Firefox 3 izašao iz bete!

poruka: 51
|
čitano: 5.496
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo sad sam skinuo najnoviji Firefox-evo ga, sad svi koji ste čekali da izađe iz bete, dočekali ste!

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oprostite MODovi kaj sam slučajno dva puta kliknuo na otovri temu pa su se dvije teme otvorile, izbrišite jednu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox 3 izašao iz bete!

Cool! Namigiva

Idem si ga 'ubost'..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

Super moram ga odmah skinuti i isprobati. Osmijeh

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Evo sad sam skinuo najnoviji Firefox-evo ga, sad svi koji ste čekali da izađe iz bete, dočekali ste!

Daj link gdje to pise....

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

na službenim stranicama ne piše ništa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

updateaj FF , Help-Check For Updates..... ,ako si na beti , a za vas ostale me briga jer sam ja tak napravil

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ak je izaso iz bete zast onda nista ne pise na sluzbenim stranicama?!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...
 na to sam mislil,....lol

17 godina

Kaje to rc? To nije cijela verzija meni se cini...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

RC je Release Candidate, znači da ta verzija ima potencijala da postane pravi gotov proizvod. Znači svi bugovi su ispravljeni sve je ispolirano, ako se neće otkriti nekih većih bugova to će najvjerovatnije biti finalni proizvod.

King in the castle, king in the castle ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tjodalv kaže...

RC je Release Candidate, znači da ta verzija ima potencijala da postane pravi gotov proizvod. Znači svi bugovi su ispravljeni sve je ispolirano, ako se neće otkriti nekih većih bugova to će najvjerovatnije biti finalni proizvod.

znači to bi bila verzija u kojoj je FF3 izašo iz bete jer niti ja nisam baš bio siguran....

17 godina

A nista... idemo instalirati pa cemo vidjeti.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina

Eto mene sa novim Firefoxom, jel' se vidi da imam novi? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajd da i to vidimo mada je realesa candidade.......

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
croart kaže...

Eto mene sa novim Firefoxom, jel' se vidi da imam novi? Smijeh

itekako, sad su ti slova zlatna, baš kao i meni

17 godina

hvala Bogu da je izasao iz bete,kao da su razvijali cijeli novi operativni sustav a ne web preglednik

idem ga skinuti

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e Hvala na ovom linku od RC1 radi super.

Mozzila Rulzzzz

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buky kaže...

e Hvala na ovom linku od RC1 radi super.

Mozzila Rulzzzz

takt
trebal si ostavit avatara kojeg si prije imal

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 9:09 (Horagio).
17 godina

Add-onsi ne rade imao sam ih oko 5, i za samo jednoga sam uspio naci update za verziju 3, ikone na Toolbar-u mi izgledaju ko' da su ih djeca crtala (nije toliko vazno, ali ipak...), pa sam se ja odlucio nazad na verziju 2xx.... nisam vidio neko osobito poboljsanje, ali vjerojatno zato sto je prekratko trajaloSmijeh. Fale mi Add-onsi, previse sam se navikao na njih...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Horagio kaže...

Badava sto je izasao iz bete kad ne radi kljucni add-on - Tab Mix Plus. Ili konacno radi?
17 godina
neaktivan
croart kaže...

Add-onsi ne rade imao sam ih oko 5, i za samo jednoga sam uspio naci update za verziju 3, ikone na Toolbar-u mi izgledaju ko' da su ih djeca crtala (nije toliko vazno, ali ipak...), pa sam se ja odlucio nazad na verziju 2xx.... nisam vidio neko osobito poboljsanje, ali vjerojatno zato sto je prekratko trajaloSmijeh. Fale mi Add-onsi, previse sam se navikao na njih...

Gecko je najveći napredak u verziji 3

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 9:28 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Ma evo ja instaliro to najnovije nakon sat vremena koristenja odmah obriso. Priznajem da je ljepse i malo brze, ali ne mogu izdrzat bez add-onsa!!!

I imam jos jedno pitanje: zasto u firefoxu 2 kada odem na Help pa na About Mozilla Firefox dolje se u tom prozoru koji se otvori spominje Gecko? Zar nije to nesto novo i revolucionarno? Kako to da taj Gecko postoji i u dvojci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Assassin kaže...

I imam jos jedno pitanje: zasto u firefoxu 2 kada odem na Help pa na About Mozilla Firefox dolje se u tom prozoru koji se otvori spominje Gecko? Zar nije to nesto novo i revolucionarno? Kako to da taj Gecko postoji i u dvojci?

Gecko je engine za prikaz web-stranica koji koriste Firefox, Nescape i jos neki manje poznati web-preglednici. Gecko koristi i Mozilla Thunderbird, na isti nacin kao sto Outlook (ili Maxthon, AvantBrowser i druge "ljuske") koristi Internet Explorer, odnosno engine Internet Explorera za prikaz web-stranica (koji nema neko posebno ime).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2008 15:55 (mbaksa).
17 godina
neaktivan

Ajme ljudi pa ovo je very FAST.Jako dobro još da malo ažuriraju addonse odlicno preporučujem.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Assassin kaže...

Gecko je engine za prikaz web-stranica koji koriste Firefox, Nescape i jos neki manje poznati web-preglednici. Gecko koristi i Mozilla Thunderbird, na isti nacin kao sto Outlook (ili Maxthon, AvantBrowser i druge "ljuske") koristi Internet Explorer, odnosno engine Internet Explorera za prikaz web-stranica (koji nema neko posebno ime).

Pa sta je onda tako revolucionarno u Firefoxu 3?

17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
mbaksa kaže...
Assassin kaže...

Pa sta je onda tako revolucionarno u Firefoxu 3?

mislim da smo korak ispred u FF-ovom poznatom žderanju memorije, ti problemi su smanjeni il maknuti(valjda,lol)

17 godina
neaktivan

Pa to mi nikad ni nije smetalo. Ja sam se nadao puno vecim brzinama, vecoj brzini otvaranja ff-a (kao sto se otvara Safari), i novim mogucnostima, al nema bas puno toga! Bezveze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U beti se dodaju nove stvari, dodaci itd. U RC-u je dodavanje novih stvari završilo i vrše se samo ispravke grešaka (bugova)

MojPortal.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice