eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.392.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
Diplomirani pješak kaže...

Iako nije o ebayu, isprobavo sam aplikacije za mobitel i zaslužio amazon 1$ bon{#}{#}{#}{#}{#}. E sad bi ja kupio punjač za auto od par grama. E sad hoće li mi zaračunat carinu, što ne vjerujem, nego me zanima poštarina ? Hoću li je morati platiti i koliko ? -- ponavljam, znam da nije o ebayu, ali zanima me o poštarini koju treba platiti bilo gdje da kupujem :)

Postoji tema vezana uz amazon. Koliko znam takve stvari ne dostavljaju k nama, nego samo knjige i Kindle

13 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Zdravo,ja sam pocetnik sto se tice Ebaya.Kad bih kupio Nokia Stylus http://www.ebay.de/itm/Blue-Capacitive-3-5mm-Plug-Stylus-Touch-Pen-For-Nokia-N8-/150712135220?pt=PDA_Accessories&hash=item231724ae34&_uhb=1#ht_2674wt_962  bi li placao carinu ili bilo sta na male stvari ?

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Ne bi platio ništa.Do 160kn vrijednosti se neplaća ništa
robimarko@gmail.com
17 godina

Je li imao tko kakva iskustva s LED trakama?

http://www.ebay.com/itm/251047093257

50 kunica, koristio bi adapter od routera.

No stavio bi ga u kuhinji, bi li davalo ovo dovoljno svjetla ispod ormarića na radnu površinu?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan
LOONEY_RAMA kaže...

Zdravo,ja sam pocetnik sto se tice Ebaya.Kad bih kupio Nokia Stylus http://www.ebay.de/itm/Blue-Capacitive-3-5mm-Plug-Stylus-Touch-Pen-For-Nokia-N8-/150712135220?pt=PDA_Accessories&hash=item231724ae34&_uhb=1#ht_2674wt_962  bi li placao carinu ili bilo sta na male stvari ?

Koliko vidim ovaj item niti ne salju u HR

17 godina
Kule_zg kaže...
LOONEY_RAMA kaže...

Koliko vidim ovaj item niti ne salju u HR

krivo vidiš. Šalju k nama (Kroatien)

14 godina
neaktivan
denix kaže...

krivo vidiš. Šalju k nama (Kroatien)

gle stvarno, a ja trazio pod Croatia :))

13 godina
neaktivan

pod sta na carini bi spadale karte?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemogu nac jeftine naocale!fake.moze neko dat link?

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Rađe ih kupi u lokalnom kineskom dućanu. Riskiraš kaznu od 500tinjak kn ako ih otvore na carini i vide da su kpija nekih.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

Dali je ko kupovao one Xbox 360 gamepad-ove za 20$ i dali rade na PC-u (oni zicni)?

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, samo da Vas pitam, što treba napraviti za prodavati na ebay-u, imam već račun preko kojeg kupujem i račun na paypalu. I kada ja nekome prodam nešto, i npr. ako je on iz SAD-a, jel ja plaćam poštarinu do tamo ili? Kako to ide, može netko objasniti? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

Dali je ko kupovao one Xbox 360 gamepad-ove za 20$ i dali rade na PC-u (oni zicni)?

Pa ako su USB, onda valjda rade, ali orginal nisu.

17 godina

Jel ovo normalno, da se žalim prodavaču?

Poslano 11.8 a ovo je napredak, još je u Kini.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina

ja narucio 14.8 a 18.8 je tek doneseno u postu...i otad stoji..svaki dan provjeravam i pi*zdim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Je li imao tko kakva iskustva s LED trakama?

http://www.ebay.com/itm/251047093257

50 kunica, koristio bi adapter od routera.

No stavio bi ga u kuhinji, bi li davalo ovo dovoljno svjetla ispod ormarića na radnu površinu?

uzmi slobodno, ok iskustva, ali možeš koristiti kao neki ambient light, ali kao pravi izvor svjetlosti neće ti biti dovoljno, za to ipak trebaju kvalitetnije, ali i skuplje trake. 

potraži malo bolje, imaš i za jeftinije naći i btw možeš neki stari punjač od moba isto iskoristiti za napajanje ili kupiti gotovo na ebay-u

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ja narucio 14.8 a 18.8 je tek doneseno u postu...i otad stoji..svaki dan provjeravam i pi*zdim

Rok shipanja je koliko ja znam 2-5 dana, a to sto stoji na posti nije prodavacev problem

15 godina

nisam ni reko nista za prodavaca...na postu sam bijesan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav,

znam da se za stvari do 160kn ne plaća niti carina ni PDV!

sad me zanima ako npr nesto kosta 150 kn i postarina neka je 20-30-100 nije bitno ali da prelazi 160kn...  E sad dali se onda placa carina i pdv posto je zajedno sa postarinom preko 160kn. ili se samo gleda koliko kosta ta stvar ne i zajedno sa postarinom?

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skočko kaže...

pozdrav,

znam da se za stvari do 160kn ne plaća niti carina ni PDV!

sad me zanima ako npr nesto kosta 150 kn i postarina neka je 20-30-100 nije bitno ali da prelazi 160kn...  E sad dali se onda placa carina i pdv posto je zajedno sa postarinom preko 160kn. ili se samo gleda koliko kosta ta stvar ne i zajedno sa postarinom?

Ako ide poštom, gleda se zajedno s poštarinom.

16 godina
domac5 kaže...

nisam ni reko nista za prodavaca...na postu sam bijesan

Kad ti dođe paket i dalje će pisati da je na pošti u kini

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina

evo danas sam dobio poziv sa carine da moram predočiti "račun ili neki drugi dokaz plaćanja, ili izvod iz internet plaćanja" jer mi je stigao paket, pretpostavljam da ovo šta čekam već mjesec dana iz kine.

ukupna vrijednost 14,37funti ~ 131kn (macro leće, hood i uv filter za fotoaparat).

šta im sada treba predočiti, order confirmation koji dobijem na mail je dovoljan ili nešto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li tko kako prodavat na ebay-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Isprintaj mail od paypala i pošalji im
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Cican kaže...

evo danas sam dobio poziv sa carine da moram predočiti "račun ili neki drugi dokaz plaćanja, ili izvod iz internet plaćanja" jer mi je stigao paket, pretpostavljam da ovo šta čekam već mjesec dana iz kine.

ukupna vrijednost 14,37funti ~ 131kn (macro leće, hood i uv filter za fotoaparat).

šta im sada treba predočiti, order confirmation koji dobijem na mail je dovoljan ili nešto drugo?

Jel to carina u Zagrebu ili?

13 godina
neaktivan

Zanima me dali mi se isplati kupovat s ebaya starke?? nasao sam neke od 40 $ pa me sad zanima dali treba jos nesto placat.. hitno mi pomozite jer trebam vec danas naruciti..narucujem zato jer su kod nas 430 kn

0 0 hvala 0
17 godina
Ficho28 kaže...

Zanima me dali mi se isplati kupovat s ebaya starke?? nasao sam neke od 40 $ pa me sad zanima dali treba jos nesto placat.. hitno mi pomozite jer trebam vec danas naruciti..narucujem zato jer su kod nas 430 kn

Misliš da su originalne?

13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Ficho28 kaže...

Misliš da su originalne?

Pa kaj je danas original...vise ni u ducanu neznas dal je original ili kopija...govorim iz osobnog iskustva...

17 godina
Carinu to baš i ne zanima.
15 godina
neaktivan

"We're unable to show you more than 10,000 results. Please refine your search to narrow your results."

Kako rješit ovo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice