sry prije sam narucivao vise preko neta i na raznim forumima su mi rekli da je 300kn a nedavno sam negdje procitao da je 160kn! Inace hvala za info! Moja greska.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije mi jasno, kako je netko rekao vec sto se odmah zalite ako paket nije dosao za 14 dana, ljudi realno vrijeme je 21-30 dana. Ja se nicemu ne nadam prije mjesec dana od uplate, ako dode ranije dobrodoslo, iznenadilo me ugodno, ako ne, sve ok. samo neka dode.
U ponedjeljak sam otvorio jedan case, jaknu narucio 9.8 i nije stigla, dosla mi obavjest da mi istice rok za otvaranje case i ja otvorim, covjek se isprica sto paket kasni toliko, vrati mi lovu i zamoli da uplatim opet kada dode. Sve OK. nikakvih problema, samo takav prodavac, vjerovatno ce dodi za koji dan, ali sam se samo htio ograditi.
I meni je kinez tako ponudio. Vrati pare i posalje nov item i kad dodje da platim. Nisam se htio maltretirati sa time jer je bila rijec o 0,99 $. kabel je bio u pitanju i dosao je. Drugi slucaj parfem upitanju i ista stvar poslije 30 dana posaljem upit dje zapelo, odgovore da ce ispitati i sutradan mi posalju mail izvinenja jer ne mogu uci u trag posiljki i vrate mi puni iznos. USA seller u pitanju.
Ma ovo je 56 $, pa sam se htio ograditi, i kada sam popunio case oznacio sam da hocu item da mi se posalje, a ne lovu. Za male iznose cekam, nije mi problem sacekati i 2 mjeseca, ne zurim, polako. I ovdje sam htio sacekati sa otvorenim case-om, ali ocito im je jako stalo do kupaca, pa su odmah izisli u susret. Da su svi takvi :D
Nego imam pitanje, ti si iz bih pa bi mogao znati.
Bas sam sada mislio banku zvati da vidim, uplatio sam sa VISA kartice od unicredit banke, to je ona kartica koja mi skida sa mog tekuceg raduna svakog 20. u mjesecu, znaci, na njoj nema sredstava i ne moze biti, pa me zanima di ide vracena lova?
Na racun sa kojeg si platio. Nema gdje drugo ici. Uvije otvori case ali uvijek i kontaktiraj trgovca i objasni mu da si otvorio case cisto da ne prodje rok ali da ocekujes da on ispuni svoje obaveze. Nece te prevariti ne brini. Vecini njih a pogotovo oni sa puno prodanih itema je ebay jedina trgovina i ne isplati im se tebe varatai jer je ebay vrlo rigorozan oko toga.
je narucivao tko od vas punjace za laptope? konkretno treba mi od toshibe satellite-a i gledam neke cijene od 8$ pa neznam dali je to neki fake ili stvarna cijena kod njih punjaca xD
ma i ja cekam patike koje sam 31.8 narucio, a sad sam narucio bateriju za laptop pa cemo vidjeti
koliko si dao love za bateriju?
Kolika je carina u BiH ???
Kolika je carina u BiH ???
Otprilike 1/3 ukupne cijene sto si platio, pod ukupno mislim na cijena + postarina.
ma i ja cekam patike koje sam 31.8 narucio, a sad sam narucio bateriju za laptop pa cemo vidjeti
koliko si dao love za bateriju?
250kn
dobio sam visu electron..racun je u eurima ali mi opet i dANAS izbacuje istu poruku..
----
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
----
provjerit cu sutra pa javim sta se rijesilo
e sada... stavi nesto na racun (stavi 20 eura) pa probaj onda...
Prije je bilo 300kn po novom je 160kn
Nevjerojatno je kako su pogrešne informacije duboko ukorijenjene.
Pogotovo danas kad je dovoljno kliknuti par puta za doći do točne informacije.
Ali informacija je točna. 160kn je max bez PDV-a/carine.
Mislio sam na prvi dio rečenice :0)
je narucivao tko od vas punjace za laptope? konkretno treba mi od toshibe satellite-a i gledam neke cijene od 8$ pa neznam dali je to neki fake ili stvarna cijena kod njih punjaca xD
nisam narucivao punjace, al sam narucivo baterije. baterija najslabijeg kapaciteta ovdje je dosla 800 kn, a onu najjaceg kapaciteta sam narucio od kineza za 400 kn. i dan danas uredno radi. konkretno u mene je MSI model al sam narucivao za 2 prijatelja baterije za Acer i Lenovo i sve dobro rade dan danas. mislim da ne bi trebalo bit problema, vidi ocjene kod nekog ko je isto kupio punjac kod tog sellera.
samo da se malo javim
eto ,sad imam i online bankarstvo, pročitala sam sve zakone i njihove kometare i sve teče uredno, ja kupujem, paketići stižu...nema problema
hvala svima što ste imali strpljenja sa mnom i ugodan shopping :)))
e ovako imam sada jedan mali problem.
kupio sam na ebayu neke sprejeve i to pakovanje od dva spreja po 12 oz (3.9.2010). dosla mi je posiljka 16.9.2010 i ja to fino uzeo i nisam ni pogledao koliko je pakovanje. uglavnom danas sam skuzio da sam dobio pakovanje od 2 spreja po 8oz sto znaci kriva posiljka, a ja sam platio vece pakovanje.
odmah sam otisao na ebay, pogledao pod won/purchased i kontaktirao sellera da di je zapelo. nije mi odgovorio vec barem 10 sati. ajde dat cu mu fore do ponedjeljka.
no ako mi se ne javi mozete li mi objasniti sto bi bilo najbolje da ucinim???
molim vas pomozite
Hvala
kupio sam na ebayu neke sprejeve i to pakovanje od dva spreja po 12 oz (3.9.2010). dosla mi je posiljka 16.9.2010 i ja to fino uzeo i nisam ni pogledao koliko je pakovanje. uglavnom danas sam skuzio da sam dobio pakovanje od 2 spreja po 8oz sto znaci kriva posiljka, a ja sam platio vece pakovanje.
odmah sam otisao na ebay, pogledao pod won/purchased i kontaktirao sellera da di je zapelo. nije mi odgovorio vec barem 10 sati. ajde dat cu mu fore do ponedjeljka.
molim vas pomozite
Hvala
strpljenja brate, uvijek će ti oni odgovoriti.A oz je ?
angloamericka mjerna jedinica mase , unca se kaze.
ma strpit cu se ali ako ne odgovori nista onda sto je najpametnije uciniti?
E ovako, imam nekakvu sitnu ušteđevinu od 50-ak eura. Želio bi to potrošit na eBayu. Imam 18 godina, šta mogu napravit da nekako dođem do paypal accounta? Jel mogu nekakav račun otvorit da dobijem karticu koju bi mogao prijavit na PayPal?
E ovako, imam nekakvu sitnu ušteđevinu od 50-ak eura. Želio bi to potrošit na eBayu. Imam 18 godina, šta mogu napravit da nekako dođem do paypal accounta? Jel mogu nekakav račun otvorit da dobijem karticu koju bi mogao prijavit na PayPal?
Imaš na par zadnjih stranica puno toga napisanog o pojedinim karticama i kako otvoriti račune :D
ma odgovorit će ti sigurno, jer ne vole negativnu kritiku ( ja nikad nisam čekala duže od 24 sata)
ako ipak ne , uvijek možeš otvoriti onaj dispute ili case, kao tužiš se e-bayu na sellera
meni su selleri par puta kad čak zamolili u mailu da ne otvaram case (jer ne vole to,čini im štetu) nego da im se javim mailom
evo meni već mjesec dana nije stigla pošiljka i seller mi je rekao ako ne dođe do 23.09 (a nije) da mu pošaljem mail i on šalje novi paketić i zamolio me da ne započnjem dispute..
samo mu daj malo vremena
hvala na odgovoru! hvala
e jbga vidite šta se meni trenutno događa
veoma dugo san na ebay-u i zahebalo me
dva puta, sitne pare, nije problem, čovik nauči
iz toga, nego frendu sam naručia novi ipod 3g 64gb
iz tajlanda i gledam feedback oko 95-96% nije nešto
prodano 90 itema i ja kažem oko 217$, uplatim, odmah
dobijem feedback od njega, kažem stvar ono
gift ili da stavi manju cjenu, on sve ok-e, pogledan
nakon par dana on izbrisan s ebay-a da više nije user
i sad mogu jedino čekat... šta vi mislite??
e jbga vidite šta se meni trenutno događa
veoma dugo san na ebay-u i zahebalo me
dva puta, sitne pare, nije problem, čovik nauči
iz toga, nego frendu sam naručia novi ipod 3g 64gb
iz tajlanda i gledam feedback oko 95-96% nije nešto
prodano 90 itema i ja kažem oko 217$, uplatim, odmah
dobijem feedback od njega, kažem stvar ono
gift ili da stavi manju cjenu, on sve ok-e, pogledan
nakon par dana on izbrisan s ebay-a da više nije user
i sad mogu jedino čekat... šta vi mislite??
Pa mozes ti i sada pokrenuti case da ti vrate novac.
ma pričekat ću još malo jer je reka da je posla 6, znači
prošlo je 20 dana, ni toliko...
ma pričekat ću još malo jer je reka da je posla 6, znači
prošlo je 20 dana, ni toliko...
Jasno pricekaj pa otvaraj case.
jel se priko e bay-a placa carina na karte
jel se priko e bay-a placa carina na karte
Da ako vrijednost paketa ide preko 160kn, iako mozes dobit puno skuplje stvari da ne platis carinu ;)
molim vas pomozite
Hvala
Odeš i fino im daš negativni feedback i da vidiš kako ti se jave za par sati i mole te da riješite problem. Meni se tako dogodilo u dva navrata.