera.
Nakon što si to uradio uključi prikaz skrivenih mapa u Control Panelu. Zatim idi na adresu u Windows exploreru kao na ovoj slici(kod tebe će biti drugačije ako je windows na drugačijem nazivu diska, a i User naravno)
Ako ima one mape Firefox izbriši je!
Skini regseeker i očisti s njim registry. Ovaj postupak će ti 99% će riješiti problem!

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 20:10 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
eterna luchar kaže...

Koji OS imaš?
Koliko sam vidio radi se o Win7! Ovako uninstaliraj  FF s nekim programom poput Revo Uninstallera.
Nakon što si to uradio uključi prikaz skrivenih mapa u Control Panelu. Zatim idi na adresu u Windows exploreru kao na ovoj slici(kod tebe će biti drugačije ako je windows na drugačijem nazivu diska, a i User naravno)
Ako ima one mape Firefox izbriši je!
Skini regseeker i očisti s njim registry. Ovaj postupak će ti 99% će riješiti problem!

probam pa javim...thnx na trudu Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice