Da, a cini mi se da se ionako sve proizvodi u kini, pa zasto onda ovo ne bi bio orginal :)
Ali koliko ce me doci sve skupa sa svim troskovima?
312 kuna bez carine i poreza! Možda prođeš bez toga.
Da, a cini mi se da se ionako sve proizvodi u kini, pa zasto onda ovo ne bi bio orginal :)
Ali koliko ce me doci sve skupa sa svim troskovima?
312 kuna bez carine i poreza! Možda prođeš bez toga.
http://cgi.ebay.com/Sony-PlayStation-3-Slim-320GBs-NEW-/250850087348?pt=Video_Games&hash=item3a67d491b4
To sam i ja mogao izracunati :P
To sam i ja mogao izracunati :P
http://cgi.ebay.com/Sony-PlayStation-3-Slim-320GBs-NEW-/250850087348?pt=Video_Games&hash=item3a67d491b4
koje su ovo fore?
ovo prodaje ticket...
ali jel to se smije na ebayu?
zar ne bi trebao biti samo ili aukcija ili buy now?
moze mi netko objasniti gdje mi se nalazi paket? i za koliko bi to trebalo doci do mene nisam bas neki englez xD
http://www.packagetrackr.com/track/chinapost/RR983683110CN!!13097915807580437
moze mi netko objasniti gdje mi se nalazi paket? i za koliko bi to trebalo doci do mene nisam bas neki englez xD
http://www.packagetrackr.com/track/chinapost/RR983683110CN!!13097915807580437
na putu valjda, vidim da su ga dobili prije 7 dana u posti u kini, dodje valjda za 2 do 3 tjedna
http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RR983683110CN&Submit=Submit
Kada otvorim case za neki item i ebay to presudi u moju korist, dali u to ulazi i poštarina(shipping) + vrijednost predmeta. Znači 2$ Item, 6$ shipping, i sad me zanima dali ću dobiti 2$ u moju korist ili svih 8$?
Kada otvorim case za neki item i ebay to presudi u moju korist, dali u to ulazi i poštarina(shipping) + vrijednost predmeta. Znači 2$ Item, 6$ shipping, i sad me zanima dali ću dobiti 2$ u moju korist ili svih 8$?
$8... pokrivaju sve, i shipping i item.
Meni nije jasno ovo:
npr-PS One dođe 95$. jel' poštarina plus 60 $ ili je to u cijeni zajedno sa 95$ ili je sve to ukupno 155$?
Meni nije jasno ovo:
npr-PS One dođe 95$. jel' poštarina plus 60 $ ili je to u cijeni zajedno sa 95$ ili je sve to ukupno 155$?
Daj link!
mislim da ti je 95 pljus 60
al daj link da smo sigurni
Meni nije jasno ovo:
Pa piše ti sve. ona cijena gore kod gumbića "Buy Now" ili kako već piše, to je cijena itema.
A s obzirom da poštarina ovisi o tome kamo se šalje, to je odvojeno dolje, i plaća se na cijenu itema. Znači item xy usd, poštarina zq usd, ukupno xy+zq.
stigo paketić iz usa...superr..a sad čekamo drugi lpozz :)
Naručio sam nešto na ebay-u ali nisam platio, sad sam se predomislio jer to što sam naručio je trebao biti poklon za prijatelja a on je to naručio isto prije par dana.
Poslao sam poruku prodavaču da mi to otkaže i njegovo odgovor je: ''please respond the dispute.we will close it.''
Što sad trebam napraviti?
EDIT: Uspio sam ovo rješit, potvrdio sam otkazivanje naruđbe. sad mi je ostalo još da ostavim feedback, da li uopće trebam u ovom slučaju ostavljati feedback ili?
Naručio sam nešto na ebay-u ali nisam platio, sad sam se predomislio jer to što sam naručio je trebao biti poklon za prijatelja a on je to naručio isto prije par dana.
Poslao sam poruku prodavaču da mi to otkaže i njegovo odgovor je: ''please respond the dispute.we will close it.''
Što sad trebam napraviti?
EDIT: Uspio sam ovo rješit, potvrdio sam otkazivanje naruđbe. sad mi je ostalo još da ostavim feedback, da li uopće trebam u ovom slučaju ostavljati feedback ili?
Pa bilo bi u redu ostaviti pozitivan feedback i 5 zvjezdica (...ali ne moraš), pošto ti je covjek išao u sustret i rješio te problema.
Ima li ikakvog pravila u svezi dostave robe? Nedavno sam narucio case za smartphone iz Engleske i dobio ga u roku od tjedan dana. Par dana nakon toga kupim neki termometar i jos jedan case za frenda isto iz Engleske od dva razlicita sellera i evo blizi se 30 dana od kupovine i nijedna kupovina jos nije stigla. Da je jedan seller pa bih jos pomislio da se posiljka zagubila ali dva razlicita mi bacaju sumnju na postu ili nasu carinu.
Ima li ikakvog pravila u svezi dostave robe? Nedavno sam narucio case za smartphone iz Engleske i dobio ga u roku od tjedan dana. Par dana nakon toga kupim neki termometar i jos jedan case za frenda isto iz Engleske od dva razlicita sellera i evo blizi se 30 dana od kupovine i nijedna kupovina jos nije stigla. Da je jedan seller pa bih jos pomislio da se posiljka zagubila ali dva razlicita mi bacaju sumnju na postu ili nasu carinu.
Godisnji odmori :)
Mogao si procitat.Kupis kupon i ako te izvuku dobijes.
Bok, svima ! Zar sam ja jedino žensko ovdje .... Paketić iz GB nije stigao još ( to je ona dupla purchase što sam vas bila molila za savjet, Shelby mi rekao da ignoriram tako da tamo još stoji za taj item-Pay now), a nisam ni bila dobila tracking number i pisala sellerici prošli tjedan...Ona se ispričala, da joj je žao i da će vidjeti sa Royal mail ako ne dodje do ovog (prošlog) vikenda i pošalje mi track. No.... ja joj jučer pišem por da nije stiglo i dobijem od e-bay odgovor da taj seller nije dostupan do 20.07., znači na godišnjem je heheh ?! Valjda je sve ok, uvijek pozitivne misli, a sumnje odbacimo...a meni ovo čudo treba, jer idem na ubrzo Hvar i u ST -u neće imati to 'ko uzeti iz pošt.sandučica...
un po complicato
Imam jedno glupo pitanje.Imam 16 godina i danas sam u Erste otvorio devizni i žiro račun.Ženska mi je rekla da ću dobiti dvije kartice koje moram podići u poslovnici.Tijekom otvaranja računa nisam zatražio visa electron karticu,a negdje sam čitao da se to mora.Sada,hoću li ja dobiti electron karticu bez obzira jesam li je zatražio ili ću dobiti neku desetu s kojom se ne može kupovati na internetu.Koju ću karticu dobiti za žiro račun?
Imam pitanje o carini.
Naručio sam si Official microsoft xbox controller i torbicu za njega u istoj pošiljci, i vrijednost tog paketa bila bi 256kn.
Sad me strah da bi me mogli cariniti, a ja sa carinom imam nula iskustva.
Prijatelj mi kaže da poslje poziva za carinu moram faxirati potvrdu o kupnji na carinu.
E dal postoji ove mogućnosti da ja izbjegnem carinu.
1. da im kažem da nemam račun/potvrdu o kupnji da je to gift 100%
2. da im faxiram račun ali da prepravim u fotošopu cijenu ispod te koje sam platio.
Dal bi to moglo upaliti, mogu oni uopće saznati ako to napravim!?
nakon poziva faksiraj im paypal racun, probaj bit posten, ako ne, a valjda ce te uhvatit :D
zato nam drzava i propada a pljujemo sanadera :D
za kunu bi se....
ako vec to nije to... saznaj sta je ecell napisao na paketu (koja je cijena) i onda se po njoj mjeri, ali probaj bit realan, i na carini znaju za ebay, a u Rijeci znaju i doci do shopa prodavaca
evo prje nekih mjesec dana sam kupovo nesto i ostalo mi je malo novaca(nzn kolko mora bit osim onog sta placas ja sam imo mozda jos par dolara) i dobio sam ovo kad sam htio platit
We were not able to process your payment.
i to sam rijesio sa sellerom da mi ponisti narudbu,i sad imam vise nego dovoljno i isto mi to javlja i jako me zivcira jer moram tipu platit a nemogu
imam 86 dolara na racunu itemi dodu 75 s time da sam probo kupit i samo jeftiniji koji dode 13 jel moguce da mi jos transakcija nije prosla uplaceno u banci prije 2h,al mislim da bi onda druga poruka bila
imam 86 dolara na racunu itemi dodu 75 s time da sam probo kupit i samo jeftiniji koji dode 13 jel moguce da mi jos transakcija nije prosla uplaceno u banci prije 2h,al mislim da bi onda druga poruka bila
Zato sam i pitao jesi siguran da imaš, ako možeš provjeri stanje računa da budeš siguran.