Evo sad sam skinuo najnoviji Firefox-evo ga, sad svi koji ste čekali da izađe iz bete, dočekali ste!
Oprostite MODovi kaj sam slučajno dva puta kliknuo na otovri temu pa su se dvije teme otvorile, izbrišite jednu.
Cool!
Idem si ga 'ubost'..
Super moram ga odmah skinuti i isprobati.
Evo sad sam skinuo najnoviji Firefox-evo ga, sad svi koji ste čekali da izađe iz bete, dočekali ste!
na službenim stranicama ne piše ništa
updateaj FF , Help-Check For Updates..... ,ako si na beti , a za vas ostale me briga jer sam ja tak napravil
Pa ak je izaso iz bete zast onda nista ne pise na sluzbenim stranicama?!
Kaje to rc? To nije cijela verzija meni se cini...
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
RC je Release Candidate, znači da ta verzija ima potencijala da postane pravi gotov proizvod. Znači svi bugovi su ispravljeni sve je ispolirano, ako se neće otkriti nekih većih bugova to će najvjerovatnije biti finalni proizvod.
RC je Release Candidate, znači da ta verzija ima potencijala da postane pravi gotov proizvod. Znači svi bugovi su ispravljeni sve je ispolirano, ako se neće otkriti nekih većih bugova to će najvjerovatnije biti finalni proizvod.
A nista... idemo instalirati pa cemo vidjeti.
Eto mene sa novim Firefoxom, jel' se vidi da imam novi?
ajd da i to vidimo mada je realesa candidade.......
Eto mene sa novim Firefoxom, jel' se vidi da imam novi?
hvala Bogu da je izasao iz bete,kao da su razvijali cijeli novi operativni sustav a ne web preglednik
idem ga skinuti
e Hvala na ovom linku od RC1 radi super.
Mozzila Rulzzzz
e Hvala na ovom linku od RC1 radi super.
Mozzila Rulzzzz
Add-onsi ne rade imao sam ih oko 5, i za samo jednoga sam uspio naci update za verziju 3, ikone na Toolbar-u mi izgledaju ko' da su ih djeca crtala (nije toliko vazno, ali ipak...), pa sam se ja odlucio nazad na verziju 2xx.... nisam vidio neko osobito poboljsanje, ali vjerojatno zato sto je prekratko trajalo. Fale mi Add-onsi, previse sam se navikao na njih...
Add-onsi ne rade imao sam ih oko 5, i za samo jednoga sam uspio naci update za verziju 3, ikone na Toolbar-u mi izgledaju ko' da su ih djeca crtala (nije toliko vazno, ali ipak...), pa sam se ja odlucio nazad na verziju 2xx.... nisam vidio neko osobito poboljsanje, ali vjerojatno zato sto je prekratko trajalo. Fale mi Add-onsi, previse sam se navikao na njih...
Ma evo ja instaliro to najnovije nakon sat vremena koristenja odmah obriso. Priznajem da je ljepse i malo brze, ali ne mogu izdrzat bez add-onsa!!!
I imam jos jedno pitanje: zasto u firefoxu 2 kada odem na Help pa na About Mozilla Firefox dolje se u tom prozoru koji se otvori spominje Gecko? Zar nije to nesto novo i revolucionarno? Kako to da taj Gecko postoji i u dvojci?
I imam jos jedno pitanje: zasto u firefoxu 2 kada odem na Help pa na About Mozilla Firefox dolje se u tom prozoru koji se otvori spominje Gecko? Zar nije to nesto novo i revolucionarno? Kako to da taj Gecko postoji i u dvojci?
Ajme ljudi pa ovo je very FAST.Jako dobro još da malo ažuriraju addonse odlicno preporučujem.
Pa to mi nikad ni nije smetalo. Ja sam se nadao puno vecim brzinama, vecoj brzini otvaranja ff-a (kao sto se otvara Safari), i novim mogucnostima, al nema bas puno toga! Bezveze...
U beti se dodaju nove stvari, dodaci itd. U RC-u je dodavanje novih stvari završilo i vrše se samo ispravke grešaka (bugova)