eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.400.466
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Ne, nisam gitarist. :)
America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Onda moram naci nekog gitaristu! {#}

Da, ja dobijem svoje + necije! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

ovu bi igricu za ps3 kupio prijatelju, ali ja se ne kuzim u to.

seller je iz kine pa me brine oce ta igra raditi na našim ps3 (NTSC, PAL)?

i jel ce imati englski menu LOL da ne bi bilo sve na mandarinskom :P

A smijem mu kupiti rabljenu igru?

http://cgi.ebay.com/NEW-PLAYSTATION-3-TEST-DRIVE-UNLIMITED-2-/390322339694?pt=Video_Games_Games&hash=item5ae1063f6e

Pa piše ti u dnu stranice da je NTSC (US, Canada) ali da nije region locked. Dakle, teoretski se može igrati i na PAL konzoli.

Dućan je izgleda australski tako da s jezikom ne bi trebalo biti problema a i igra je namijenjena za USA tržište.

Osobno, ne bih riskirao i naručivao iz Amerike ili Hong Konga osim ako ne bi eksplicitno pisalo da je PAL i da je za europsko tržište. Ja nabavljam sve sa ebay.co.uk.

15 godina

Ja sam od dealextrema znao dobiti nekakve mirco sd citace besplatno bez da sam narucio i nekakve igracke pa sam zakljucio da je poklon {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

ovu bi igricu za ps3 kupio prijatelju, ali ja se ne kuzim u to.

seller je iz kine pa me brine oce ta igra raditi na našim ps3 (NTSC, PAL)?

i jel ce imati englski menu LOL da ne bi bilo sve na mandarinskom :P

A smijem mu kupiti rabljenu igru?

http://cgi.ebay.com/NEW-PLAYSTATION-3-TEST-DRIVE-UNLIMITED-2-/390322339694?pt=Video_Games_Games&hash=item5ae1063f6e

Pa piše ti u dnu stranice da je NTSC (US, Canada) ali da nije region locked. Dakle, teoretski se može igrati i na PAL konzoli.

Dućan je izgleda australski tako da s jezikom ne bi trebalo biti problema a i igra je namijenjena za USA tržište.

Osobno, ne bih riskirao i naručivao iz Amerike ili Hong Konga osim ako ne bi eksplicitno pisalo da je PAL i da je za europsko tržište. Ja nabavljam sve sa ebay.co.uk.

Sve PS3 igre su region free, dakle potpuno je svejedno za koju su regiju namijenjene.

America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
15 godina
protjeran

Jel mi može netko izračunati kolika bi poštarina izašla prodavača u Americi za jedan XBOX 360,20GB sa kompletnim asortimanom + 6 igrica.Zanima me jer mi čovjek može prodati ali nezna koliko bi ga izašla poštarina da pošalje u HRV.Molim pomoć

Kralju Dmitre Zvonimire, u tamnici tvoji su vojnici! 24.6.2011-Igore R.I.P,Legende žive vječno ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa nek ode na stranice svoje pošte, upiše podatke i izbacit će mu okvirnu cijenu. Al pun ku*ac bi to koštalo, u toj mjeri da se vrlo vjerojatno ne isplati.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Jel mi može netko izračunati kolika bi poštarina izašla prodavača u Americi za jedan XBOX 360,20GB sa kompletnim asortimanom + 6 igrica.Zanima me jer mi čovjek može prodati ali nezna koliko bi ga izašla poštarina da pošalje u HRV.Molim pomoć

Pa neka on izracuna.. mislim da bi te doslo 100$ postarine.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 11:24 (Fićo_CoD 5).
14 godina
neaktivan
Pa on bi trebao nazvati svoju postu ili otici u nju da sazna! Haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ti njemu javi da si pitao i da bi to koštalo oko 5$, vidi se da su ameri glupi.

Probaj proći jeftinije :)

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Hvala na odgovorima ali sad sam išao računati na HRV pošta i ispalo me 600kn poštarine jer je Xbox težak 3,5 kg+igre,controler i svi ostali kablovi negdje onda oko 4kg.I da mu platim tih 5 dolara opet kad mi stigne kući morat ću HR Pošti platiti tih 600kn.

Kralju Dmitre Zvonimire, u tamnici tvoji su vojnici! 24.6.2011-Igore R.I.P,Legende žive vječno ;)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sam da pitam:AK ja njemu sad kažem da je 5 dolara i kao lik podmiri sve i pošalje,jer će mi onda ovi u biti naplatiti kao da je stvar u vrijednosti pet dolara i vrijednost paketa ili će mi onda svejedno naplatiti 600kn?

0 0 hvala 0
17 godina
poštarina se plača pri slanju,ne pri preuzimanju. E da, računaj i na carinu (nisam siguran za nju da li ide ili ne) i pdv.
Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
zgsolja kaže...

Hvala na odgovorima ali sad sam išao računati na HRV pošta i ispalo me 600kn poštarine jer je Xbox težak 3,5 kg+igre,controler i svi ostali kablovi negdje onda oko 4kg.I da mu platim tih 5 dolara opet kad mi stigne kući morat ću HR Pošti platiti tih 600kn.

To znači da bi njemu kad on šalje koštalo oko 30-60 USD.

Ovisno koju uslugu izabere, reci mu da ti ne treba ona najbrža, nego standardna, razlike kod većih težina znaju biti velike.

A kod njih skuplja usluga znači samo veću brzinu, a usluga je jednako dobra kod svih modela, pazi se na paket itd, dok kod nas i kod jeftinih i kod skupih pošljki razlika je isto samo u brzini dostave, ali uz uvijek jednako lošu i nepažljivu uslugu, tj rukovanje paketom.

EDIT: I on kad pošalje pošalje, on plaća poštarinu, i ne može drukčije, ti ništa ne nadoplaćuješ. On koliko plati plati to je sve.

I ono što je netko rekao gore dobro je rekao, znači carina se računa na ukupnu cifru koju si ti platio nekome izvan HR. A platio si paket+poštarina, znači carina ide na sve to zajedno, i onda još na sve to skupa sa carinom ide gore i PDV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 12:38 (miki1981).
16 godina
neaktivan

ovako imam jedan problem, dakle prije 2 dana sam narucio cvike i odma sam platio naravno, i vidim danas da jos nije poslano i normalno odma sam poslao poruku da vidim sta je problem, uplata je bila paypal, žiroračun kartica,

na što je on odgovorio :

hi i alredy ship your sunglasses today , here are the tracking number ,please wait for a few days for the track no working because usually they will update the tracking after it reach to your country .if you have anything else please feel free to ask me .tq and have a nice day.

tracking number
RR983683110CN
tracking courier
http://www.packagetrackr.com/
or
http://ips.posta.hr/

i sad gledam nema itema tj obrisan je, pod shipped ga nema, pod ammount di sam platio pisalo je + tih 30 dolara sad je 6 dolara to znaci kao da nisam platio, i dobio sam poruku od ebaya valjd, i sad vidim nema ni jednog oglasa od tog lika

ovo je od ebaya

mc999 listing removed (486618995)

We're writing to let you know that we removed the listing for the following item that you bid on or won:

220805825473 - RAYBAN AVIATOR 3025/3026 GOLD FRAME/BLACK LENS

Most items listed on eBay are legitimate, and there are many things we do to protect our members from buying items that aren't. One thing we do is remove items reported to us as allegedly infringing through the eBay VeRO program.

In this case, we removed the listing because the copyright or trademark owner of this product reported that they believe the item may not be authentic.

What to do next:
If you won the item and haven't paid for it yet, don't pay for it.

If the seller offers you the item outside of eBay, we strongly encourage you not to accept the offer. These types of transactions are extremely risky and are not covered by eBay buyer protection programs.

If you've already paid for the item through eBay and want to get your money back:
-- You can open a case in our Resolution Centre. You have to wait 10 days from the day you made your payment before you can open a case.
-- To access the Resolution Centre, go to:
http://resolutioncentre.ebay.com.au/
-- Under "I bought an item," select "I haven't received it yet."
-- We'll walk you through the process for getting a refund. Because we removed the listing, you won't be able to look up the seller's contact information.

If you paid using an unauthorised eBay method, here are some things you can do:
-- If you paid using Western Union (1800 173 833) or MoneyGram (+612-8021-9887), contact the company directly.
-- If you paid by cheque, contact your bank to stop payment.
-- If you paid by credit card, contact your credit card company to dispute the payment.

We want to make sure you get your money back safely and quickly.

Learn more about how we're working to prevent the sale of counterfeit items:
http://help.ebay.com.au/Help/Policies/Selling_-_IP/Replicas_and_counterfeits

When purchasing goods on eBay.com.au, we recommend using one of the three safer payment methods sellers are now required to offer when listing an item PayPal, Paymate or Merchant credit card. Read more about the payment methods available so you can choose the right one for you:
http://help.ebay.com.au/Help/Buying/Payment-and-postage/Payment_methods

Regards,

eBay

Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email.

H53882

i sta sad da radim?

imam sve slike od oglasa prije nego je obrisan jel mi je bilo čudno što vec 2 dan nije poslano ,

evo slike dolje

http://slike.hr/slike/cvik3_15bb3.jpg.html

http://slike.hr/slike/cvik4_a00f5.jpg.html

http://slike.hr/slike/cvik1_5e081.jpg.html

http://slike.hr/slike/cvik2_d3ba7.jpg.html

http://slike.hr/slike/cvik_a7143.jpg.html

možd je post mal duži al jbg xd

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 17:53 (Jumperrr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa piše ti u uputstvima što da radiš.

Otvori case, i napravi sve što tu piše:

-- You can open a case in our Resolution Centre. You have to wait 10 days from the day you made your payment before you can open a case.
-- To access the Resolution Centre, go to:
http://resolutioncentre.ebay.com.au/
-- Under "I bought an item," select "I haven't received it yet."
-- We'll walk you through the process for getting a refund. Because we removed the listing, you won't be able to look up the seller's contact information.

...i dobit ćeš lovu nazad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 18:18 (Danny_HR).

3 0 hvala 1
16 godina

Da li je netko na ebay-u kupovao earbuds slusalice ? Treba mi neka preporuka, pošto je vecina fake ,da ne zeznem .Cijena : oko 150kn,ako se isplati moze i više . Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupi si Dr.Dre earbuds, one su ti naj.

a a
16 godina

Izgledaju strava {#},a vjerovatno se tako i cuju, samo cijena je malčice prevelika....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel bitno na koji se ebay prijaviš? Mislim ako se registriram na ebay.de, mogu li kupovati i na ebay.co.uk i obrnuto? i ima li kakvih bitnih razlika između ova dva ebay-a?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema veze na koji se prijaviš.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

tako je acc ti radi i na ebayUK i US..... Jedino da te ne iznenadi ako si recimo ulogiran na ebay.co.uk i sad hoces na americki morat ces opet upisivat lozinku.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...

e miki, sry na kasnom odgovoru, poštar nam je naplatio sveukupno 147,00kn. A trebalo je biti 127,00. Onda je on rekao da je kao 20kn poštarina...poštarina za šta ? Da nose malu kutiju 100 metara od carine do moje kuće ? Jel oni to smiju naplatiti ? On je dao kao račun i sve piše....

Ne placas ako odes sam po paket.Meni uvijek naplate postarinu, jer nemam vremena ici na carinu.
I'll see you on the dark side of the moon
17 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
pbandov kaže...

e miki, sry na kasnom odgovoru, poštar nam je naplatio sveukupno 147,00kn. A trebalo je biti 127,00. Onda je on rekao da je kao 20kn poštarina...poštarina za šta ? Da nose malu kutiju 100 metara od carine do moje kuće ? Jel oni to smiju naplatiti ? On je dao kao račun i sve piše....

Ne placas ako odes sam po paket.Meni uvijek naplate postarinu, jer nemam vremena ici na carinu.

jel to mozda iznosi koji placas ako zelis dostavu nakon carine?

meni je majstor dosao naplatit onih 9,50 kuna na vrata, pa sam mu pokusao objasnit da mi da racun :D ali ga to previse ne j.... (iako inace racune ne izdaju) ali meni nije jasno nikad sta ja to placam pa reko ajde....

kako je moguce da drzavna firma ne izdaje racune za svoje "usluge"

potpis :D
17 godina
neaktivan
Kaj ne dobiješ na onom nekom papiriću napisano što plaćaš? Ja sam samo jednom to morao platiti i dobio sam "račun" ko onaj šta dobiješ na kiosku kad kupuješ biljege.
15 godina
neaktivan

joj, kupio sam si maicu na ebayu i nakon 24 sata dobijem poruku od sellera, da mi je nemože poslati do utorka jer je tamo independence weekend,i da ništa ne radi.

koje sam ja sreće e.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kaj ne dobiješ na onom nekom papiriću napisano što plaćaš? Ja sam samo jednom to morao platiti i dobio sam "račun" ko onaj šta dobiješ na kiosku kad kupuješ biljege.

ne...

postar na vratima ti uzme pare

sluzbenica na salteru na posti ti takoder samo uzme pare...

jednom sam se sa tipom posvadao dok nisam znao sta je tih 9,50...

da on meni ne mora objasnjavat sta je to jer je to od carine, di bi on bio da svima objasnjava sta je...

kako sam ja galama man, odmah sam poceo trazit svasta :D od racuna do njegovog sefa, a sef je dovukao dupe tek kad sam nazvao sluzbu u zagrebu koja mi je rekla da ce ih kontaktirat...

onda su mi njih dvoje pred 20metarskim redom objasnjavali kulturnim tonom sta je tih 9,50 ali ni tad nisam dobio racun :D

mene bas briga, ali kako sam sad cesce poceo kupovat, stalno dobivam te pozive a sve kosta po 90 kuna, cak sam poceo sellerima pisat da mi salju i racun sa paypala ako nije problem

potpis :D
17 godina
Hacker-ri kaže...

jednom sam se sa tipom posvadao dok nisam znao sta je tih 9,50...

Gubit vrijeme na takve gluposti je luksuz.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
no tengo dinero kaže...
pbandov kaže...

Meni nikad nisu naplatitli tu neku ekstra poštarinu, išao ja sam po predmet ili ga oni poslali. Uvijek mi je bilo sve jednako obračunano kao i da sam sam išao preuzet.

14 godina
neaktivan

Kako da otvorim case za neki kupljni predmet jer mi se približava 45. dan od kupnje?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice