PROBLEMI!!!!!
Prije vise od mjesec dana narucio sam podloge za mis.Proslo je vise od 30 dana i kontkatirao sam sellera i rekao je da je vecina posiljaka malo odgodjena zbog nekih pisama bombi ili je izgubljena.Tako je rekao da ce vratiti novce.
ALI ja sam bio izbrisao i ponovno napravio acc na paypalu tako da mi se ponisti PP limit (jer mi je lockerz trebao poslati 50$) i ponovno sam napravio acc.
Sad mi lik ne moze refundat novce!!
Sto da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

PROBLEMI!!!!!
Prije vise od mjesec dana narucio sam podloge za mis.Proslo je vise od 30 dana i kontkatirao sam sellera i rekao je da je vecina posiljaka malo odgodjena zbog nekih pisama bombi ili je izgubljena.Tako je rekao da ce vratiti novce.
ALI ja sam bio izbrisao i ponovno napravio acc na paypalu tako da mi se ponisti PP limit (jer mi je lockerz trebao poslati 50$) i ponovno sam napravio acc.
Sto da radim?
Jebo vas lokerz
Meni treca posiljka nije dosla nakon 2 mjeseca cekanja ali prodavci su bili posteni i vratili mi novac, a posto je jedan od prodavaca izbrisao account na ebay-u morao sam podici case ali je nakon 2 dana zatvoren jer mi je prodavac vratio novac a od ebay-a sam dobio 5funti dodatnih :D Najsmjesnije od svega je to sto je taj item sto sam kupio kostao 2 funte XD Narucio sam opet neke od predmeta pa cu vidjeti da li ce sad doci. Jedino se bojim da ce me ebay proglasiti prevarantom jer trazim refund stalno ali posiljke ne dolaze sta drugo da radim.
Meni treca posiljka nije dosla nakon 2 mjeseca cekanja ali prodavci su bili posteni i vratili mi novac, a posto je jedan od prodavaca izbrisao account na ebay-u morao sam podici case ali je nakon 2 dana zatvoren jer mi je prodavac vratio novac a od ebay-a sam dobio 5funti dodatnih :D Najsmjesnije od svega je to sto je taj item sto sam kupio kostao 2 funte XD Narucio sam opet neke od predmeta pa cu vidjeti da li ce sad doci. Jedino se bojim da ce me ebay proglasiti prevarantom jer trazim refund stalno ali posiljke ne dolaze sta drugo da radim.
Kako ti to ne dolaze posiljke. Meni se od 50+ posiljki nikad nije dogodilo da neka nije stigla? Neke su dosta kasnile (40+ dana) ali sve su uredno stigle.
Ja sam narucio 5 predmeta 2 su dosla bez problema i to jako brzo za nekih 10 dana dok ova 3 nisu dosla. Razmak narucivanja je 2-3 dana i svi predmeti su naruceni iz Kine i nisu dosla ta 3 i nema ih ni dan danas a proslo je oko 2 mjeseca.
Ja sam narucio 5 predmeta 2 su dosla bez problema i to jako brzo za nekih 10 dana dok ova 3 nisu dosla. Razmak narucivanja je 2-3 dana i svi predmeti su naruceni iz Kine i nisu dosla ta 3 i nema ih ni dan danas a proslo je oko 2 mjeseca.
Ocito ne pazis sto narucujes.
Naprotiv jako pazim na sve od iskustava kupaca, broja prodatih predmeta, ratia prodavca i odnosa ratia sa brojem transakcija.
I meni još nije došao vga kabel poslje 40 dana.
što da radim?
Zaista mi nije jasno kako to da vam tako ne dolaze stvari. Osobno, a i prijatelji koji naručuju, nikad nisu imali slična iskustva.
Uvijek, ali uvijek pazite od koga naručujete. Osobno nikad ne naručujem od nekog, tko nema bar negdje oko 100 prodanih stvari. I na te prodane stvari nekih 98%-99% positive feedback. I to je za mene neka granica minimuma.
Također nemojte uvijek očekivat stvari u roku 15 dana. Meni se znalo odužit i do mjesec-malo više od mjesec dana. Sve ovisi od koga/odakle/kako stiže.
Također je savjet za sve, kojima ithem ne dođe u roku mjesec dana, da se otvori case. Onda je sve lakše.
Do sad sam narucio preko 40 stvari na ebay-u i sve su stigle bez problema u roku od mjesec dana maksimalno iz bilo kojeg dijela svijeta ali ove tri nisu ne znam zasto ali nisu. Kao sto sam rekao jako pazim od koga narucujem i nisam narucio od nikog ko nema barem 99,3% i prodato preko 1000 predmeta. Ili ovi u posti kod mene vole da zavrnu koju stvarcicu ili zbog ovih guzvi pred praznike desi se da se zagubi posto su ti paketi maleni
Meni nije doslo par stvari ali pare su uredno vracene. Mogu slobodno reci da sam sigurniji kad narucujem sa ebya nego kad kupujem u lokalnim prodavnicama ili od lokalnih firmi. Mirnije spavam.
Reci kako?(ali da ne ukljucuje karticu!)
PROBLEMI!!!!!
Sto da radim?
Jebo vas lokerz
LOL.Mislim da ova slika opisuje tvoje raspolozenje!
Dovoljno je da se malo pripazi od koga se narucuje,meni od 200 premdeta nis dosla 2...
Imas na paypalu link za uklanjanje limita. Skinui ti dolar i nesti i u opisu ze ztansakcije pise cod koji ukucas na paypalu i to je to. Par minuta posla.

Imas na paypalu link za uklanjanje limita. Skinui ti dolar i nesti i u opisu ze ztansakcije pise cod koji ukucas na paypalu i to je to. Par minuta posla.
Neznam da li si si skuzio da NEMAM HEBENU KARTICU!!!!!!
Perkane, šta stvarno nemaš karticu? Nije da sam pratio ali koliko sudjelujem u ovoj temi meni se čini ko da ti svaki drugi dan neš kupuješ na ebayu...mislim da nitko tko je malo pratio temu nebi pomislio da nemaš karticu.
A šta onda svak omalo radiš novi acc zbog limita ili šta? A zašto ne uzemš karticu? karticu deviznog može svatko uzet, nema nikakvih uvjeta, osim godina, ako su godine u pitanju pa samo odvuci mamu u banku nek potpiše i gotovo. Sve drugo ti je zafrlancija i nepotrebno petljanje...pa uostalom vidiš i sam na svom primjeru sa refundom...
Perkane, šta stvarno nemaš karticu? Nije da sam pratio ali koliko sudjelujem u ovoj temi meni se čini ko da ti svaki drugi dan neš kupuješ na ebayu...mislim da nitko tko je malo pratio temu nebi pomislio da nemaš karticu.
A šta onda svak omalo radiš novi acc zbog limita ili šta? A zašto ne uzemš karticu? karticu deviznog može svatko uzet, nema nikakvih uvjeta, osim godina, ako su godine u pitanju pa samo odvuci mamu u banku nek potpiše i gotovo. Sve drugo ti je zafrlancija i nepotrebno petljanje...pa uostalom vidiš i sam na svom primjeru sa refundom...
Problem je u tome sto mu ni jedan PayPal account nije registrovan u HR nego vani da moze primati novac od Lockerz-a a onda trositi :D
Problem je u tome sto mu ni jedan PayPal account nije registrovan u HR nego vani da moze primati novac od Lockerz-a a onda trositi :D
Sad kužim ali nisam znao to prije. Samo ne znam čemu takve tričarije...pa barem danas nije nikakva nauka dobit visu electron.
Fali mu godina ;)
Kako ce dobiti kad mu je glavni prihod lockerz ;)
logic, aj nemoj još i ovdje.
Fali mu godina ;)
možeš imati od 14. kod nas, tad sam ja počeo a dinersom.Sad imam i mastera.A može se naravno i visa u pbz-u ak se nevaram.
Moram skupit sve!! xD
Stvar je ta sto imam 2 acc na paypalu.Jedan pravi hrvatski i sa njim imam povezanu karticu.Imam i drugi slovenski na koji primam pare a uskoro cu dobiti i karticu za njega pa cu moci dizati pare!
Fali mu godina ;)
Hehe logic svi se raspituju o tebi u Lockerz temi.Odi malo pa proviri sta su ljudi dobili zadnjih dana.
BTW kad si toliki skeptik evo ti sta sam sve dobio od Lockerza.Neke jos nisu dosle do mene ali ce uskoro :)
PayPal 5x25 $
PayPal 50$
iPod Nano 16 GB 6th gen
iCard 25$
Gift cards 100$
Termosica
PSP Igra Ace Combat Joint Assault
Sta je sad? Pa nema godina da dobije karticu a to si pitao zar ne?
Hehehehe
Bas mi je drago. Uopste nisam zavidan vjeruj mi. Ajd mi samo jos reci koliko si vremena potrosio da to sve dobijes? Al iskreno A ne fraze 5 minuta dnevno.
Hehehehe
Bas mi je drago. Uopste nisam zavidan vjeruj mi. Ajd mi samo jos reci koliko si vremena potrosio da to sve dobijes? Al iskreno A ne fraze 5 minuta dnevno.
Lockerz, locking you away from the real world.
Hehehehe
Jako malo.Imam bypass captcha i LPA koji mi gleda videje i tako skuplja bodova.A imam drugi program koji koristim za redeem (pre alerter + autofiller) tako da odem ponekad spavat i kad zazvoni probudim se redeemam i nastavim spavat.
Sad sam izracunaj kolko vremena treba!
Hehehehe
Lockerz, locking you away from the real world.
LOL not.
Prehebeno mi je ilo jednom kad je redeem bio oko 2-3 ujutro u pet ili sub nesjecam se i ja bio vani i taman se vratio na vrijeme za redeem :)
Jeste kada mjenjali password,korisnicko ime i mail na Ebay-u?Dali je bilo kakvih problema nakon promjene?
Jeste kada mjenjali password,korisnicko ime i mail na Ebay-u?Dali je bilo kakvih problema nakon promjene?
Mijenjao i korisničko ime a i pass, mail nikad. I problema nikad.
jedino ako se sad dobro sjećam kad promijeniš user name ima nešto sa 30 dana, dal ti pišu oba, ili neka fora...a ne znam, nešto je bilo sa 30 dana, ali se više ne sjećam šta točno...sorry.