eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.401.736
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
win4crazzy kaže...

pozz, treba mi pomoc,

dali ima netko tko bi mi htio narucit ovaj ili ovaj (uzmite onaj jeftiniji :D, jedan ima free shipping drugi ima shipping od 4 dolara)

bilo bi pozeljno da ste iz zagreba pa da obavimo primopredaju

a ako niste iz zagreba onda kad vam stigne converter novce vam mogu poslat postom na vasu adresu, a vi meni to posaljete :)

hvala

Koliko ja vidim prvi ima shipping od 4.99$ a drugi od 7.99$ tako da ti dođu skoro isto.

Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Znam da nije u redu, i vjerojatno već postoji to pitanje: Dali mogu otvotiti PayPal account sa Visom electron EUR Privredne Banke Zagreb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja,vrba kaže...
win4crazzy kaže...

pozz, treba mi pomoc,

dali ima netko tko bi mi htio narucit ovaj ili ovaj (uzmite onaj jeftiniji :D, jedan ima free shipping drugi ima shipping od 4 dolara)

bilo bi pozeljno da ste iz zagreba pa da obavimo primopredaju

a ako niste iz zagreba onda kad vam stigne converter novce vam mogu poslat postom na vasu adresu, a vi meni to posaljete :)

hvala

Koliko ja vidim prvi ima shipping od 4.99$ a drugi od 7.99$ tako da ti dođu skoro isto.

a nije toliko ni bitno, 10 kn vise manje, imal onda netko tko ce mi to naruciti {#}

sretan Uskrs svima

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
protjeran

ovako zelio bih kupit kopacke preko ebay-a al sam skroz sakat sto se tice toga,nadem nekoliko dobrih kopacki al poštarina preskupa sve $50 ili vise pa jel mi netko moze preporucit par kopacki ako nije problem i bwt preferiram nike mercurial ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 16:45 (Perceto).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je razlika između mareckog i engleskog ebaya? Koji je bolje listat što se nas tiče kao stanovnika Hrvatske? Dal sve kaj ima na .co.uk ima i na .com?

E da, i još nešto, kako se naruču npr žuti privjesak, a ponuđač nudi žuti, plavi, zeleni i smeđi, sve pod isitim "item"-om. Nigjdje nema da se selektira baš žuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
the_dammed kaže...

E da, i još nešto, kako se naruču npr žuti privjesak, a ponuđač nudi žuti, plavi, zeleni i smeđi, sve pod isitim "item"-om. Nigjdje nema da se selektira baš žuti.

U pravilu ti piše u oglasu kakva je situacija. Neki šalju "random" (kako im dođe), neki ti vele da im javiš koji hoćeš (nekad ti se nudi da prilikom plaćanja računa upišeš i poruku prodavaču, a u krajnjem slučaju možeš prodavača kontaktirati i nakon uplate).

15 godina
Perceto kaže...

ovako zelio bih kupit kopacke preko ebay-a al sam skroz sakat sto se tice toga,nadem nekoliko dobrih kopacki al poštarina preskupa sve $50 ili vise pa jel mi netko moze preporucit par kopacki ako nije problem i bwt preferiram nike mercurial ..

127$ kopacke-besplatna postarina

139$ isto besplatna postarina

145$ besplatna postarina

17 godina
moderator
domac5 kaže...
Perceto kaže...

127$ kopacke-besplatna postarina

139$ isto besplatna postarina

145$ besplatna postarina

Zašto vas dvojica uopće obraćate pažnju na "poštarinu"? Gleda se ukupna cijena arikla, dakle cijena samog artikla + cijena dostave. Poštarina je irelevantna, zato jer je neki naznače posebno, a neki je uračunaju u cijenu artikla. Najbolji su mi oni koji traže "besplatnu dostavu", a da pritom ne kuže da ništa nije besplatno i da oni tu dostavu plate u cijeni artikla. Zapravo je i bolje da je dostava izdvojena ako se krećeš tamo oko 160 kn, jer te upravo cijena dostave može spasiti od plaćanja carine (tipa ako isti proizvod u jednom slučaju košta 160 kn + 40 kn poštarine, a u drugom 200 kn i   free   dostava).

15 godina

obicno ne gledam al svaka je imala bar 30$ postarine i mozda 10 $ manju cijenu neg ove navedene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
domac5 kaže...

obicno ne gledam al svaka je imala bar 30$ postarine i mozda 10 $ manju cijenu neg ove navedene...

Posve je irelevantno što je imala 30 dolara poštarine - mogla je imati 30 dolara poštarine, a cijenu 40 dolara nižu.

Ono što je jedino relevantno je da tebe jedne koštaju 20 dolara više od drugih. I, da - artikle si rasporediš po "Price + Shipping (lowest first)" i riješena stvar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 18:14 (mbaksa).
17 godina

Vjerovatno se ovo pitanje vec vrtilo, pokusao sam pronaci odgovor ali bez uspjeha.

Dakle, zelim naruciti onaj mali RC helikopter za jednog klinaca. Ovaj sto ga gledam radi na RF podrucju od 2.4GHz (dakle nije IR, vec radi na nekom wirelessu).

Koja je procedura sa HAKOM-om (postoji li ona jos uvjek)?

Ako netko ima iskustava sa istim, da mi odgovori na par pitanja:

- Koliki je paket?

- Jesu li vas pilali na carini?

- Preporuka kit-a?

Unaprijed hvala!

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Vjerovatno se ovo pitanje vec vrtilo, pokusao sam pronaci odgovor ali bez uspjeha.

Dakle, zelim naruciti onaj mali RC helikopter za jednog klinaca. Ovaj sto ga gledam radi na RF podrucju od 2.4GHz (dakle nije IR, vec radi na nekom wirelessu).

Koja je procedura sa HAKOM-om (postoji li ona jos uvjek)?

Ako netko ima iskustava sa istim, da mi odgovori na par pitanja:

- Koliki je paket?

- Jesu li vas pilali na carini?

- Preporuka kit-a?

Unaprijed hvala!

Netko je pisao da je naručio taj RC helić i da je stigao bez problema...prolistat ću temu pa ću editirat post ako nađem post.

EDIT: Liverpool1892 je naručio. Evo poruka

EDIT 2: Evo još jedna tema koja ti može pomoć Lakši uvoz radio-opreme

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 20:35 (bradonja_85).
13 godina
neaktivan
zna li netko mail od ebaya, ne mogu nači

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mailodebaya@ebay.com
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
neaktivan

Kupila sam proizvod na ebayu ali ga ne mogu platiti, stalno mi kraj proizvoda piše pay now, na računu imam dovoljno novca ali svaki puta kada pokusam platiti piše mi Thank you for purchase i novac mi ne skine rač.
zna li netko u čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:18 (anag).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne skida odmah i ne skida sa paypal računa. Skida sa kreditne kartice tj. računa na koji je vezana.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
ali već sam kupovala i kad platim više ne piše kraj proizvoda pay now nego Leave feedback i ne možes više platiti isti proizvod, a ovo meni danima stoji tako i ne miče se a išla sam na plačanje 3, 4 puta i stalno isto :(
14 godina
neaktivan

Koliko od prilike treba vremena da stigne iz Hong Konga?

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mamic kaže...

Koliko od prilike treba vremena da stigne iz Hong Konga?

Tipično tri tjedna, +/- tjedan dana.

17 godina
neaktivan
anag kaže...
ali već sam kupovala i kad platim više ne piše kraj proizvoda pay now nego Leave feedback i ne možes više platiti isti proizvod, a ovo meni danima stoji tako i ne miče se a išla sam na plačanje 3, 4 puta i stalno isto :(

Najbolje ćeš to riješiti ako odeš na live chat: https://cschatlb-na.corp.ebay.com/chat.asp?profile=15 Trenutno ne rade, ali javi im se u radno vrijeme i oni će ti pomoći odmah.
GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR
15 godina

jel isplativo uzimati jeftine slusalice sa ebaya(do 5$)?kakva im je kvaliteta zvuka,izrada...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mustang995 kaže...

jel isplativo uzimati jeftine slusalice sa ebaya(do 5$)?kakva im je kvaliteta zvuka,izrada...?

kakvu kvalitetu zvuka i izrade očeuješ za 30kn?

15 godina
Hacker002 kaže...
mustang995 kaže...

kakvu kvalitetu zvuka i izrade očeuješ za 30kn?

pa jel su bar tu negdje kao one sto se dobiju s mobitelom?

17 godina

nebi reko..al ništa te ne košta..osim 30kn {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

nebi reko..al ništa te ne košta..osim 30kn {#}

da :)

ali opet bezveze mi ih je uzet ak nevaljaju

15 godina

Ako su ti ocekivanja u rangu 30 Kn onda valjaju :)

15 godina
Wespen kaže...

Ako su ti ocekivanja u rangu 30 Kn onda valjaju :)

pa ne ocekujem puno,glavno mi je da je zvuk ok,ne mora biti nista posebno

16 godina
Je li istina da se u srpnju ukida carina ako kupujemo iz EU?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina

trebam hitno odgovor

dali moraš imati novca na paypalu da bi bidao na ebayu jer mislim da sam bidao jednom a nisam imao ništa samo se više ne sjećam točno i koliko dana je rok da platiš ako si osvojio stvar na bidanju hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Je li istina da se u srpnju ukida carina ako kupujemo iz EU?

Da sljedece godine u svibnju kad budemo punopravni clanovi.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice